106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    A meet joe black szamomra tovabbra is a romantikus sztorik legalja. Lejon a halal a Foldre, beleszall egy szivtipro testebe es szerelmes lesz!!!!!!! Vaaaaaaaa
    Hopkins elsetalasa a halalba a vegen pedig a GICCS maga, borzaszto jelenet.
  • Inquisitor
    Még mindig jobb, mint a Will Smith-es verzió. ;)
  • gulyasandras
    Pókfoci (1976) - H I B Á T L A N.

Elnökkisasszony (1935) - Majd Kabos (vagy Gombaszögi) benyög pár poént oszt jó lesz. Jól indul, de az utolsó félórára teljesen szétesik. A 120-as tempót még így is felülmúlja.

Lovagias ügy (1936) - Előző mondataim ide is illenek + 20 percet ki kellett volna vágni.

(Egyik film minősége sem éri el a Meseautó/Hippodrom/Ez a villa eladó/A csúnya lány/A kölcsönkért kastély "támasztotta" elvárásokat.)

The Sand Pebbles (1966) - Maximum a rajongók (McQueen + Attenborough-Crenna-Bergen) nézzék meg. Jobbra emlékeztem.

Du rififi chez les hommes (1955) - Erre is úgy emlékeztem, hogy húhűdenagyfilm! 30-40 perc egész jó, de a többi... Na mindegy, felkészül Touchez pas au grisbi (mondanom sem kell: Gabin)

Meet Joe Black (1998) - Érdekes módon csak a moziban találtuk hosszúnak.

A legjobb jelenet: 1:36-tól, a befejezés pedig egyszerűen mesés! :)

• precision
    akkor ezek szerint...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tudni fogja, hogy él a lánya, hogy ki a lánya, és még így is meg fogja dugni...

betegek ezek az amerikaiak :D :D :D
  • Blasta
    Micsoda balfaszok . Eddig se nagyon erdekelt, de ezutan meg a savszelesseget sem fogom ra pazarolna a kesobbiekben.
  • setuh
    Igen,mert lat a tv-ben valami riportot vele,mutatja a trailer...Ugy latom ilyen taken 3 lesz a film masodik fele,amit ruhelni fogok.
  • sandor8206
    igen a válasz minden kérdésedre, meg is lepődtem volna egy halivúdi "nagyköltségvetésű" filmtől, hogy ha ezt bevállalta volna
  • Blasta
    Jol ertem, hogy a forg.konyvet ugy modositottak, hogy nincs benne az
    apja-lanya szerelem? Regen lattam az eredetit, de abban ha jol emlekszem nincs tisztaban azzal, hogy egyaltalan el-e a lanya es sejtelme sincs, hogy a sajat lanyaba szeret bele, nem? Ebben meg mintha mar a kezdetektol tisztaban lenne vele, hogy el a lanya
    ???
  • Blasta
    Na erre a velemenyre sem lennek buszke
  • mikike
    Parker:
    Az eleje jól indul, pörgős akció Jason Statham-mal, aztán amikor megjelenik J Lo, leül az egész film, és unalom lesz. A végére kicsit összeszedi magát.
    7/10

Kolibri kód:
    Jason Statham itt egy kivénhedt katona, ez is jól indul, de... sokkal hamarabb unalomba fullad, és sajna ez végig ki is tart.
    Azért vannak benne jó mondatok
    Felküldtek a hegyre, hogy embereket öljek. Mit vártak, mi fog onnan visszajönni?

