1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Akciófilm és legfőképp Die Hard rajongó vagyok, így aztán az A Good Day to Die Hard nem egyszerűen egy szimpla "rossz film" számomra. Mindannak, amin felnőttem, amit imádtam a 100%-os meggyalázása. Annyira vállalhatatlan fos, ami spontán össze sem jöhetett, egyszerűen akarni kellett, hogy ilyen szar legyen.
    A Die Hard nálam minden idők legjobb akciófilmje, legalábbis ha az akciófilmet, mint letisztult műfajt nézzük (szóval ne jöjjön senki a Mátrix-szal meg a Heattel, bár ezek nem is jobbak a Die Hardnál), egyértelműen 10|10-es film, az a bizonyos 5*. Innen eljutni arra a szintre, amit az utolsó rész képvisel, az bizony a nézhetetlen kategória. Nemhogy az agyamat felbaszta, de konkrétan megszólalni nem volt kedvem napokig. Több, mint 70-szer láttam kölyökkorom óta az első részt, fekete-fehérre néztem a kölcsönzői videókazettát, Bruce Willis volt 8-9 évesen a minden! Szerencsére pont egy olyan filmbe szerettem bele, amin semmit nem fog az idő, és ezt sikerült idén olyan szinten meggyalázni, amire nincs mentség.

Amúgy nem tévében néztem. Die Hard rajongó vagyok, a magyarországi IMAX premieren néztem, tulajdonképpen az országban ott voltam az elsők között (a sajtóvetítéseket nem számítva). Mindezért 400km-t utaztam, szabadságot vettem ki, stb. Persze lehet ezért hülyének nézni, de én fanatikus vagyok, a filmeket is nagyon szeretem, úgyhogy innen nézve nagyon jó okom volt rá. A következő résznél már megvárom a kritikákat.