1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bakkerman
    Tegnap este megnéztem a Now you see me-t...annyian lehordták,meg lehúzták minden filmes site-on,hogy muszáj voltam megnézni(ugye a negatív reklám is reklám!!)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úgy ültem le elé,hogy semmit nem vártam tőle,bekészítettem kaját,piát,vésztartaléknak a telómat,is hogyha nagyon elfajul a helyzet,tudjak facebookozni,és csak néha belepillantok a filmbe :DD Az eleje kifejezetten jól indult,a főszereplőket elég jól eltalálták,főleg Harrelson karaktere tetszett nagyon. A történet jól beindult,a látvány is picit magával ragadott,és én azt mondom izgalmas volt,VÉGIG. Persze szarásig tele volt klisékkel,de a fordulatokra,amiket hozott a sztori,én nem számítottam,és a végefelé azért eléggé leszakadt az állam. Nagyon tetszettek ezek a Freeman féle "leleplezések",jól megcsinálták szerintem. Ha többet vártam volna a filmtől,akkor biztos csalódok,de így azt mondom kap tőlem egy 5.5-et a 10-ből. Jesse Eisenberg(facebookos filmből ismerjük ugye) is jól játszott,remekül hozta ezt az önelégült tenyérbemászó bűvész hülyegyereket,főleg a kihallgatásos jelenetnél :D