1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    Szerintem

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A keprablas az elejen szvsz csak eltereles. Az egesz arrol szol, hogy a Elizabeth (Rosario Dawson) ki akarta torolni a sracot az eletebol es ezert mindenre hajlando. Simon (James McAvoy) pedig egy obszessziv eroszakos tag aki nem kepes elengedni a csajt.

A cselekmeny tobb retegen fut. Elso reteg a Keprablas es a bunozok kapcsolata Simonnal + ahogy Elizabeth a kepbe kerul.

Aztan belelatunk Simon szemelyisegebe kicsit.

Majd Franket (Vincent Cassell) szinten manipulalja a doki, hogy elintezzek egymast Simonnal (bar szeretne ha Simon otthagyja a fogat). Majd jon a leszamolas a vegen

Majd a vegere szepen feny derul mindenre ami a hatterben igazabol zajlott.

A csaj elfojtatta Simonnal az emlekeit, amik elkezdtek szivarogni amiatt, hogy fejbeverte Frank a rablaskor. Ezert valasztotta a Elizabethet mint hipnoterapeuta. Szerintem nem Elizabeth vette ra a kep elrablasara Simont, de ha mar ott volt ugy dontott, hogy kihasznalja a multjukat es tovabb manipulal mindenkit, hogy megszerezze a kepet ami "jart" neki.

Csak kozben belezugott kicsit Frankbe is, aki vegulis itt a jofiut jatszotta vegig es soha nem akarta kinyirni Simont - A tobbiek vesztere akik nem tudtak, hogy a srac kicsit pszicho:)

NA kb szerintem ennyirol szolt.