106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szerintem a The Frighteners-ig bezárólag bármelyik filmje kenterbe veri a későbbieket*, nyugodtan megnézheted azokat is. A Bad Taste az, ami még nagyon hasonló a Braindead-hez, a Meet The Feebles egy nagyon elborult bábfilm-szerűség, a Heavenly Creatures kicsit fura, kicsit kilóg a sorból, de elég egyedi az is (és nem horror), a The Frighteners meg Michael J. Fox. :)
* Amíg nem volt pénz a keze alatt, láthatóan használta a kreativitását. Amint alá tolták a pénzes zsákokat, ez kihalt belőle.
-
Legbelső félelem. -
sandor8206 #76846 Primal Fear (Magyar címét nem tudom)
96-os film, eddig még nem láttam. Bírom az ilyen ügyvédes bírósági tárgyalásos krimiket. Ez sem volt rossz, de nem kiemelkedő.
Sztori, szétszabdalnak egy érseket és egy fiatal ministrásfiút gyanúsítanak (Edward Norton) a sztárügyvéd vállalja el az ügyet ingyen (Richard Gere), mert hisz a fiú ártatláságában + szereti a kamerákat és a vádat képviselő ügyésznőt.
Na, Edward Norton ZSENIÁLIS mint mindig + a szerepe is. Gere jól hozza a visszafogott de ravasz ügyvédet.
Ami nem tetszett, hogy fut két szál és az egyik igaz (ami természetes egy ilyen filmnél :-D) de pont az a szál a hamis amik ilyen filmekben nekem tetszeni szoktak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na itt pont nem volt , így keserű szájízzel keltem fel a fotelbólaz összeesküvéses-szálas filmek jobban bejönnek
De legalább így nem lehet rá mondani, hogy klisés a film, csak én ízlésemnek nem jött be
7/10, szóval nem rossz, de egy Pelikán-ügyirathoz vagy Egy igaz ügyhöz képest gyengébb -
Blum #76845 G.I. Joe: Retaliation
Egyestes mozinak elmegy. A CGI itt-ott nevetseges,mashol viszont gyonyoru. Nem tudok ra mit mondani igazabol,egy nagy halom klise.
5/10 -
Only God Forgives
Hát az biztos, hogy ez vékony rétegnek fog tetszeni. Túl művészi lett valóban. Maga a fényképezés nagyon szép, rohadt igényes képi kompozíciókat alkotottak meg, az erőszak ábrázolás kiváló, Gosling szerintem ebben is remek, tehát egy jó forgatókönyvvel, és egy kicsit emészthetőbb rendezéssel adott lett volna a Drive-hoz hasonló siker. A gond az, hogy ezt a filmet csak az fogja érteni, aki birtokában van valami komolyabb filmes tudásnak, rendező ismeretnek, mindenki másnak elég üres lesz. A forgatókönyv túl száraz, karakter jellemvonások nagyon rejtettek, a jelenetek néha kaotikusan épülnek egymásra, minden feladat a nézőre hárul, hogy a káoszból egységet teremtsen. Én nem tartom különösebben rossznak, de elég nehéz ezt a filmet megérteni, nekem se sikerült igazán. -
Inquisitor #76843 Nyilván villanyborotva, más nem is lehet és csak sci-fiben fordulnak elő mindenféle testszőr nyíró készülékek, nem lehet ilyesmit pl. boltban kapni. És a vájt fülűek megmondják hallás után még a borotva márkáját és típusát is. :D -
[thumbsup] -
Villanyborotvával kell szőrbokrot irtani és ez jó terápia a skizo arcoknak. -
sandor8206 #76840 

-
Braindead (Hullajó)
Ezer éve láttam, de még most is teljesen le tudott kötni, és el tudott szórakoztatni. A mai napig a legbetegebb horror/horror paródia amit láttam, minden hibájával gyerekes stílusával együtt. Megnéznék még pár filmet Peter Jackson ezen korszakából még, bár tartok tőle, hogy ebben az egyben engedte el magát csak igazán szabadon. -
a vélemény mióta troll? ja én fogadjam el más véleményét,de az enyém troll.
szánalmas vagy -
neked is szólunk, a srác egy troll, jó pár filmes és sorozatos forumon megfordul. Nem kell vele törődni. Nyári szünet van az óvodában, nem tart sokáig. -
Azt írtam párszor,és nem csak a driveban csinálta! -
Dollár trilógia
Utoljára akkor néztem így egyben, mikor először láttam takonypóc koromban még tv-ben, akkor egymást követő napokon adták le rohadt későn, de fenn marad(hat)tam megnézni. Nagyon nem kell mit írni róla, a klasszikus western csúcsa ez a 3 film, Eastwood pedig nálam egyet jelent ezzel a borostásan szivarozó magányos farkas karakterével, minden másban nagyon idegen volt mindig is(Josey Wales, Kelly hősei és a GT, amiket ezenkívül szerettem tőle).
