[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Europa Report - 7/10
Hiaba pozitiv a merleg, azert ettol tobbet vartam. Szo volt a neten mindenfele EV HORRORJELENETEROL meg ki tudja meg mennyi meltato ertekelest olvastam, de azert engem annyira nem utott meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Par dolog ami szurta a szemem: leginkabb akkor voltam merges es vontam le pontokat maikor megmutattak a lenyt. Nem szamitottam ra, hogy bevallaljak, sokkal nagyobbat utott volna ha valami sejtelmesebb lezarassal csak utalnak arra, hogy valami van ott kinn. A mesik meg a leny maga. Miert egy ilyen VILAGITO csapokkal es SZEMEKKEL rendelkezo SZUPERAGRESSZIV polipot talaltak ki oda? Sztem teljesen elhibazott dontes volt. Az egy dolog, hogy meg sem kellett volna mutatni, de ha mar megmutattak, akkor valami hihetobbnek orultem volna.
Tovabba nem nagyon tudtam megkedvelni egyik szereplot sem, ergo nem is izgultam azert, hogy valyon tulelik-e.
Amugy nem lett rossz, de a varakozasokhoz merten csalodas.