1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tomsolo
    Assault on Wall Street (2013)

Hát szegény Uwe Boll csak nem fejlődik. Irgalmatlan egysíkú klisés történet, erőltetett dráma szállal - kb. egy óra után kezdődik az akció rész, de tök feleslegesen röhejes befejezéssel a végén.

Ritkán nézek Boll filmeket erre kb. azért fanyalodtam rá mert sok helyen olvastam, hogy majdnem olyan jó mint a Rampage. Hát nem. (A Rampage se lett jó film mert ugye azt is elcseszte, de még abban volt a legtöbb kraft, hála a színésznek meg az egycsavaros sztorinak.)

Azt nem tudom, hogy az a Boll betegség egyik jele ahogy a kamerával bánnak a filmjeiben de itt sikerült olyan idegesítő közelieket csinálni Purcellről, hogy végig azt gondoltam Fekete Laci a főszereplő és hogy igazán használhatna vmi bőrfeszesítőt az orrára. ;P

Szóval Boll = No hope továbbra is kérdés az, hogy honnan pékből szerez ennyi pénzt, hogy tud egyáltalán forgatni.

3-4/10