106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Haffey
    Tudna nekem valaki segíteni? Keresek egy filmet. Régen azt hittem, hogy a Karate Kölyök 2, de nem az. A sztori nagyjából: van egy srác aki karatézik és a bátyja a sulibéli srácokkal elmegy lopni valamit aztán a suliban felakasztva találják meg és az öccse bosszút akar állni. A végén meg karatézik azzal aki megölte
  • genndy
    Ha már Verhoeven: Robotzsaru 1-ben is érdemes nézni a reklámokat, hasonló kategória, mint a Federal Network
  • viizo
    ha nem láttam a Starship Trooperst már vagy 15ször, akkor egyszer sem, moziból anno úgy szédültem ki, hogy erre újra be kell üljek mihamarabb :)

sci-fibe oltott társadalomkritika with paul verhoeven
  • Malakai
    Starship Troopers nem lett volna ugyanolyan a Federal Networkös propaganda videók nélkül. :)
    Egyébként készültek szörnyűséges folytatások, tényleg nagyon rosszak, próbálkozni se érdemes velük. Bénácska animációs sorozat is volt. Na meg ott a könyv (Robert A. Heinlein), ami egy elég régi scifi és nagyon más a filmtől, de érdemes egyébként elolvasni, ha olyanod van. :)
  • Jakuza1
    Gondolom ez lehetett a Mikrobi cimu magyar rajzfilm :P

• dartonita
    Kicsit otthon marasztalt egy bokaserules,volt idom a hetvegen filmezgetni.
    Ilyesmiket:

Arthur(1981):
    Hat igen,ez gyermekkorom egyik legmeghatarozobb vigjateka volt,kivancsi voltam hogy ennyi ido utan ugyanakkorat durran e Dudley Moore,Liza Minelli es John Gielgud.O igen,ugyanakkorat,sot.Moore frenetikusan nyomta a reszeget es bar ugy remlik hogy anno a magyar szinkron is uberfaszan sikerult,eredeti nyelven verhetetlen.Lehet hogy a nosztalgia miatt,lehet hogy a szineszek miatt is,de ezt nagyon elveztem.A masodik resz beszerzese folyamatban.
    8/10

Red(2010):
    Ez sem volt rossz.Egyszer anno mar lattam,es gondoltam ujranezem mielott a masodik reszt meglessuk.Egeszen szorakoztato volt ahogyan Malkovich-ek bohockodnak.Azota is azon gondolkozom hogy Mary-Louise Parker hogy a francba nezhet ki ilyen jol ennyi idosen :O
    6/10

Pain and Gain:
    Fuha ezt eleg nehez ertekelni.Vegig viccesen,jatszogatva probalnak megjeleniteni valamit ami kurvara nem vicces,se nem jatek.Valahogy a stilusok viszont egeszen jol keverednek,magaval ragadja az embert a tortenetmeseles.Ed Harrist jo volt vegre viszontlatni valamiben,a Szikla-nak pedig a bugyuta testepito szerepe all messze eddig a legjobban az osszes kozul.Erdekes alkotas,de nagyot neztem mikor a vegen kiirtak hogy directed by: Michael Bay.Szoval nem teljesen retardalt ez a faszi,tud ha akar.Erdemes megnezni mindenkeppen.
    7/10

Starship Troopers(1997):
    Azt kell mondjam ezt elegge alurtekeltem anno,csak egy tucatscifinek tunt.Hat nem az,ennyi ido elteltevel sem.Jo volt ilyen fiatalon latni ezeket az arcokat,bar sztem Dina Meyer mindig szebb volt mint Denise(a fel fejemet elfoglalja a szam)Richards.Kicsit gagyinak tunhet a CGI,de ez sem akadalyozott meg abban hogy vegig elvezzem a filmet.Plane mivel meg a fel perces mellekszerepekben is ilyen Amy Smartok villantottak,de mondhatnam akar Neil Patrick Harrist,Michael Ironsideot is.Jo hosszu film,mindenkeppen a jobbak kozul valo.Kar hogy nem keszult belole tobb resz vagy akar egy sorozat ezekkel az arcokkal.
    7,5/10

