106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Mentol
    Húvazzeg, az első új StarTrekben (2009?) annyi lens flare effekt volt, hogy a filmet alig lehetett látni tőle.
  • Tyler1
    Elnézést, még szerencse, hogy mindig van, aki a legjelentéktelenebb részletekre is figyel.
  • Bachstein
    Lens flare
  • Tyler1
    ST: Into Darkness

Első rész jobban tetszett, érdekesebb sztori, jobb karakterábrázolások, találóbb poénok. Viszont plusz pont, hogy ebben már lényegesen kevesebb volt a random light flare.
  • 29spotty
    A Társasjáték című sorozat új évadának 1-2 része.
  • Bachstein
    Ja, a nagy kólám szívószálát. :)
  • Jakuza1
    *de inkább billent a jó irányába.
    Te valamit szivtal kozben ? :P
  • Bachstein
    Riddick

Eléggé közepes volt a film, de inkább billent a jó irányába.
    Riddick karaktere nem változott, bár volt 1-2 fura megnyilvánulása, amit nem neveznék riddickesnek. Nekem tetszett a film eleji túlélős rész, nem éreztem elnyújtottnak, viszont utána eléggé leült a cselekmény. Belefért volna ez kényelmesen 90 percbe is.
    A karakterek sablonok, alig beszélnek, akkor is üres frázisokat puffogtatnak, a poénok annyira nem ülnek, viszont a látvány, a bolygó hangulata és élővilága, Riddick leleményessége, a lények... ezek nagyon bejöttek, ahogy a gore faktor is jól állt a filmnek.
    1-2 WHY? moment azért befigyelt, pl a csajjal a végén. Az mi a fasz volt, annyira hülyén hatott a dolog. Az sem volt riddickes.
    Akció sci-fi-nek azért nem volt rossz,így közvetlenül nekem mozi után 6/10, aztán majd meglátjuk, szépít-e rajta az idő, vagy csak ront az emléken.
  • Bachstein
    Végül is megnéztem a Föld utánt.
    Esküszöm nektek, direkt úgy ültem le a film elé, hogy nem hagyom magam befolyásolni az eddigi kritikák által, megpróbálom szimplán élvezni a dolgot, mega jóra odafigyelni.
    Röviden: nem olyan szar, mint amit előzetesen vártam, de attól még szar.
    A történet unalmas és vontatott, annyi az egész, hogy egy karakter el akar jutni A pontból B pontba, közben faszságokról beszélget -néha- az apjával. Rengeteg minden nincs megmagyarázva a filmben, tele van illogikus következményekkel meg cselekedetekkel, sőt, konkrét bullshit szövegekkel is.
    Jaden... ez a gyerek baromi irritáló. Egyszerűen felbasz, ahogy látom, hogy néz a bárgyú, kifejezéstelen arcával. Ha meg ebszél, olyan groteszkül artikulál, szinte fröcsög, ahogy okádja a szavakat. De komolyan, ki beszél így?
    Will karaktere, mint apa figura, egy inkompetens, érzéketlen barom. De komolyan, egyetlen jó tulajdonsága nem volt a karakterének. Még a felesége is csak félelemből maradt mellette, meg a rájuk gyakorolt terror miatt, legalábbis amit a közös 1 perces beszélgetésükből kivettem. Jobban járt volna mindenki, ha szépen elvérzik a hajóroncsban.
    Ami legalább jó volt: a zene nagyon tetszett, a zongorás tételek, a nagyzenekari melódiák tényleg dallamosak és hangulatosak voltak. A tájképek meg úgy a természet által visszafoglalt Föld gyönyörű. A jövőbeli design is tetszett (űrhajó, házak).
    CGI néhol baromi ergya, máshol egész korrekt, kb. mint a RIPD-ben.

