[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #76846 Primal Fear (Magyar címét nem tudom)
96-os film, eddig még nem láttam. Bírom az ilyen ügyvédes bírósági tárgyalásos krimiket. Ez sem volt rossz, de nem kiemelkedő.
Sztori, szétszabdalnak egy érseket és egy fiatal ministrásfiút gyanúsítanak (Edward Norton) a sztárügyvéd vállalja el az ügyet ingyen (Richard Gere), mert hisz a fiú ártatláságában + szereti a kamerákat és a vádat képviselő ügyésznőt.
Na, Edward Norton ZSENIÁLIS mint mindig + a szerepe is. Gere jól hozza a visszafogott de ravasz ügyvédet.
Ami nem tetszett, hogy fut két szál és az egyik igaz (ami természetes egy ilyen filmnél :-D) de pont az a szál a hamis amik ilyen filmekben nekem tetszeni szoktak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na itt pont nem volt , így keserű szájízzel keltem fel a fotelbólaz összeesküvéses-szálas filmek jobban bejönnek
De legalább így nem lehet rá mondani, hogy klisés a film, csak én ízlésemnek nem jött be
7/10, szóval nem rossz, de egy Pelikán-ügyirathoz vagy Egy igaz ügyhöz képest gyengébb