106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nyilván a technikai megvalósításra, az emberekre, egyszerűen az öltözékükre, a betárcsázós internetre meg a bunkofonokra gondoltam amiket akkor lehetett kapni. Szóval úgy látni rajta hogy nem ebből a korból való már, de ettől még nem mondtam rá egy szóval se hogy szar film lenne, nem kell ennyire mellre szívni amit írtam... -
biztos elszivtak benne egy szál cigit azért.... -
Khm, a DH5 akármilyen szar volt, az bizony R besorolást kapott. Ami dettó mutatja, hogy nem ez alapján kell akciófilmet választani. -
Ja jóó, mert a Die hard 4-ből ezt kispórolták emlékeim szerint, de a legujabból is, nem véletlenül mindkettő PG-13... de kérlek sorold az R rated akciófilmeket az éven vagy tavalyról, lehet elsiklottam mellettük... -
The Call - A hívás (2013)
Háát, nem mondom, hogy tetszett, de egyszer meg lehetett nézni. Ellenben sikerült elég feszültre csinálniuk, így annyi apró hiányérzetem maradt, hogy a gonosz bácsi lelkivilágáról nem kaptunk több infót - de hát ez nem egy Bárányok hallgatnak (pedig akár az is lehetne (haha, aki látta, tudja mire gondolok)).
A vége "megoldás" bődületes baromságnak tűnik, de hát ez már csak ilyen.
Olyan 5-6/10, mert sikeresen ébren tartott. A magyar szinkronos változatban a "szívem" megszólítástól fél percenként, majd a "gyerünk szívem" biztatástól ugrottam. -
Kb az osszes mai akciofilmben ? :P -
Tény, hogy vannak "elavult" jelenetek, például Die Hard-ban minden terrorista csípőből tüzel, a zsaruk is elég bénácskák, lehet ilyenekre gondolt. Azért ma már elég jól meg vannak koreografálva a zsarus jelenetek még egy sorozatban is pl... -
TomDantes #78268 Ezt nem értem. A 2000 előtti filmek...mert mi van? Azok régiek, vagy mi? Nem értem, és Jurassic Park? Nem az ,hogy rossz, de 2000 előttről ez a film jut valakinek eszébe mint jó film? Fú, képzeld, 80 évvel ezelőtt is készültek nagyon jó filmek, sőt még régebben is... vagy...én nem ezt tudom értelmezni. 2000 előttiek kicsit elavultak mi? Nem értem. -
Kane and Lynch-ben is lekoppintották -
Lásd a nem rég említett Die Hard első három része... hát hol látsz ma olyat hogy szétlövik valakinek a fejét a liftben meg még másik két tagot :D -
Ugye most csak vicceltél a két első mondatodban mert gyakorlatilag pont hogy a 2000-es évektől szűnt meg a film szó (tisztelet a kivételnek),a Heat meg kategóriájában az egyik legnagyobb mű.
-
GTA V SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az első közös rablás, mikor a pénzszálítót támadják meg, az igencsak hasonlatos :) -
Heat ( Szemtől szemben)
Valahogy úgy vagyok vele kicsit mindig fenntartásokkal kezelem az olyan filmeket amik a 2000-es évek előtt készültek. Nem tudom miért, lehet talán kicsit elavulnak tűnnek számomra, ettől függetlenül persze az olyan filmek mint a Jurassic Park még a mai napig megállják a helyüket.
Ez a film is noha 1995-ös mégis nagyon jól szórakoztam rajta mivel hibát nem nagyon tudok benne találni. A színészi játékok kiválóak voltak benne meg a sztori is tetszett. Fura volt végignézni mert azért voltam kíváncsi a filmre mert egy cikkben olvastam párhuzamot a Grand Theft Auto V-el és tényleg néhány szituáció egy az egyben visszaköszönt :)
9/10 -
Szerintem meg nem eleg. Sot nem veletlenul van a fel pont is. -
Prof William #78261 Annyi közös volt benne, hogy mindkettőben lőttek. :) -
Nekem is tetszett a DH4, bár én azt hiszem, hogy megvártam az Extended verziót a megtekintéssel. Viszont a DH5... Hát az valami rettenet. A közepétől tiszta f*s az egész. -
Egyetértek (talán csak Mann személyével nem, mert őt nem igazán csípem), és ahogy írtam korábban, nekem nekem nincs bajom a DH4-el sem. :)
-
A sokat szidott Live Free or Die Hardban hemzsegnek az igazán diehardos momentumok! Lehet, hogy maga a film biceg kicsit, túl nagyot markol és néha mellényúl, de pl. eredeti hangon, unratedben nézve a hibái többsége megoldódik (kapunk anyázást, vért és Timothy Olyphant játéka is helyrezökken kicsit, amint visszakapja a saját hangját), illetve a hangulata azért nagyon ott van!