Összességében unalmas volt, rossz színészi alakításokkal, levegőben lógó történettel. Nem is ragozom, de most komolyan, szerintetek így teljesedik ki egy apa-fiú kapcsolat? Hát kurvára nem! Nem volt értelme az egésznek. A visszaemlékezés jelenetek is szarok voltak, bugyuták és értelmetlenek, és nem mentette meg sem a szép képi világ, sem a kifejezetten kellemes zene.

3/10.
  • Susarc
    fél órája nézem az AFTER EARTH-ot,de már olyan szinten felbaszott a kis hülye willsmith gyerek meg a szánalmasan idióta viselkedése,hogy sztem 32 részletben fogom leerőltetni azt a fílmet:P:)))
  • vérpocok
    Zombi-lak (Wither) 2013

Azt hittem low budget költségvetésű slasher horror már nem tud meglepni, talán épp ezért is csalódtam kellemesen ebben a filmben... svéd horror, nem hiszem hogy korábban láttam már a svédektől horrort, mindenesetre mintha ha Kabinláz és a Gonosz halott filmeket gyúrták volna össze, mert a sztorija ezeket idézte.

Pár fiatal egy kis elhagyatott erdei házba megy bulizni amit viszont nem tudnak hogy a pincében él egy borzalmas lény... olyasféle vírushordozó, csak az újítás az hogy nem kell megharapnia senkit sem hozzáérnie senkihez, a kórt máshogy terjeszti.

A társaság egyik tagja megfertőződik, innentől már semmi újat nem hoz a film, de a megvalósítás profi volt: nagyon jó munkát végeztek a maszkmesterek, a legapróbb részletekig élethű zombikat kapunk... illetve inkább őrült fertőzötteket, akiknek nemgyengén foszladozni kezd a testük és eltorzulni a külsejük. Egyébként ezt is jól megoldották: az eltorzulás folyamatát... nem csapják össze pár másodpercben, szépen részletesen van bemutatva hogy válik egy elvakult gyilkológéppé az egykor még félszeg, kedves társasági tag...

Becsületes slasherhez méltón parádés kivégzéseknek lehetünk tanúi, és bár a zombók nem halnak könnyen de azért alapos kitartó munkával meg lehet dögleszteni őket, ami szintén bizonyítja hogy nem élőholtakról van szó csak a testüket felturbózott vírus miatt olyan szívósak.

7/10
  • tomsolo
    Voltak benne vicces dolgok - főleg a rengeteg filmes utalású poén - viszont 2 dolog miatt nem vmi nagy film:

- kb semmi eredetiség nincs benne
    - a buzizós faktor nagyon magasra sikeredett, már már fárasztóan kínos volt
  • Blasta
    This is the end - 5/10

Magam sem tudom miért néztem meg, talán mert bírom amikor a színészek "önmagukat" játszák, vagy nem tudom.

Idiotasag, infantilizmus, értelme semmi, de azert elszorakoztatott :-)
    Főleg az eleje fun, amikor még gondtalanul buliznak :-) Van benne pár turheto poén, de azert nem röhögtem szarrá magam rajta. Michael Cera egy állat :-D
  • IXEMGabeo
    Sosem mondtam, hogy rossz színész csak nem az én stílusom:D

Valaki pl Nicolas Cage-t nem bírja hiába vannak zseniális filmjei előfordul az ilyesmi...
  • Blasta
    Igen, egy szatiraban, egy kvazi-vigjatekban volt ez. Működött is...
  • Tyler1
    Zöldfülű? Kifogástalan alakításokat produkált már akkor is :) Akkora már több, mint 20 film és sorozatszerepe volt. A Hetedikre, vagy a 12 majomra már egy kiforrott zseni volt, az Interjú a vámpírral még korábbi, de a közepes Kaliforniában is olyan showt csinált, hogy beszarás.
  • extra sensory
    Elhülyülöd... pedig ha nem úgy állsz neki nézni mint a Rambo 3-at tán még számodra is kisülhet valami értelmes.
  • Sir Quno Jedi
    Nem védem, mer nincs mit, de pl. a Dogmában is emléxel, hogy Isten miféle képében jelent meg nekik végül. :D
  • Blasta
    Aha. Ertem. Igy mar mindjart logikus, koszi!
    Ezen ervekkel nem tudok vitatkozni.

