106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mert csak most jött ki belőle jó minőségű release
-
hapi #76887 Nekem is bejött!
Oblivion 9/10
Miért nem írta senki hogy ez ennyire jó film, már rég megnéztem volna. -
Lehet kovezni de a Matrix ota nem tetszett ennyire egy sci fi film sem. -
Oblivion
9/10
Ez a film nagyon bejott! Tetszett az elejetol a vegeig. Karakterek, latvany, zene es sztori is nagyon toppon volt.
talan azert nem 10/10 mert egy pirinyot kiszamithato volt. -
Inquisitor #76884 Amíg a német állam hozzávág évi 20 millió eurót támogatás címén, mint "német" filmművészet egyik képviselője (LOL), addig hülye lesz abbahagyni. -
Europa report
Mivel kevés az igazi sci-fi film ezért alapból dicséretet érdemel. Jópár dologra ügyeltek, pl. egy-két helyen cseszték csak, hogy az űrben nincs hang.
A történet viszont sajnos elég sablonos lett, és a tudósok itt is elég hülyék lettek - vicces, hogy ezért a film végén meg is dicsérik őket.
A találkozás az ismeretlennel kérdéskört itt is a szokásos szart se lehet látni, de fú mingyá következik valami (lényegében semmi) klisékkel oldottál meg.
Egyszer meg lehet nézni és örülni, de nem lesz róla emlék - a Prometheusnál azért jó egy ponttal jobb. :P
Szóval egy 7-est megszavaztam neki, de objektívan olyan 6 körül van.
Ps. Végül is nem pontoztam le - bár megérdemelte volna - hogy a filmben szereplő FUID - fictional graphical user interface design- egy az egyben Homeworld nyúlás, csak sajnos ami a játékban megfelelt az a filmen irgalmatlanul szembőkő lett.
-
bcrics #76882 Azta
http://blog.web4.hu/mobilweb4/index.php?domain=cinestar&article_html=comiccon-2013-videon-a-godzilla-iroda&p=1 -
bcrics #76881 Hasonlóan láttuk a filmet.:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1009326176&no=76655 -
En meg mar azt remeltem, hogy feladta, visszavonult, mert mar regota nem hallottam a nevet emlegetni.
2012ben nem is rendezett egy filmet sem, elotte-utana viszont 3-4 cim tartozik a nevehez minden evben.
Sajnos idenre is 4 cimet vallalt be a Mester. Tovabbra sincs nekem sem lovesem, honnan a rakbol szerez penzt ennyi filmre. -
Assault on Wall Street (2013)
Hát szegény Uwe Boll csak nem fejlődik. Irgalmatlan egysíkú klisés történet, erőltetett dráma szállal - kb. egy óra után kezdődik az akció rész, de tök feleslegesen röhejes befejezéssel a végén.
Ritkán nézek Boll filmeket erre kb. azért fanyalodtam rá mert sok helyen olvastam, hogy majdnem olyan jó mint a Rampage. Hát nem. (A Rampage se lett jó film mert ugye azt is elcseszte, de még abban volt a legtöbb kraft, hála a színésznek meg az egycsavaros sztorinak.)
Azt nem tudom, hogy az a Boll betegség egyik jele ahogy a kamerával bánnak a filmjeiben de itt sikerült olyan idegesítő közelieket csinálni Purcellről, hogy végig azt gondoltam Fekete Laci a főszereplő és hogy igazán használhatna vmi bőrfeszesítőt az orrára. ;P
Szóval Boll = No hope továbbra is kérdés az, hogy honnan pékből szerez ennyi pénzt, hogy tud egyáltalán forgatni.
3-4/10 -
Nyugodjon bekeben,csiptem ezt a szineszt is :/
Pacific Rim:
Haaat az ujabb latvanyfilmrol mit is lehetne mondani?Elegedjunk meg a latvannyal,es ne assunk melyebbre,akkor egy egeszen elvezheto alkotasnak tunik.Ellenkezo esetben hamar kiderulnek a gyermekbetegsegei.A leghitelesebb alakitast szamomra a 9 eves kinai kislany hozta,ami azert eleg sokat elmond a tobbiekrol.Ron Perlman mondjuk meg mindig jo arc :)
Lehetett volna ez a film sokkal de sokkal jobb,volt benne potencial.Ez viszont igy eleg keveske.
5/10 -
szép, mint valami farsangi jelmez :D -
Fel evvel ezelott is ugyanigy nezett ki a kiszivargott kepeken. -
Emlékezzunk :(
-
Batcop
Mélyhangja: Christian Bél -
szörnyű...hol a fém?! :D -
Get Shorty-ban volt a kedvenc :) -
Nekem nem nagyon jön be. Mondjuk nem is úgy rossz, hogy utálom már első pillantásra, hanem olyan, olyan.... olyan izé. Olyan semmilyen. -
5 tonnás vás helyett új vélhetően erős és könnyű anyag. Nem a páncélon fog múlni, hogy izgalmas lesz e a film. Amúgy ezen a képen egész emészhető. -
-
Na ilyen lesz az új RoboC.
-
Igen, én is hiányoltam őket! Helyette kaptuk azt a gyenge buszsofőrt. Összességében jól szórakoztam rajta! -
Welcome to the Punch
Hát ööö... felesleges brit keménykedés irtó gyenge forgatókönyvvel. Viszont szépen volt fényképezve - már ahol - ezért megérdemelten kapja:
4/10 -
8/10 az, hacsak nem ténylegesen nem akartad túlpontozni. Amúgy egyezik a véleményünk. -
Garfield, a mozifilm (2004)
Fötelem, unalmas, legalább a magyar hangok és a nevek lettek volna a rajzfilmből ill. a képregényből.