De mondjon nekem valaki EGYETLEN Die Hardra jellemző momentumot az 5. részből!
Egy filmtörténelmi mérföldkőként bevonuló, évek óta nem látott minőséget produkáló, befejező hatodik rész sem tudná ezt a mocskot lemosni a sorozat hírnevéről, de azért megpróbálhatná. Csak ennek ezzel a dzsíájdzsós brúszvillisszel már esélye sincs. Egy Brian Helgeland kaliberű íróval, és mondjuk egy Michael Mann-nal a rendezői székben, egy feszes, két és fél órás akcióthrillert akarnék, az első részre jellemző, keserű és cinikus humorral, R-besorolással, fejlövésekkel, kurva jó párbeszédekkel, régi karakterekkel (Holly és a gyerekek beleférnek, de a főszereplő McClane legyen!), stb.
De ilyen SOHA nem lesz. Minden szarra van pénz és akarat, csak erre nincs. -
Szerintem a DH5 scriptje egyszerűen nem is a DH5-höz készült eredetileg, csak ráhúzták és átírták.* Annyira elütően látszik a különbség még a DH4-hoz képest is, hogy az valami letaglózó. És ettől lett igazán rossz DH film.
* Azt tudni lehetett, hogy először valami moszkvai sztorit fontolgattak, ahová McClane egy nemzetközi rendőrségi konferenciára érkezik, de később az volt a hír, hogy ezt elvetették és újra amerikai helyszín lesz. Ezek szerint mégsem így lett, bár kihagyták a konferenciás részt, amitől még idiótább lett a kezdet ("megyek a letartóztatott fiam után a semmibe...") és a folytatás.
-
"...így aztán az A Good Day to Die Hard nem egyszerűen egy szimpla "rossz film" számomra."
Miért is van ez? Ja hogy John Moore miatt? Ja, hogy mert már a Max Payne-t is elrontotta?
Ezt teszi egy rossz rendező és egy cefetül, egy délután alatt megírt forgatókönyv...
Willis ha jó rendezőt kap, mint annak idején Tiernan volt, hozta volna a jobbik formáját, jóllehet már lehet nem a régi, de ő még rendben lett volna sztem. Én úgy döntöttem egyáltalán meg sem nézem ezt a részt. a 3-dik résszel számomra befejezték ezt a szériát... a 4 már nem tetszett és ezt már meg sem akarom nézni. -
Akciófilm és legfőképp Die Hard rajongó vagyok, így aztán az A Good Day to Die Hard nem egyszerűen egy szimpla "rossz film" számomra. Mindannak, amin felnőttem, amit imádtam a 100%-os meggyalázása. Annyira vállalhatatlan fos, ami spontán össze sem jöhetett, egyszerűen akarni kellett, hogy ilyen szar legyen.
A Die Hard nálam minden idők legjobb akciófilmje, legalábbis ha az akciófilmet, mint letisztult műfajt nézzük (szóval ne jöjjön senki a Mátrix-szal meg a Heattel, bár ezek nem is jobbak a Die Hardnál), egyértelműen 10|10-es film, az a bizonyos 5*. Innen eljutni arra a szintre, amit az utolsó rész képvisel, az bizony a nézhetetlen kategória. Nemhogy az agyamat felbaszta, de konkrétan megszólalni nem volt kedvem napokig. Több, mint 70-szer láttam kölyökkorom óta az első részt, fekete-fehérre néztem a kölcsönzői videókazettát, Bruce Willis volt 8-9 évesen a minden! Szerencsére pont egy olyan filmbe szerettem bele, amin semmit nem fog az idő, és ezt sikerült idén olyan szinten meggyalázni, amire nincs mentség.
