[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kicsit otthon marasztalt egy bokaserules,volt idom a hetvegen filmezgetni.
Ilyesmiket:
Arthur(1981):
Hat igen,ez gyermekkorom egyik legmeghatarozobb vigjateka volt,kivancsi voltam hogy ennyi ido utan ugyanakkorat durran e Dudley Moore,Liza Minelli es John Gielgud.O igen,ugyanakkorat,sot.Moore frenetikusan nyomta a reszeget es bar ugy remlik hogy anno a magyar szinkron is uberfaszan sikerult,eredeti nyelven verhetetlen.Lehet hogy a nosztalgia miatt,lehet hogy a szineszek miatt is,de ezt nagyon elveztem.A masodik resz beszerzese folyamatban.
8/10
Red(2010):
Ez sem volt rossz.Egyszer anno mar lattam,es gondoltam ujranezem mielott a masodik reszt meglessuk.Egeszen szorakoztato volt ahogyan Malkovich-ek bohockodnak.Azota is azon gondolkozom hogy Mary-Louise Parker hogy a francba nezhet ki ilyen jol ennyi idosen :O
6/10
Pain and Gain:
Fuha ezt eleg nehez ertekelni.Vegig viccesen,jatszogatva probalnak megjeleniteni valamit ami kurvara nem vicces,se nem jatek.Valahogy a stilusok viszont egeszen jol keverednek,magaval ragadja az embert a tortenetmeseles.Ed Harrist jo volt vegre viszontlatni valamiben,a Szikla-nak pedig a bugyuta testepito szerepe all messze eddig a legjobban az osszes kozul.Erdekes alkotas,de nagyot neztem mikor a vegen kiirtak hogy directed by: Michael Bay.Szoval nem teljesen retardalt ez a faszi,tud ha akar.Erdemes megnezni mindenkeppen.
7/10
Starship Troopers(1997):
Azt kell mondjam ezt elegge alurtekeltem anno,csak egy tucatscifinek tunt.Hat nem az,ennyi ido elteltevel sem.Jo volt ilyen fiatalon latni ezeket az arcokat,bar sztem Dina Meyer mindig szebb volt mint Denise(a fel fejemet elfoglalja a szam)Richards.Kicsit gagyinak tunhet a CGI,de ez sem akadalyozott meg abban hogy vegig elvezzem a filmet.Plane mivel meg a fel perces mellekszerepekben is ilyen Amy Smartok villantottak,de mondhatnam akar Neil Patrick Harrist,Michael Ironsideot is.Jo hosszu film,mindenkeppen a jobbak kozul valo.Kar hogy nem keszult belole tobb resz vagy akar egy sorozat ezekkel az arcokkal.
7,5/10