• LeventeV
    Augusztus 9.-én lett vége a háborúnak (bár nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolja a csatornákat). Tavaly is mutattak augusztus elején hasonló műsorokat.
  • Zephyr Retiring
    Nem beszélek zöldségeket!
    Kellemes felüdülés volt ez a film..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A mai felborult értékrendekkel rendelkező világban (és filmekben) kevéske alapvető emberi érzésű filmmel találkozni. Majd mindenhol a robotos filmek a trendik. Robot küzd emberrel, robot küzd robottal. Minden film a látványra van kihegyezve, s bizony oda jutott a mai filmes generáció, hogy ha egy filmben nincs lövöldözés esetleg gyilkosság vagy az erőszak bármi más formája, a "néző" képes ásítani és unottan befejezni a filmet. Na itt jön képbe ez a film, ami már már arcátlan és meglepő módon az emberi szeretetről szól. Szerethetjük e a szüleinket, ha nincs is miért? Megszerethetünk e egy vagy több számunkra idegen embert? S ha ez az idegen segítségre szorulna, tudunk e neki önzetlenül csak a szeretetünk hatalma miatt segíteni? Képesek vagyunk e a szeretetre akkor is, ha magunknak addig nem is jutott belőle? És egyáltalán: mi szükség a szeretetre?

Mindenkinek ajánlom, de leginkább azoknak, akik nem tudják a választ.
    10/10.
  • Inquisitor
    Bombadil Toma a sima verzióban is van és mindkettőben csak mutiba. A sírdombos rész ami kimaradt mindkét verzióból. nem is értem miért, eléggé feldobta volna az amúgy lassúka első részt.
  • WhiteStar
    dehogy van...

a filmek jók filmként, a könyvek jók könyvként, a maguk műfajában kiemelkedőek és megismételhetetlenek, a haterek meg bekaphatják a bránert. LotR az egyik legjobb. és pont.
  • tomsolo
    "extended meg zseniális"

Abban már van Bombadil Toma is? :D
  • gombabácsi
    hát nézd, van akinek az is elég pörgős, de vannak már még pörgősebb emberek, akiknek még pörgősebb filmek kellenek!
    XD
  • Tyler1
  • Rony94
    A Trónok Harca nem elég pörgős? Néha akkora badass momentek vannak a sorozatban hogy azt se tudom hova kapjam a fejem. Ha meg éppenséggel nem történik semmi, akkor meg a nagyszerű dialógusok viszik el az egész jelenetet.
  • Riddick21
    Pain & Gain
    A nyár legjobb filmje! Persze egy szar nyáré, de egy erősebb mezőnyben is megállná a helyét! A legordenárébb igaz történet feldolgozás a világon, de Bay pont ezért tökéletesen választott! Az egyik, ha nem A legjobb filmje, az elsőtől a legutolsó pillanatig szórakoztató, pörgős, gyomorforgató és letaglózó, minden lehetséges értelemben!
    5|5
  • gombabácsi
    komolyra fordítva a szót: a lotr mozis verziója szerintem kb értékelhetetlen, annyira rossz

az extended meg zseniális
  • gombabácsi
    a trónok harcával az a baj, hogy nem elég pörgős
  • szucsy89
    "a LotR példájából kiindulva, amelyből a harmadik részt már ki is hagytam"

LOL
  • Bachstein
    Semmi, csupán így állították össze a műsorprogramot...
  • ZilogR
    Mi van ma, h ennyi II. világháborús, nácis film megy szinte minden TV csatornán?
  • PetruZ
    A gyülekező Bilbó házában, meg a trollok elleni harc, mint "odaadással" végzett "adaptáció"? (Az "adoptáció" amúgy mást jelent. :) ) Nem vártam volna betűhű megvalósítást (a LotR példájából kiindulva, amelyből a harmadik részt már ki is hagytam), de ezek pl. marhára elvették a kedvem (félbe is hagytam, nem néztem tovább) és nagyon rosszak voltak. Szerintem.
  • genndy
    Engem sem zavart a Hobbitban hoyg nem volt 'pörgős', tudni lehetett a könyv meg a LotR után, hogy az első részben még nem sok minden fog történni (abban sem zavart egy csöppet sem, hogy csak mentek). Teljesen jó volt így is.
    TH viszont nem teljesen jó példa, mert sorozat volta miatt jóval kisebb a költségvetés, tehát ott kell spórolni ahol lehet. Ezért (is) sok a beszéd és kevés az akció (mondjuk a könyvben is sok csatáról csak beszélnek, hírek jönnek, valaki hallott valamit róla, szóval nem vagyunk ott mindenhol). Ettől még az is egy nagyon jó sorozat
  • Victor1103
    Igen néha valóban sok volt a párbeszéd, főleg a Gollumos részt éreztem túlnyújtottnak, de nekem speciel ezzel se volt bajom mert nem unalmas párbeszédek voltak.

A LOTR extra vágatlan verzióban is vannak olyan jelenetek ahol több mint fél órán át csak beszélnek. Meglehetett volna persze csinálni 1,5 órában is a filmet és akkor biztos pörgösebb lett volna de látni, hogy Jackson minél többet meg akar mutatni ebből a világból annak ellenére hogy az előzménykönyv jóval rövidebb.

