106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Volt e már?
Godzilla teaser
A hideg is kiráz tőle! -
Inquisitor #78571 Nem nagyon tudok egyet érteni, a Transfomersben nem csak színészi játék, de forgatókönyv, sztori sem volt, logikailag meg két percenként volt agyonütve. Az összes része nem fér a Pacific Rim térdéig sem, és NEM azért mert utóbbi annyira jó, hanem előbbi annyira gáz.
Godzilla-ban meg összesen két jó dolog volt, az egyik a filmzene ... a másik meg Jean Reno. Rajta kívül senki nem produkált ott sem színészi játékot.
Majd a következő Godzilla esetleg jobb lehet. -
A túlfeszített patriotizmus nálad hátrány, náluk előny egy filmnél. Tudod, ők szeretnek a zászlót lengetni, és nézni ahogy leng és ha 1xű emberek, afféle igaz hazafiak hazafiaskodnak, hősködnek és mártírkodnak (előtte meg monologizálnak)... -
+1
Borzaszto gyenge film,kritikan aluli.Nem gondoltam volna hogy valaha etalonkent fogok tekinteni az Olympus Has Fallenre,de ehhez kepest az egy mestermu.Raadasul k.hosszu ami szinten nem tesz jot neki mert nagyon gagyik a dialogusok es a szineszek is.A kislany tolta a legjobban kb.
3/10 detto. -
?????
Nem azert, de meg a transformers szintjet se eri el.
A noi szerepet peldaul eljatszhatta volna a nagyapad is, es akkor a tobbi szereplo gagyi jatekarol ne is beszeljunk. Bar beszeljunk, mert a ket bohoc tudos vitte el a palmat. Tragikomikus, bargyu es bugyuta poenokkal, amin maximum egy, nem benyugtatozott apolt rohog csak az elmeosztalyon.
Annyira kiraly volt amugy a film, hogy ezeken a negativ kritikon kivul masra nem is emlekszem a filmbol, akkora bovli volt az egesz.
A Godzilla-ra (U.S.) peldaul ha osszehasonlitanank a ket filmet, mar-mar nosztalgikus lenyugozo elmenykent gondolnank, ehhez kepest, pedig az se a vilagot megrengeto mu volt. -
Inquisitor #78567 Nem akarom védeni a filmet, de ha már megjelenés előtt mindenki a Transformers-szel méricskélte össze, ahhoz képest ebben Oszkár-díjasak a szereplők. :D
Idris Elba meg jól nyomta, de a többiek hát izé ... -
1, az állandó eső és sötétség a végére már sok volt
2, Ron Perlmann jutalomjátékát elnéztem volna még
3, a szörnyek túlságosan egysíkúak voltak
Micsoda filmkritikai ervek. :PPP
Foleg az elso ketton rohogtem jokorat.
De a helyedben meg feltudnek vagy sorolni lyen szinten meg vagy 50 negativumot es akkor a film ertekelese minusz 53 lenne a tizbol.
Ugy tunik a szinvonaltalan szineszi jatek nalad mar fel sem merult, mint negativum. Ezekszerint mashogy kell egy filmet is ertekelni manapsag. :PPPP -
Inquisitor #78565 "2, Ron Perlmann jutalomjátékát elnéztem volna még"
Talán lesz rendezői változat. :P
Addig is ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ott van ominózus villantás a stáblista után/közben. :P -
sandor8206 #78564 Elnök végveszélyben
Nem nagyon értem ezt az Emmerichet, ha nem rakja megint tele idióta és feleslges jelenetekkel, akkor lehozott volna egy egyszerű de nézhető popcorn-filmet, nem neki bele kell rakni ilyen zászlólengetős kislányos meg fehér házat bemutató alkalmazott hőssé váló, természetesen idiótábbnál idiótább beszólásokkal fűszerezett dolgokat.