Összességében nekem a Pár dollárral jobban tetszik mindegyiknél, abban működött minden és mindenki a legjobban szvsz. -
Testvérbosszú 2.
Uncsi kezdet után lassacskán átváltott egy egészen tűrhető akciófilmmé. Ebben a filmben totálisan feleslegesnek éreztem a káromkodásokat. Viszont a különleges ügynököt alakító női karaktert egészen jól eltalálták...
Legyen egy közepes 7-es a 10-ből.
Fejjel a falnak.
Menet közben jöttem csak rá, hogy én ezt már régebben is láttam.
Ennek ellenére tetszett. Még most is..
Vígjátékilag egy 8-ast megér :) -
Blum #76833 People Like Us (2012)
Ez tetszett,Elizabeth Banks alakitasa nagyon megfogott. Szerencsere nem lattam rola elozetest,csak ugy leultem ele es vegigneztem. Semmi negativumot nem tudok neki feltuntetni,ha nagyon beleakarok kotni akkor talan annyi hogy itt-ott kicsit kiszamithato volt de semmi mast. Nem volt benne rossz alakitas vagy tuldramazott reszek,stb. Az OST pedig zsenialis.
8/10
Szerk.: Eredeti hanggal erdemes nezni :) -
"nagyon unalmas"
Fúúúú, igen, a egyedul Drive-ban jászott ilyet és máris NAGYON unalmas. Vicc.
(nem, a place beyond-ban nem ilyen karaktert játszott) -
Nos, akkor csak én gondolom azt, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Frank, fél a víztől és ebből akar kigyógyulni, ezért a dokinéni olyan terápiát talál ki neki, hogy a végén kikötözve egy autó kormányához belöknek a vízbe. Amikor ez megtörténik és meggyőződik róla, hogy túlélte a vízbeesést, akkor tér magához a transzból - a saját medencéjében.
A dokinéninek kiderül a terápia közben, hogy ez a Frank valóban ellopta azt a képet - csak éppen nem emlékszik rá.
A dokinéni megszerzi és a kis tableten küldött üzenetben felajánlja neki, hogy ki is törölheti ezt az egész történetet, ha kattint az ikonon.
Már csak a félig fejbelőtt Frank-et kellene megértenem...
Persze lehet, h én nem is ezt a filmet néztem a fenti leírásom alapján...
-
Only God Forgives: 3/10
Túl művészi ez a film már nekem és szar is
,és nagyon unalmas ez a Ryan Gosling féle csak nézek és nem pofázok karakter.
Ha már Ryan Gosling,akkor ez a film The Place Beyond The Pines. Nekem olyan 4-5/10. Itt is volt jó párszor hogy csak néz ki a fejéből és ennyi. Ez a védjegye vagy mi? -
Hmph, ez az új kikess trailer meggyőzött aaról, hogy ott a helyem a moziba. Egy nézőjük már van! :D -
Szerintem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A keprablas az elejen szvsz csak eltereles. Az egesz arrol szol, hogy a Elizabeth (Rosario Dawson) ki akarta torolni a sracot az eletebol es ezert mindenre hajlando. Simon (James McAvoy) pedig egy obszessziv eroszakos tag aki nem kepes elengedni a csajt.
A cselekmeny tobb retegen fut. Elso reteg a Keprablas es a bunozok kapcsolata Simonnal + ahogy Elizabeth a kepbe kerul.
Aztan belelatunk Simon szemelyisegebe kicsit.
Majd Franket (Vincent Cassell) szinten manipulalja a doki, hogy elintezzek egymast Simonnal (bar szeretne ha Simon otthagyja a fogat). Majd jon a leszamolas a vegen
Majd a vegere szepen feny derul mindenre ami a hatterben igazabol zajlott.