Másik jó példa a Trónok Harca mint fantasy. Ott is javarészt csak beszélnek néha talán van egy harc vagy valami hasonló, de mégis néha a dialógusok elviszek a hátukon egyes részeket. Persze kinek mi jön be
  • Totti5
    Az nem baj.
  • gombabácsi
    az a baj nem volt elég pörgős
  • Victor1103
    The Hobbit: An Unexpected Journey

Elég sok negatív kritikát olvastam minden felől ezzel a filmmel kapcsolatban. Imádtam a LOTR-t és szerintem a trilógia az egyik legjobb filmsorozat ami valaha készült. Ehhez a magassághoz a Hobbit első része nem tudott felnőni viszont még így is a legjobb fantasy filmek egyike. Az az igényesség ahogyan Jackson készíti ezeket a filmeket, nem hiszem hogy bárki más ilyen odaadással képes lenne adoptálni Tolkien regényét. A történet hosszú, de nekem egy percre se volt vontatott, a színészek mind rendben, a látványvilág pedig csúcskategóriás. Egyszerre terveztem megnézni az összeset mint anno a LOTR-t mert az nagyon meghatározó filmélmény volt számomra, de most, hogy nem bírtam kivárni legalább tudom mit nézek idén és jövő karácsonykor a moziba.

9.5/10
  • WhiteStar
    Hell Baby (2013)

komoly horror/thrillerre számítottam, mert már elfelejtettem a kritikákat amiket olvastam róla. egy rövidítéssel tudnám jellemezni: WTF?!?!?!?!!?!?!?

vígjátéknak elmegy.
  • tigeroo
    dead snow

ez most poénnak készült? annak elég gyenge.

vérszegény foshúgy/10
  • Zephyr Retiring
    Télbratyó.
    Gyenguska kezdet után jó befejezés. Elég karácsonyias a hangulata.
  • tomsolo
    Ez lesz az mégis, a dióról beugrott - bár a trailerből fel nem ismertem volna :D

• Jakuza1
    "Egy Jilucia nevű békés bolygó népét le akarják igázni a Gavanák, ezért űrbéli pályára állítják az égitestet. A király az űrbe küldi a hét szent Liabe-diót, hogy aki megtalálja őket, az lesz a kiválasztott arra, hogy megmentse a Jiluciát a Gavanáktól. Természetesen ahogy lenni szokott, elég vegyes társaság verődik össze a nagy mentőakcióra, de a film végére persze minden jóra fordul."

Megalol
    Szerintem, ha valaki a fiatalabb generaciohoz tartozik es megnezi a filmet mai szemmel, akor kb. szarra rohogi magat rajta. :P
  • Inquisitor
    Visszavonom 3 versenyzőből 2 japán. :D
  • Inquisitor
    9:50-től van a verseny, de egyik pilóta japán csak. Ellenben az üldözött vitorlás fehér ruhás hölgye is ázsiai.
  • Jakuza1
    Moziban vetitettek (konkretan en lattam is anno) es olyan szereplo jatszott benne nev szerint, mint Hiroyuki Sanada az Old meg a Shogunt cimu filmbol, de ha ez nem mond semmit egyeseknek, akkor a mostani munkassagai kozul tudnam megemlitteni az Utolso Samurai cimu filmet, amiben Ujio-t alakitotta.
  • tomsolo
    Az melyik volt amiben kezdéskor két fiatal (ázsiai?) pilóta versenyez ilyen kanyonban valamint arra emlékszem hogy vitorláshajó alakú űrhajók vannak benne?
  • Inquisitor
    Lol. Japánok sorozatot csináltak belőle?
    Message from Space - series trailer
    Tévedés kizárva, idióta fehér ruha kipipálva, szarvas maszkos ellenség kipipálva, sok szárnyú bigyó űrhajó zöld vilámokkal kipipálva, béna robotok szintén :D
  • PetruZ
    Tévében adták, legalábbis én ott láttam még igen-igen régen és egy életre meghatározta a sci-fi/fantasy iránti érdeklődésemet. (Vicc nélkül. :) )
  • Inquisitor
    Ezekre a részekre pont nem emlékszem, de a gügye robot, a nyilvánvalóan hülye vitorlás az űrben téma, néhány idióta 2 percenként megmentendő karakter és a világító dióra hasonlító bigyó után rájöttem, hogy én ezt láttam ... még az is lehet moziban. És ezer éve kerestem a címét. Aztán lehet, hogy a fenti motívum több filmben is felbukkant? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Először azt hittem, valami fanmade baromság :)
    Aztán kiderült, hogy egy trailer (vagy inkább tévé reklám) :)))
  • Jakuza1
    Akkor ez mi ? :PPPPP