Nem azt mondom, hogy a Tökéletes katona, Csillagkapu vagy az ID4 a filmkészítés remekművei, de nézhető és nem fejfogós popcorn-filmek. Erre megint elmegy full hülyeségbe. 2012 után megint lerakott idióta karakterekkel és banális szövegekkel operáló popcorn-filmet
3/10 -
Safety Not Guaranteed
Aranyos volt, kicsit romantikus, kicsit vicces. A sztori annyi, hogy XY magazin sztorihiányban szenvedő írója kitalálja, hogy elmennek és cikket írnak a bizarr hirdetésből amiben egy fickó partnert keres az időutazásához. Képbe kerül a gyakornok furalány aki bizalmába férkőzik a hirdetést feladó furacsávónak és innentől kezdve sok meglepetést nem szolgáltat a film.
Semmi extra nincsen benne, de egynek elment, nyugis estére tökéletes.
6/10 -
Pacific Rim
Én 9 pontot lazán adtam volna elégre látványos popcorn mozi volt, de 1,5 pontot levonok a két tudós miatt. Hát én még két ilyen geci idegesítő karaktert filmben nem láttam. 7,5/10 -
sandor8206 #78561 Azért a kritikusokat se kell félteni nagyon könnyen dobálják 2013-ban a Gravityre, hogy az évtized filmje -
viizo #78560 Pacific Rim / Tűzgyűrű
Erről szól a házimozi. Végre egy olyan látványfilm, ami bármennyire is agyatlan, bárgyú karakterekkel, logikai bakikkal, mégis képes voltam megbocsájtani neki, ugyanis az első perctől az utolsóig élveztem.
Három pont levonás, mert:
1, az állandó eső és sötétség a végére már sok volt
2, Ron Perlmann jutalomjátékát elnéztem volna még
3, a szörnyek túlságosan egysíkúak voltak
Még ilyet kérek, sokat.
10/7 -
Kismalacka... izé, gulyasandras tipikusan az a troll, aki néha elfelejti bevenni a gyógyszerét, így elszalad vele a ló, nem veszi észre magát. Hagyjátok rá! -
[maximum trolling]én 100 év múlva halott leszek.[/maximum trolling] -
Tegnap este megnéztem a Now you see me-t...annyian lehordták,meg lehúzták minden filmes site-on,hogy muszáj voltam megnézni(ugye a negatív reklám is reklám!!) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy ültem le elé,hogy semmit nem vártam tőle,bekészítettem kaját,piát,vésztartaléknak a telómat,is hogyha nagyon elfajul a helyzet,tudjak facebookozni,és csak néha belepillantok a filmbe :DD Az eleje kifejezetten jól indult,a főszereplőket elég jól eltalálták,főleg Harrelson karaktere tetszett nagyon. A történet jól beindult,a látvány is picit magával ragadott,és én azt mondom izgalmas volt,VÉGIG. Persze szarásig tele volt klisékkel,de a fordulatokra,amiket hozott a sztori,én nem számítottam,és a végefelé azért eléggé leszakadt az állam. Nagyon tetszettek ezek a Freeman féle "leleplezések",jól megcsinálták szerintem. Ha többet vártam volna a filmtől,akkor biztos csalódok,de így azt mondom kap tőlem egy 5.5-et a 10-ből. Jesse Eisenberg(facebookos filmből ismerjük ugye) is jól játszott,remekül hozta ezt az önelégült tenyérbemászó bűvész hülyegyereket,főleg a kihallgatásos jelenetnél :D -
-
Akkor megkérdezném, hogy milyen filmekre fogunk emlékezni 100 év múlva ebből az időszakból?
Közben persze nem azt mondom, hogy erről a listáról mindenre, nem is mondhatnám, hiszen ennél összevisszább válogatást elképzelni sem tudnék. -
Félreértés ne essék, a lista elemeivel nem igazán értek (egyet-kettőt kivéve, de azt említettem is). -
"Ez a film is feliratkozik a MINDENKI EMLEGETNI FOGJA 100 ÉV MÚLVA IS! (DE MÁR MOST SEM EMLÉKSZIK RÁ SENKI SEM) című listára."