A csaj elfojtatta Simonnal az emlekeit, amik elkezdtek szivarogni amiatt, hogy fejbeverte Frank a rablaskor. Ezert valasztotta a Elizabethet mint hipnoterapeuta. Szerintem nem Elizabeth vette ra a kep elrablasara Simont, de ha mar ott volt ugy dontott, hogy kihasznalja a multjukat es tovabb manipulal mindenkit, hogy megszerezze a kepet ami "jart" neki.
Csak kozben belezugott kicsit Frankbe is, aki vegulis itt a jofiut jatszotta vegig es soha nem akarta kinyirni Simont - A tobbiek vesztere akik nem tudtak, hogy a srac kicsit pszicho:)
NA kb szerintem ennyirol szolt. -
Ugyan mondja már el vki [spoiler /spoiler], hogy miről is szólt a Danny Boyle-os Trance... -
Graceland (2012)
Egyik legjobb indító flikkel rendelkező film amit valaha láttam.
7/10 -
Rotten Tomatoeson is elég rosszul áll, 33% / 54%, Top Critics pedig 13%. Ha már KT fel lett hozva... -
A plázapatkányok lehet, hogy nem szeretik majd, de ha felnézel Kritikus tömegre például, ott eddig egyöntetűen siker azok között, akik látták :) (véleményeket olvass, pontozni még nem lehet)
Én csodálom, hogy kifütyülték Cannes-ban, de az a hely is iszonyat sokat vesztett az elmúlt évtizedben a nívójából sajnos :( Nem csoda, hogy a Drive rendezői díja akkora meglepetésnek számított, kb. mint amikor a No Country for Old Men megkapta az Oscart. -
Only God Forgives
Ugh... hát ez nagyon nem jött be. Pontozni nem akarom, de szerintem szar volt. Gosling néz. Ez a film. Na jó, nem, de Drive-ot senki ne várjon. Nem csodálom, hogy kifütyülték Cannesben a filmet, szerintem itt sem fogja kedvelni a többség.
Ja és Goslinget nem tudom, mikor fogom tudni legközelebb komolyan venni a Ryan Gosling won't eat his cereal után. :D Főleg ilyen "nézős" szerepben. :D -
pedig épp most írtad le a Drive-t, szóval jogos kérdés volt :) -
majd meg nézem ma este,aztán +látjuk :) -
nem, kb. köze nincs hozzá ;-) -
Akkor végül is Drive 2 nem? -
Only God Forgives
5*|5
Az év filmje nálam, egy hihetetlen utazás az erőszak és családi kötelékeket feszegető morális kérdések világában. Minimálisra redukált párbeszédekkel, hosszan kitartott, kifejező arcokon idéző képsorokkal egy egészen kábító hangulatot generáló audiovizuális élménnyel operáló mestermű, aminek minden másodperce végtelenül precíz és kigondolt.
Már nagyon kellett egy ilyen film.
Nicolas Winding Refn az egyik legnagyobb élő rendező! -
pedig ez már majdnem "I'm your father" kategoria, vagy nem? :) -
Ezzel életeket mentek!!! :D -
Snitch (Csapda)
Lassú volt, de jó. Az élet szívás, itt különösen. Aki akciófilmet várna az nagyot csalódik, de aki igaz sztori alapján készült, kicsit drámai filmet, az nem. -
Mi is tervezzük/terveztük haverokkal, bemutatón visított az egész terem, halvány remény fel is csillant bennem, hogy Sandler talán ismét visszatér a helyes vágányra, erre kijöttek az első kritikák és vélemények és bummm. Rottenen 6%, imdb-n 4 pont körül. Ennek ellenére valami házirekordot így is megdöntött A.S. filmjeit között. -
bcrics #76813 Nagyfiuk 2
Jó film volt ez.
Lehetett rajta röhögni, sztori az nagyon nincs csak jönnek egymás után az események, amolyan uvegtigris 2 módjára.
Lassan azért jöhetne már egy 50első randi-tavkapcs forgatókönyv megint.
Ami meglepett hogy a terem eléggé tele volt, a korosztály pedig vegyes, kb 7-55ig mindenki megtalálható volt. -
hapi #76812 Trance
9/10
Nagyon bejött, WTF megvolt a végén, zene király, közben azt sem tudtam ki, kivel miért, szal nekem betalált. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valószínűleg nem az a lánya akit a tv-ben lát(átverés a "főgonosztól"),hanem aki segít rajta -
Annyira azért nem rossz.
Identify Thief az való neked :D -
nem láttam a filmet, nem is akartam megnézni, de azért szépen elspoilerezted... :D :D