4/10

Merida a bátor:
    Azt hittem viccesebb rajzfilm lesz, de elég gyenge volt.
    5/10

Matrix 1-2-3:
    Havonta belenézek, remek párbeszédek vannak benne, remek kérdéseket vet fel, és gyönyörűen ábrázolja Neo útját a hitig. A harcot sokallom csak.
    11/10

• Tyler1
    Szerintem mindenhol.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek szerint, szerinted az eredeti is szar volt... (?)
  • precision
    az eredeti hol szar?
  • Tyler1
    Még az eredetinél is?
  • tomsolo
    Uhh, ez még szarabb lesz mint gondoltam:

• kaposi1
    Miért csak egyszer nézős?
    Nekem az egyik kedvencem.
    Hatalmas poénok vannak benne amin mindig tudok derülni még most is.
  • Lipi1980
    Gonosz halott - 2013
    Az eleje lassan indul be, a hentelések elég jók benne, a vége kissé összecsapott...
    Egynek azért jó volt!
    6/10
  • Zephyr Retiring
    A lator (1979)
    Egészen másra számítottam az elején..
    Pedig nem is szeretem az ilyen jellegű filmeket. Ennek ellenére mégis kellemes kikapcsolódást nyújtott. Sajna tipikus egyszer nézős darab, de annak remek.
    a film gyakorlatilag az egyik lator utolsó időszakát meséli el viccesen, mielőtt Jézus mellé keresztre feszítik a Gecsemáné-kertben.
    Hősünk sima szemfényvesztő és leleményes átverőművész, aki egy bomba csaj miatt s mert Jézust még nagyobb trükkmesternek hiszi, felhagy a "szakmával"...persze addigra már késő. A sztori innen ismerős lehet: Jézus jobbján várja a paradicsomi életet egy fakereszten...
  • Blasta
    En kizartnak tartom, hogy ez lenne az uj robocop design.
    Csak az egesz karaktert nyirnak ki ha nem lenne emberi resze, marpedig ennek a gepnek a weboldalon nincs.
  • genndy
    Ezt a 'Szeretne többet tudni?' dumát a Starship Troopersben is elsütötték.
    Ott is tetszett...
  • Béka Benő
    Íme az újra design-olt Robotzsaru (most bónusz Magdi anyussal) :

Szeretnél többet tudni ? Katt ide ! ---> OmniCorp.com
  • SzinesGeza
    Elég jó, bár van benne egy akkora filmes baki (a vonatos résznél), hogy csak na. :)
  • dartonita
    Parker:

Nocsak,Jason is elindult a lejton mint Cage?
    Borzaszto,ertekelhetetlen forgatokonyv.Meg ennel is gyengebb rendezes es dialogusok.Szineszi jatekrol kar beszelni mert azt nem is nagyon hiszem hogy barki tervezett ebbe a szuperprodukcioba.Kiszamithato,unalmas szar.Jellemzoen a legizgalmasabb resz amikor a 40eves Jenni Lopez fehernemure vetkozik.Kerulendo.
    3/10
  • extra sensory
    DVDSCR-be felirattal már fenn van a neten... oldalt nem mondok mert az reklám lenne...

• darthvaderfia
    Az új Farkas filmnek a trailer-ét láttátok már? Nekem nagyon tetszett!!!!!!
  • Tyler1
    Ezt hol láttad? Most jött ki Ázsiában, és európai premiernek nyoma sincs.
  • extra sensory
    Man of Tai Chi (2013)

Elég komoly kung fu filmecske, Keanu Reeve-el a főszerepben... külön öröm hogy a film nagy részében nem ő bokszol hanem egy kínai srác... neki sokkal jobban áll a fight.
    Parádés zúzós akciók és harci jelenetekkel tűzdelték tele a filmet. Aki még nem látta szerezzen be popkornt és kólát, utána izzítsa be a tévét/monitort és álljon neki... nem fog csalódni.