Remelem a Joe Black 2 valami ilyesmirol fog szolni:
    A FELTEKENYSEG belekoltozik egy VIZIBICIKLIBE majd jazzgitaros karriert epit ki maganak.

Orulet, felfoghatatlan metaforak, szuperszep koltoi kepek es hasonlatok varhatoak (gondoljunk csak bele, amikor a vizibicikli razendit jazz stilusban a Pancsolo kislany-ra...)
  • Sir Quno Jedi
    Női szervek

Tényleg prolivígjáték, de nézhető. Mondjuk mozit nem ér meg, de kuponosakicósnap volt. Bullock mindig jó, itt is, de az öregecskedő kövér csajról nehéz elképzelni, hogy kőkemény utcai zsernyák, aki mindenkit megagyal, mivel járni is alig tud szerencsétlen, meg azt is, hogy a férfiak folyton a nyakára járnak, mivel azért ahhot ölég érdekesen fest...köhhh...Játszani az is jól játszik, de inkább egy hajléktalant konyhásnénit hoz perfektre.

A sztori a szokásos dobjunk össze két egomán, de hót különböző emberkét egy közös célért, és útálatuk átmegy idővel bajtársiasságba, sőt barátságba. Lerágott csont.

Nekem tetszett, a többieknek is. Még1x nehezen nézném meg, tán majd 1x, mikor már a zember nem emléxik a poénokra.

Ja és még lényeges, hogy a VASEMEBR 3 SZUPER VOLT!
  • genndy
    Szerintem is teljesen jó film.
    Pitt és Hopkins meg tök jók (külön és együtt is).
  • Bokafix2
    Ha esetleg végig is nézted akkor tudod hogy a Halál nem szőke szépfiú volt... csak kölcsönvett egy testet, és abban tartózkodott. Ez egy szürrealizmussal és metaforákkal átitatott film, kicsit elgondolkodtató jellegű. De azért mert a valós élettől elrugaszkodott témájú, még nem kell lefikázni.

Aki meg utálja az nézzen Steven Seagal-t. Azon nem kell gondolkodni.

• Blasta
    Nyilvanvalo, csakis valami fullidiota bekokainozott junkie kepzelete szulhet ilyet. A gond csak az, hogy jozan emberek irtak le papirra...
  • genndy
    A film viszont nem a te képzeleted alapján készült.
  • Blasta
    Pontosan, az en kepzeleteimben is mindig csondes szoke szepfiukent jelent meg a HALAL, aki neha belszeret az aldozatai lanyaba es bociszemekkel csodalkozik ra az ot korulvevo vilagra, mint aki eloszor latja…
  • hapi
    Nekem pedig bejött, mert végre az elkövető nem egy mindenre gondoló szuper zseni akinek lehetetlen túljárni az eszén ráadásul mindent tud előre.
    Itt végre kellett szerencse is meg bénázás is hogy így alakuljon a dolog.
    berry szerintem sem játszotta jól, de még éppen nem zavart, én adnék rá mindenképp egy:

A hívás
    6/10
  • Rony94
    A Becstelen Brigantyk-ot sürgősen pótold! :) De amúgy előre figyelmeztetlek, ennek már teljesen más a stílusa. Nem nagyon lehet hasonlítani mondjuk a Ponyvaregénnyel, maximum pár dologban (pl. itt is el vannak húzva a jelenetek). De Tarantino szerintem itt is tarolt, szóval ajánlott film nagyon. :)
  • Totti5
    Igen, elmegyogyós karaktert, ZSENIÁLISAN.
  • IXEMGabeo
    Igazából az az egy filmje tetszett ott a "halál szerepét" mintha rá szabták volna...

Becstelen Brigantyk volt a másik, ahol dícsérték azt még nem láttam, de majd pótlom...