Amúgy nem tévében néztem. Die Hard rajongó vagyok, a magyarországi IMAX premieren néztem, tulajdonképpen az országban ott voltam az elsők között (a sajtóvetítéseket nem számítva). Mindezért 400km-t utaztam, szabadságot vettem ki, stb. Persze lehet ezért hülyének nézni, de én fanatikus vagyok, a filmeket is nagyon szeretem, úgyhogy innen nézve nagyon jó okom volt rá. A következő résznél már megvárom a kritikákat. -
The Great Gatsby
8/10
Nekem nagyon tetszett,rég láttam ennyire jó dráma filmet és a romantikus dolgokat se nagyon szeretem de nagyon rendben volt az egész film és DiCaprio is nagyot alakított:) tuti hogy megfogom majd még nézni egyszer valakivel ^^ -
Én imádtam az eredeti Die Hard filmeket, de ez az új semmit nem ér, meg is nézem mit adtam rá, 4/10, de lehet nullát kellet volna írnom... és ez nem felesleges lehuzás, egyszerűen alig tudok mondani valamit a filmből ami ér valamit, szar volt a zene, szar volt a szétszűrőzött kép, szar volt a történet, dramaturgia és szarok voltak a színészek, igen Bruce Willis is.. persze nullát már csak azért sem adhatok, mert rengeteg szarabb film van még ennél is. -
"Az indiai " loval atcsuszok a teherauto alatt" mar kevesbe ertelmes/elvezheto sot egyenesen uber baromsag."
A francokat. A Singham is eléggé odaver sok amerikai filmnek, hiába vannak benne nagy hülyeségek akkor sem olyan kínos mint a White House Down a szánalmas, áltudományos idióta szkriptjeivel. De akár mondhattam volna Now you see me-t is ami hűdelátványosanegyfos volt. -
Naja.. a 10/5 kb (~) 3/5 nek felel meg ami kozepest jelent nem borzalmasan gyenget.
Amugy szerintem jobb volt mint a masodik resze. Bar lehet meg kene neznem ujra a masodik reszt mert nagyon nem maradt meg bennem. -
"nem mernek közepesnél rosszabb pontszámokat adni"
Ahogy mondtam, nem vagyok tul valogatos de szerintem rengetegen vannak rajtam kivul akik nem ulnek neki egy olyan filmnek ami a trailer alapjan szar. Tehat ha nem nezem meg azokat a filmeket nem fogsz sok 5/10 alatti pontozast latni. En nem vagyok az aki felboritja az etteremben az asztalt mert a steak nem a legjobb amit valaha is ettem. Ha valami olyan "meh.. elmegy" re sikerul az nalam kozepes. Viszont nem megyek a sarki csoveshez, hogy megkerjem, hogy susson nalunk steaket mert tobb mint valoszinu, hogy baromi szar lesz. Remelem ertheto mit probalok mondani.......
( Igen szeretnek, egy jo steaket mert baromira kivanom :D:D ) -
Blum #78249 Igen,mert szerintem 10-bol 5.-kent beerni borzaszto gyenge eredemeny. Egy elfogadhato film 6-nal kezdodik.
De ha igy jobban tetszik,akkor 2/5 a film. -
En nem vagyok uber valogatos. Van sok film ami ismerosoknek baromira nem jott be de szerintem egesz jo filmek. Ket legutobbi pl a Great Gatsby es a This is The End.
A 0 (vagy 6) pontot viccnek irtam. En a sharknadot meg a 3d piranha filmeket nem nezem meg mert a trailer is kiborit de igazabol igy is azert 1 pontot adnek ra. Die Hard filmek nem tudom, hogy adnak neked gyalazatos csalodast. Meg ertem ha csaldoas nem nem olyan jo mint az elso 3 resz de en tisztelem azt amit belefeccoltek. Mar csak a filmben levo autos uldozes, robbanasok, lovoldozesek ez meg az miatt sem adnek nullat mert mihezkepest jol neznek ki es elvezhetoek. Az indiai " loval atcsuszok a teherauto alatt" mar kevesbe ertelmes/elvezheto sot egyenesen uber baromsag. Na azt mar lehetne SyFy filcsatornak melle besorolni az 1 es kategoriaba. Rengeteg filmet nagyon alul pontoztok. Ha megnezed mert tetszett a die hard anno, tehat vegulis gondolom bejonnek az akcio filmek akkor nem ertem, hogy lehet egy uj die hard filmet nullara ertekelni?