Igen, tulajdonképpen erről beszéltem, csak más megvilágításban. Bár tartok tőle, hogy erre is ráhúzható lett volna a lenti "emberek minősítése" vád. Épp az örök mumusom, az Avatar járt az eszembe amikor írtam, mert félelmetes, milyen játszi könnyedséggel szórták rá anno 10 pontokat a kritikusok, miközben a gyönyörű grafika mögé nézve, egy minden pillanatában kiszámítható, unalmas és együgyű mesét kapunk.
A Gravityt talán a Pí életéhez tudnám hasonlítani, ahol egy részben lelki drámát vártam, de úgy érzem nem igazán sikerült főszereplő vívódását, lelki átalakulását kellően érzékeltetni. Bár kétségtelenül a hosszan elnyújtott "FPS nézetek" (ez már a Gravityben) valamennyire segítette a beleélő készséget, ugyanakkor Clooney a legnagyobb szarban is jópofáskodó megnyilvánulásai szerintem csak rombolták a hitelességet drámaiságot. -
Bele tudnék kötni abba a listába, és nem csak "de hát"-okkal, de fáradt vagyok hozzá.
Röviden, ami miatt hangosan felkacagtam még így is, alig 5 óra alvás után: "The Hurt Locker" és "Looper"
-
vannak bajok -
"Igaz Freeman-el meg nem lattam szart."
vs
"Now you see me: 4/10"
:D -
??
érdekes lista... -
gulyasandras #78548 „Gravity
Hm,nem volt ez rossz, de az év filmje titulust túlzásnak érzem. ... Hajlok rá, hogy a hype, a nagy vászon+3D miatt a legtöbb emberben felértékelődik a film, és hamis illúziókat kergetve elájul majd, de ha próbálok elvonatkoztatni és tényleg csak objektíven nézem a végeredményt, akkor én pusztán egy jó filmet láttam.
6.5/10”
Ez a film is feliratkozik a MINDENKI EMLEGETNI FOGJA 100 ÉV MÚLVA IS! (DE MÁR MOST SEM EMLÉKSZIK RÁ SENKI SEM) című listára.
A lista (több most nem megy fejből az elmúlt évekből):
Inglourious Basterds
Up in the Air
Watchmen
District 9
The Hurt Locker
The Road
Toy Story 3
Inception
Black Swan
Shutter Island
127 Hours
Rise of the Planet of the Apes
Hugo
The Tree of Life
The Hobbit:An Unexpected Journey
The Dark Knight „1-2-3”
Life of Pi
Intouchables
Django Unchained
Prometheus
Looper -
gulyasandras #78547 Professione: reporter (1975)
A. a Sivatag után leszállóágba került. Jack Nicholsont ez nem zavarta: pályája legjobb alakítását nyújtotta. (Maríjja is elviselhető.)
Al di là delle nuvole (1995)
A kedvenc epizódomat (Irène Jacob) minden évben legalább 2-3 alkalommal nézem meg. (A többiben akadnak bőven problémák: kilógó színészek stb.) De az egész film varázslatos; szimbólumrendszere pedig lenyűgöző (egyszerűsége dacára). -
Sightseers
Hát ez valami rettenet unalmas volt. Elvileg fekete komédiának van minősítve, de a komédia részt nem igazán hozta, én maximum az abszurd jelzőt raknám rá.
Amúgy az alapötlet érdekes: két teljesen átlagos, unalmas figura egy átlagos és unalmas nyaralást tervez, de közben elkattan bennük valami amitől elkezdenek embereket gyilkolászni.
A megvalósítás is oké, a baj csak az, hogy ez azt jelenti, hogy a két szürke átlagemberünk valóban rettenetesen sótlanul van ábrázolva, így aztán tökéletesen hidegen hagyott, hogy mi történik velük, vagy bárki mással. A gyilkosságok maguk is érdektelenek, és mintegy mellékesen jelennek meg a filmben. Izgalmas nyomozás, üldözés, sarokbaszorítás természetesen nincs.