Szerintem és ez egyéni vélemény a World War Z-ben nem nyújtott olyan világszenzációsat. Látszott az arcán, hogy csak a kötelezőt kell hoznia semmi plusz nem volt benne valahogy...Persze nem azt mondom, hogy pánikolnia meg folyamatosan ijedt pofát kell vágnia hisz elvégre drámai elemeket tartalmazott a film ahol vagy a komolyság a legfőbb viselkedési forma tragikus világesemények közepette vagy pedig komikus...
  • IXEMGabeo
    Azért, mert közvélemény kutatást végeztem és rengeteg női ismerősöm ott szerette meg, merthogy ott milyen érzéki volt meghát a sármja ott jött ki igazán stb stb:DDD Interjú a vámpírral se volt sokkal előbb (1996?)

12 majomban valami elmebeteget játszott? 95-ös film még eléggé zöldfülű volt akkor...
  • Tikal #78103
    Lehet neki ott tetszett meg Pitt :)
  • Tyler1
    Joe Black miatt lett túlhypolva? :D Miért pont az? Mikor előtte már olyan filmekben rakta le a névjegyét, mint a Hetedik, 12 majom, Hét év Tibetben, Szenvedélyek viharában, Interjú a vámpírral? Egyébként Pitt jelenléte messze sokat emelt a film színvonalán szvsz.
  • extra sensory
    ja hogy spoiler?
  • Synchronous
    Nem tudom, nekem most a te ízlésvilágodat kéne követnem? Neked nem jött be akkor üsse kő, én a magam részéről 8/10-et akarok rá adni... Lehet valaki meg egy neked tetsző filmet titulál fosnak. Még jó hogy nem vagyunk egyformák.
  • IXEMGabeo
    és akkor még az is röhej volt, hogy a csont biztonságos repülőre felkerült egy zombi a WC-be aztán hopp hirtelen mindenki fertőzött lett...

meg aztán persze a WHO előtt zuhantak le Pitték, dehát ez Hollivúúd:D
  • IXEMGabeo
    World War Z
    FSZ: Brad Pitt

Drámai hatás megvolt, a zombik (azaz itt fertőzöttek trágyák voltak) pláne azért is, mert a falon fel tudtak mászni nem kicsit nevetséges volt:D mondjuk utána a jeruzsálemi jelenetek tetszettek, dehát na...Nagy várakozással álltam neki a filmnek és hát a promó alapján picivel jobbnak tűnt az egész. Nem mondom, hogy rossz film, de sokat nyomott az is a latba, hogy Pitt végig búskomor pofával állt az egészhez még amikor a családjához beszélt akkor is úgy viselkedett, mintha ott se lenne mindig merengős, melankólikus volt kissé. A másik, hogy amúgy sem a kedvencem, de mondom ezt a filmjét megvártam és meg is néztem. A csávó most sem lett a kedvenc. Ha nincs a Joe Black filmje 98-ból akkor nem lenne így túlhypolva kissé...

10/7 azért simán megvolt
  • Bachstein
    Az a lényeg. :)
  • Haffey
    Köszi, de egyik se :) Már megtaláltam. Imdb-n nézegettem a régi filmjeit és youtube-n kerestem :D Szuperöklű fúria volt az
  • Bachstein
    Válogass
  • Calver
    vártam és kerestem a történetleírásodban a "haha, csak hülyéskedek, az egész film egy kalap fos!" sort, de messze túl jól elrejtetted.

Berry jó színészi alakítása? egész film alatt két dolgot kellene csinálnia, ijedt és semleges arc között váltogatni, és még azt is elbassza. feszültség? a nyekergő "zenei betétekkel" próbálnak valamit összehozni, de az is csak átlátszó és *kibaszottul* idegesítő lett izgalmas helyett. 8/10? max jóindulattal egy 3/10-et ér, ha az néző elnyom egy patront a főszereplő afrójára, ami... bhahahaha. reálisan 2-2.5 talán, eddig legnagyobb szemét amit idén láttam, pedig A Good Day to Die Hard is becsúszott.