1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bachstein
    Végül is megnéztem a Föld utánt.
    Esküszöm nektek, direkt úgy ültem le a film elé, hogy nem hagyom magam befolyásolni az eddigi kritikák által, megpróbálom szimplán élvezni a dolgot, mega jóra odafigyelni.
    Röviden: nem olyan szar, mint amit előzetesen vártam, de attól még szar.
    A történet unalmas és vontatott, annyi az egész, hogy egy karakter el akar jutni A pontból B pontba, közben faszságokról beszélget -néha- az apjával. Rengeteg minden nincs megmagyarázva a filmben, tele van illogikus következményekkel meg cselekedetekkel, sőt, konkrét bullshit szövegekkel is.
    Jaden... ez a gyerek baromi irritáló. Egyszerűen felbasz, ahogy látom, hogy néz a bárgyú, kifejezéstelen arcával. Ha meg ebszél, olyan groteszkül artikulál, szinte fröcsög, ahogy okádja a szavakat. De komolyan, ki beszél így?
    Will karaktere, mint apa figura, egy inkompetens, érzéketlen barom. De komolyan, egyetlen jó tulajdonsága nem volt a karakterének. Még a felesége is csak félelemből maradt mellette, meg a rájuk gyakorolt terror miatt, legalábbis amit a közös 1 perces beszélgetésükből kivettem. Jobban járt volna mindenki, ha szépen elvérzik a hajóroncsban.
    Ami legalább jó volt: a zene nagyon tetszett, a zongorás tételek, a nagyzenekari melódiák tényleg dallamosak és hangulatosak voltak. A tájképek meg úgy a természet által visszafoglalt Föld gyönyörű. A jövőbeli design is tetszett (űrhajó, házak).
    CGI néhol baromi ergya, máshol egész korrekt, kb. mint a RIPD-ben.

Összességében unalmas volt, rossz színészi alakításokkal, levegőben lógó történettel. Nem is ragozom, de most komolyan, szerintetek így teljesedik ki egy apa-fiú kapcsolat? Hát kurvára nem! Nem volt értelme az egésznek. A visszaemlékezés jelenetek is szarok voltak, bugyuták és értelmetlenek, és nem mentette meg sem a szép képi világ, sem a kifejezetten kellemes zene.

3/10.