1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vérpocok
    Zombi-lak (Wither) 2013

Azt hittem low budget költségvetésű slasher horror már nem tud meglepni, talán épp ezért is csalódtam kellemesen ebben a filmben... svéd horror, nem hiszem hogy korábban láttam már a svédektől horrort, mindenesetre mintha ha Kabinláz és a Gonosz halott filmeket gyúrták volna össze, mert a sztorija ezeket idézte.

Pár fiatal egy kis elhagyatott erdei házba megy bulizni amit viszont nem tudnak hogy a pincében él egy borzalmas lény... olyasféle vírushordozó, csak az újítás az hogy nem kell megharapnia senkit sem hozzáérnie senkihez, a kórt máshogy terjeszti.

A társaság egyik tagja megfertőződik, innentől már semmi újat nem hoz a film, de a megvalósítás profi volt: nagyon jó munkát végeztek a maszkmesterek, a legapróbb részletekig élethű zombikat kapunk... illetve inkább őrült fertőzötteket, akiknek nemgyengén foszladozni kezd a testük és eltorzulni a külsejük. Egyébként ezt is jól megoldották: az eltorzulás folyamatát... nem csapják össze pár másodpercben, szépen részletesen van bemutatva hogy válik egy elvakult gyilkológéppé az egykor még félszeg, kedves társasági tag...

Becsületes slasherhez méltón parádés kivégzéseknek lehetünk tanúi, és bár a zombók nem halnak könnyen de azért alapos kitartó munkával meg lehet dögleszteni őket, ami szintén bizonyítja hogy nem élőholtakról van szó csak a testüket felturbózott vírus miatt olyan szívósak.

7/10