8/10
  • Blasta
    Olvasom, nezek ki a fejembol nagy WTF arccal, hogy "Seth Rogen??? Nem is jatszott benne..."
    Aztan leesett :DDD
  • cylonflatus
    Köszi a tippet, nem is tudtam, hogy a Paulból több verzió van. Én nem tudom melyiket láttam, de tetszett, még ha a megnyírt verza volt is. Rá fogok keresni, kösz még1x!
  • Sir Quno Jedi
    Paul

Egyszerűen döbbenetes, hogy a magyar verzióból mennyi mindent kivágtak. Gyakorlatilag a legjobb poénokat szinte (amik néha elég durvák is). Mind1, az teljest érdemes megnézni, főleg sf kockáknak ajánlott, itt mindenkinek tetszett. Egy eléggé alternatív E.T. sztori... :DDDDD Ja és jók a színészek. Simon Pegg-et Nick Frost-ot ugye nem kell bemutatni (Shaun of the Dead, Hot Fuzz), sem Seth Rogen-t, vagy Jason Bateman-t . A legjobb epic csúcsszereplőt meg nem is említem, mert durva spoiler lenne. :D

Nem egy Galaxy Quest nyilván, annál jóóóval szerényebb kis filmecske, de a szellemiség megvan.

Persze az eredetiben végig iszonyat ordenáré módon dumálnak/káromkodnak, már csak ezért is érdemes odabagózni, mert ebből is adódik pár jó poén. :D
  • Bucser
    Elsore en sem ertettem. Masodik nezesre jobban bejott mikor felfogtam, hogy ez biza egy szep hatalmas cinikus broki a szokasos hollywoodi romkomok szajaba.
  • Synchronous
    Azért Keanu-t választották a Mátrix főszerepére mert akkor ő már nyálas tinisztár volt a Féktelenül sikere után és kapkodtak érte. Jet Li jobb lett volna mert ő a való életben is kung fu bajnok, évekig versenyeket nyert meg amúgy is a kisujjában van az egész "leverlekmintaszart" filozófia.
    Viszont hátrányban volt abból a szempontból is hogy elég alacsony, Revees jóval magasabb, nem mintha ez sokat levont volna az élményből. Reeves-t még meg kellett tanítani kung fu-zni, ezért is kezdődtek el a forgatásra való felkészítések és edzések már 97-ben... nekem megvan eredeti VHS-en a Mátrix első része és ott a film utáni interjúkban elég sok dologra fény derül mi miért is történt. Mindenesetre ha a Mátrix ázsiai produkció lett volna, nem kérdéses ki lett volna a főszereplő.
  • grebber
    Nekem tetszett jó volt!
  • Blasta
    Nem szabad, nem szabad az ilyesmiket meg csak beprobalni sem, hat messzirol buzlik mar a plakatjuk is, az egesz tema egy rohadas, messzire kerulni kell az ilyen tragyakat ;)
  • tomsolo
    Személyiségtolvaj

Kevés olyan film van ami ilyen hatással volt rám.

Kb. az első tízperc után arra gondoltam, hogy fogom magam kimegyek az államokba keresek egy megbízhatóan erős kukafedelet és valamennyi szereplőt és stábtagot egyenként felkeresem és addig ütöm a fejüket a tetővel, míg mindent piros eperzselé nem borít.

A besorolása vígjáték pedig ennél mocskosabb, aljasabb, fosabb, agyszaggató mocsadékot még sohasem vittek vászonra.

Emberiség elleni bűntett/10.
  • stargatelost
    Pedig ez az volt, én jókat röhögtem, szerintem ilyen egy jó vígjáték, amikor félmondatok, arckifejezések olyat ütnek, hogy lefordulok a székről :) Rose Byrne gyönyörű, Stephen Merchant remekelt. A romantikus rész meg egyszerűen feelgood. Simán 8/10
  • Blum
    I Give It a Year (2013)

Ez mitol romantikus es mitol vigjatek?

Romantikus resz az a tipikus,hullamvolgyben levo hazassag sztori (minden happy,aztan osszeveszunk de a vegen rajovunk hogy megis szeretjuk egymast szoval ujra osszejovunk) a vigjatek reszt meg a vagaskor kihagytak.

3/10

Jo filmet akarok latni,MOSTAN!!44
  • tomsolo
  • SASboy
    a szőrbokor hiányának volt jelentősége
  • DaemoonHunter
    Aztán meg másnap jönnek fel a szőrgombolyagok mint a macskának.