Gyerekek szerint nagyon jó volt, én kimentem az utolsó harmadnál, így tudtam fél órát szundítani a kanapén. Garfield is ezt csinálta volna...
2/10 -
bcrics #76863 Nagyfiuk 2-ből hová tűnt rob schneider karaktere és a lanyai? -
Nekem is nagyon tetszett, fasza film! -
viizo #76861 Trance / Transz
Danny Boyle nem tud hibázni. Olyan atmoszférákat teremt a filmjeivel, az igen stílusos aláfestő képekkel és zenékkel, amiért a finomságokra fogékonyabb néző igencsak hálás lehet. Amellett hogy a Trance az év eddigi legokosabb filmje,
a szereplők is jók, nem csupán egydimenziós sablonok.
Kellett már végre egy ilyen, megcsavaró film is a sok gyenge, faék egyszerűségű forgatókönyvvel bíró celluloidhulladék mellé. Nem mellesleg az év talán eddigi legjobb filmes lezárását láthatjuk, amiért külön köszönet Mr. Boyle: sok ilyet kérünk még!
10/8 -
Pont tegnap néztem meg a Blöfföt... RIP -
Mary Poppins... 
R.I.P. Dennis Farina
-
gulyasandras #76858 Separate Tables (1958)
Színházból mozivászonra. Nagy feladat. Szinte sohasem sikerül. Most sem. Ennek ellenére bátran ajánlom a filmet, mert még a közhelyek is tartalommal telnek meg benne.
Deb szuper, Rita bántóan rossz (szerepe ráadásul túlságosan nagy), Wendy jó, Gladys átlagos.
David utolsó nagy alakítása (na nem mintha olyan sok Nagy alakítás fűződne a nevéhez), Burt pedig Burt :)
A fiatal párt ki kellett volna hagyni (vagy nem a mindig borzalmas Rodot betenni).
Nyugodjon békében... -
Ennél kicsit bonyolultabb a dolog, tényleg érdemes megnézni ezt a filmet annak, aki nem képregényfilm-ellenes. -
A szupersrác nem szerepel a trailerben... nincs is benne a filmben? Kihagyták volna? -
Justice League: The Flashpoint Paradox
Egy újabb DC animációs film, ami ezúttal jó, nagyon jó! Alternatív idősík, így nem kímélnek senkit és semmit. Batman pisztollyal nyomul, a fél Justice League gonosz és egymással harcol, vagy éppen nem is létezik.
Aki szereti ezeket a filmeket, az ezt se hagyja ki!
Trailer -
sandor8206 #76854 kösz -
Europa Report - 7/10
Hiaba pozitiv a merleg, azert ettol tobbet vartam. Szo volt a neten mindenfele EV HORRORJELENETEROL meg ki tudja meg mennyi meltato ertekelest olvastam, de azert engem annyira nem utott meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Par dolog ami szurta a szemem: leginkabb akkor voltam merges es vontam le pontokat maikor megmutattak a lenyt. Nem szamitottam ra, hogy bevallaljak, sokkal nagyobbat utott volna ha valami sejtelmesebb lezarassal csak utalnak arra, hogy valami van ott kinn. A mesik meg a leny maga. Miert egy ilyen VILAGITO csapokkal es SZEMEKKEL rendelkezo SZUPERAGRESSZIV polipot talaltak ki oda? Sztem teljesen elhibazott dontes volt. Az egy dolog, hogy meg sem kellett volna mutatni, de ha mar megmutattak, akkor valami hihetobbnek orultem volna.
Tovabba nem nagyon tudtam megkedvelni egyik szereplot sem, ergo nem is izgultam azert, hogy valyon tulelik-e.
Amugy nem lett rossz, de a varakozasokhoz merten csalodas. -
Fast and Furious 6:
Mar az elozo reszek sem tudtak lekotni tulzottan,tettem ezzel is egy probat,hatha valamit valtoztatnak a koncepcion,vagy masrol is szol majd mint 250-el tepni es a lassitott felveteles CGI.Hat nem,ez ugyanaz a szinvonal mint eddig.Masnapra elfelejti az ember.
4/10
World War Z:
Nem vagyok a zombifilmekert kulonosebben oda,de ez tetszett.Talan a kisse idosodo de meg mindig szimpatikus Brad-nek koszonhetoen,vagy pont mert ez egy olyan stilus amihez nem szoktam hozza,szorakoztato volt.
6/10 -
Persze még az is előfordulhat, hogy nem a konkrét cselekményen van a hangsúly :) -
A Drive-val is meg ezzel a filmmel is az a bajom, hogy az amcsik nem nagyon értik ezt a lassú film*** műfajt. (Imho.)
Önmagában mindkét film cselekménye/története végtelenül egyszerű és ami legnagyobb probléma szimplán amerikás ami így fájóan elmarad pl. Seom(2000) vagy a A szerelem következményei (Le conseguenze dell'amore) emlékezetessé váló katarzisaitól.
Pl. a Drive-ból - ami egyébként viszonylag tetszett - utólag valóban csak Gossling bambulása maradt meg.
***ázsia ebben egyébként zseniális -
Ez volt a legintelligensebb nem-feltétlenül-pozitív vélemény, amit az utóbbi időben olvastam :) Kb. így kéne hozzáállnia mindenkinek az ilyen jellegű filmekhez szerintem.