[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Ez a film is feliratkozik a MINDENKI EMLEGETNI FOGJA 100 ÉV MÚLVA IS! (DE MÁR MOST SEM EMLÉKSZIK RÁ SENKI SEM) című listára."
Igen, tulajdonképpen erről beszéltem, csak más megvilágításban. Bár tartok tőle, hogy erre is ráhúzható lett volna a lenti "emberek minősítése" vád. Épp az örök mumusom, az Avatar járt az eszembe amikor írtam, mert félelmetes, milyen játszi könnyedséggel szórták rá anno 10 pontokat a kritikusok, miközben a gyönyörű grafika mögé nézve, egy minden pillanatában kiszámítható, unalmas és együgyű mesét kapunk.
A Gravityt talán a Pí életéhez tudnám hasonlítani, ahol egy részben lelki drámát vártam, de úgy érzem nem igazán sikerült főszereplő vívódását, lelki átalakulását kellően érzékeltetni. Bár kétségtelenül a hosszan elnyújtott "FPS nézetek" (ez már a Gravityben) valamennyire segítette a beleélő készséget, ugyanakkor Clooney a legnagyobb szarban is jópofáskodó megnyilvánulásai szerintem csak rombolták a hitelességet drámaiságot.