En ertem, hogy nem volt olyan jo. De ezek a nullara meg 5 on aluli pontozasok szerintem csak arrol szolnak, hogy lehuzzatok feleslegesen a filmet. Ha 4/10 et irnal a Die Hardra az boven ereztetne, hogy mennyire nem tetszett a film. De a nullat nem ertem. Te tenyleg ott ultel a tv elott es felbaszta az agyadat a film? Ha ennyire szarnak titulalsz valamit nem ertem, hogy adhatsz 5/10 nel tobbet az eredeti Die Hardra. Csak mondd azt, hogy nem szereted az akcio filmeket es kesz. -
Igen, úgy egy éve átálltam én is az 5-ös skálára, pontosan ezzel a két kiegészítéssel: nullát kapnak azok a filmek, amik felháborítóan vállalhatatlanok és gyalázatos csalódást okoztak (A Good Day to Die Hard), 5*-ot (nálad ez a 6) pedig azok a filmek, amik várhatóan örök kedvenceimmé válnak, vagy valamilyen formában közelebb állnak hozzám, és azon túl még tökéletesek is :)
De mintha az emberek úgy nyomnák, mint a celebvetélkedők zsűritagjai: nem mernek közepesnél rosszabb pontszámokat adni :) -
En is kb igy vagyok minden masodik hozzaszolassal. Mar ezerszer mondtam, hogy az 5 csillagos pontozas ertelmesebb lenne.
1 szar
2 gyenge
3 elmegy
4 jo
5 nagyon jo
extrakent
0 osszes SyFy movie
6 ev filmje -
Borzasztó gyenge, de azért 5/10 :) Ez ám a komolyan vehető pontozás... :/ -
Blum #78244 Masnaposok III
Borzasztoan gyenge volt. Az I. resz nagyon tetszett,aztan a II. mar gyengebb volt,remenykedtem benne,hogy nem sikerul lejjebb csuszni de sikerult.
5/10 -
Mirk #78243 Úgy jelentettem ki, hogy egy szerencsétlen óvodás összehordhat az ég világon bármit, épp azért mert még nem bírja felfogni azt sem, hogy mi valós és mi nem. A szerencsétlen hülyék meg akik gondoskodó és felelős felnőttekként szerettek volna szerepelni a filmben, csodálatosan idióta hozzáállással rágták a gyerek szájába az,t ami meg sem történt.
A gyerek felelőssége annyi, hogy bármikor bármit mondhat, ami csak eszébe jut. A felnőtteké, pedig, hogy olyan demagóg baromságokkal dobálóznak, mint pl.: "egy gyerek nem hazudik". Micsoda idióta faszság ez és hogy hangozhat el egy értelmes ember szájából?
Egyébként a felelősség nem függ attól, hogy te érzed-e azt. Gondatlanságból elkövetett emberölés? Felelősség van, felelősségérzet nincs. Az első hozzászólásomban nem azért írtam, hogy nem kell gyerek, mert őt tartom a fő gonosznak. Hanem mert bármit mondhat és a cseppet sem okosabb idősebb emberek mindent elhisznek. -
Szerinted egy 5 éves gyereknek mennyi felelősség érzete van a tettei iránt, mennyire lehet tisztában a következmények súlyosságával? Láttad, hogy mi előzte meg ezt a dolgot, bemutatták a családi hátterét, felelőtlen szülőktől, felelőtlen testvérig.
Te úgy jelentetted ki, hogy nem kell gyerek, mintha ez eredendő gonoszság lenne, ami minden újszülöttben kódolva van. -
Mirk #78241 Nem. Miatta indult el az egész.
Ha elindítok egy lavinát egy öklömnyi kővel akkor én vagyok a legkevésbé felelős azért, hogy téged maga alá temetett?
Ez nem jelenti azt, hogy vitatom a felnőttek hülyeségét. -
szerencsére! korai is lett volna, azért a visszavonuláshoz még fiatal. Reméljük a szokásos formájába tér majd vissza a pihiről
-
Need for Speed Official Trailer
Na erre azért kíváncsi leszek. -
Én ezt találtam:
""I have not planned on quitting acting,"DiCaprio, who is visiting Seoul to promote the film, told reporters. His recent comment about wanting to take a "long break" after working tirelessly on"Django Unchained," the upcoming "The Great Gatsby" and "The Wolf of Wall Street" was misinterpreted by a reporter who interviewed him, the actor explained." -
kár hogy ez évben visszavonul :/ -
true, Leo napjaink egyik legnagyobbja (szemelyes velemenyem szerint mar regota az, de csak az elmult 4-5 evben jott erre ra a vilag).