1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    En nem vagyok uber valogatos. Van sok film ami ismerosoknek baromira nem jott be de szerintem egesz jo filmek. Ket legutobbi pl a Great Gatsby es a This is The End.

A 0 (vagy 6) pontot viccnek irtam. En a sharknadot meg a 3d piranha filmeket nem nezem meg mert a trailer is kiborit de igazabol igy is azert 1 pontot adnek ra. Die Hard filmek nem tudom, hogy adnak neked gyalazatos csalodast. Meg ertem ha csaldoas nem nem olyan jo mint az elso 3 resz de en tisztelem azt amit belefeccoltek. Mar csak a filmben levo autos uldozes, robbanasok, lovoldozesek ez meg az miatt sem adnek nullat mert mihezkepest jol neznek ki es elvezhetoek. Az indiai " loval atcsuszok a teherauto alatt" mar kevesbe ertelmes/elvezheto sot egyenesen uber baromsag. Na azt mar lehetne SyFy filcsatornak melle besorolni az 1 es kategoriaba. Rengeteg filmet nagyon alul pontoztok. Ha megnezed mert tetszett a die hard anno, tehat vegulis gondolom bejonnek az akcio filmek akkor nem ertem, hogy lehet egy uj die hard filmet nullara ertekelni?
    En ertem, hogy nem volt olyan jo. De ezek a nullara meg 5 on aluli pontozasok szerintem csak arrol szolnak, hogy lehuzzatok feleslegesen a filmet. Ha 4/10 et irnal a Die Hardra az boven ereztetne, hogy mennyire nem tetszett a film. De a nullat nem ertem. Te tenyleg ott ultel a tv elott es felbaszta az agyadat a film? Ha ennyire szarnak titulalsz valamit nem ertem, hogy adhatsz 5/10 nel tobbet az eredeti Die Hardra. Csak mondd azt, hogy nem szereted az akcio filmeket es kesz.