Az egésznek valami olyasmi üzenete lehetne, hogy mennyire szar és céltalan is az élet mostanság, de ez sztem nem olyasmi amiért külön filmet kellene csinálni, a készítők inkább elmehettek volna fagyizni a pénzből, hátha felvidulnak.
4/10 -
Női szervek
Erről szólt a Beépített szépség 2, Sandra B. fbi ügynök, aki kap egy nyers, káromkodós, agresszív, mindenféle nőiességet nélkülöző társat. Ez most a reboot? Már az sem volt vicces, ennek 50 percet adtam. -
Gravity - 7/10: Szép volt, jó volt, de sajnos a történet miatt számomra egyszernézős. -
Daredevil:
Fu gyerekek hat en ennel rosszabb szuperhos filmet meg nem lattam,pedig a kollekcioban ott van a Christopher Reeve-es Superman is.Ebben a filmben meg a fogonosz is uber kreten.Egy szoval:fajdalmas.
2/10
Magic of Belle Isle:
Ez viszont nagyon kellemes csalodas,remek kikapcsolodas volt.Igaz Freeman-el meg nem lattam szart.
7/10
Now you see me:
Nem tudom miert de ez a film a vegletekig felidegesitett.Pedig az elejen magaval ragadott a latvany,valamiert megis borzaszto uresseg vart a vegen es teljesen elidegenitett a szineszektol,a cselekmenytol is.Soha nem fogom ujra megnezni.
4/10 -
Az itt a lényeg, hogy felesleges szájkaratézni, mindketten azonos oldalon/véleményen vagytok az én olvasatom szerint, szoval let there be peace. -
eshetőségét sem = eshetőségét is -
Azért döntsd el, hogy szövegértelmezésem nem megy, vagy szándékosan a magam kedvére formáltam az irományod. A kettő együtt kizárja egymást. Ám ha már alternatívákat sorolsz fel egy félreértett társalgás okaként, akkor úgy az igazságos, ha számításba vesszük annak eshetőségét sem, hogy van, aki képtelen világosan fogalmazni. -
Akinek a szövegértés nem megy, azon majd az osztályfőnöke segít, én nem tudok. Az a te szégyened, hogy a magad kedvére formálod azt, amit a másik ír, mert csak úgy nem mutat rá a faszságaidra. Ezen én hogy segítsek? -
Amit bepötyögtél, azt akár úgy is lehetett értelmezni, hogy azon puffogsz, hogy rosszat merek írni a filmről, miközben ott van feketén-fehéren (a rotten százalék által kőbe vésve), hogy ez egy jó film. Ezért írtam azt, amit
Bocs, de nem jött át, hogy az a kínod, hogy a nézőket "minősítem". -
Kiforgathatod így is, de csak még messzebb keveredsz a megoldástól. Olvasd vissza, ott lesz az ;) Nem csak azt írtad le, hogy nem tetszik, hanem minősítetted azokat is, akiknek tetszett!
"a hype, a nagy vászon+3D miatt a legtöbb emberben felértékelődik a film, és hamis illúziókat kergetve elájul majd"
Majd utána jössz cinikuskodva nekem azzal, hogy bele merek kötni ebbe a kiváló állításba. Röhej :D De pofád az van hozzá, ha már máshoz nem tudok gratulálni :) -
Tehát mivel a többségnek nagyon tetszett a Gravity, ezért az minden kétséget kizáróan egy JÓ film, melynek kötelezően nagyon tetszenie kell mindenkinek. Sőt a logikádat továbbgondolva, tulajdonképpen bárminemű vélemény abszolút felesleges egy ilyen film esetében, hiszen a rotten alapján egyértelműen eldőlt a Gravity minősége, és nem lehet apelláta. Aki negatív húrokat penget, az téved! -
nahát micsoda intuíció:P -
Tehát nem láttad :D -
ha az élményhez hozzáad a vizualizáció is...? vagy az már igénytelenség?:D
kb. avatar szint amúgy ahogy elnézem, faék történet de látványos lehet