106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hát igen. -
Jó film a Remény rabjai - Darabont egész jól átérzi az SK történetek lényegét, és ügyesen hozzá is tud adni(pl. Myst) - érdemes megnézni az a kommentáros verziót is, nagyon szimpi a fazon, ultaszerény és jóarc. -
Blum #78772 Az a sajat autojuk volt? Nem valamelyik masik menekulo embere?
Mert akkor megnezem megegyszer azt a jelenetet. -
Az elsőre. Hát az a szerencsétlen tán csak megismeri a saját kocsiját, meg a saját kutyáját. Persze lehet tévedek :9 -
bcrics #78770 Most néztem meg én is.
Engem csak Morpheus Zavart, de az nagyon.
Nagyon nem illet a képbe a Zioni.
Illetve Lois Lane megformálója sem, ha már itt tartunk. -Olyan Tmobilos Pultos kisasszony feje volt.
Zod&Superman, És a Mind2Szülők castingját eltalálták, a Többi Meeh.
Ami Hullajó volt az Superman Köpenye.
Na az megér egy misét.
Így köpenyt lobogni én még nem láttam filmen.
Az a Köpeny...
Remélem a télapónak is renderelnek majd vmi okosságot, innentől kezdve ez a Köpenylengés a szélben az Alap.
-Már Várom az Új Spawn film Köpenylengést, ott aztán van köpeny, lesz mit lengedezni.
-
143 perc?!?! Baaaaasszus...
És már az eleje tele van cseszve lens flare-rel... -
lényegtelen, nem fojtás volt -
Blum #78767 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elotte meg azert keresztul vagdostak egymast egy par felhokarcolon,attol miert nem tort el a nyaka? :D -
Csak az utolsóra:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elég nagyot reccsent a nyaka,ahhoz képest hogy megfojtotta
-
Blum #78765 Man of Steel
Soha nem voltam oda az ilyen szuperhos alkotasokert de amennyit olvastam errol a filmrol es az erosen megoszlo velemenyekrol gondoltam meger egy probat.
Tetszett,hogy folyamatosan ugral a sztori az idoben es bar eleinte 1-2 resznel osszezavarodtam es elvesztettem a fonalat,a film felere mar osszeallt a kep. A CGI rendben volt (talan a TRON-ban lattam ilyen jot utoljara),effektek es a kepi vilag nagyon tetszett. A film 2/3 reszeig nem ertettem,hogy sokaknal miert verte ez ki a biztositekot,itt meg siman megvolt a 7-8/10. De igy elbaszni a veget...nevetseges. Kozben is volt 1-2 furcsa dolog (ezeket majd spoilerben) de ez az utolso resz es a komplett befejezes...meeeh.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. A semmibol kialakul egy tornado. Mennek az autoval es egyszercsak HOPP! Egy tornado. Jaaaj.... Oke,fut mindenki a hid ala de a neni kutyaja az autoban marad. DE MELYIKBEN???!!! Semmi gond,visszamegyek erte. Vegulis csak ~300 ember van itt,mindenki autojat ismerem.
2. Emberunk lebeg a levegoben,vele szemben a katonai szazezredes (meg a tobbi szerencsetlen) es beszelgetnek. Mikozben kb. 30m-re vannak egymastol es siman mintha 3 lepesre lennenek egymastol,beszelgetnek. Megis hogy a francba halljak egymast?
3. A vege...emberunk siman puszta kezzel megfojtja a Zuniverzum fo gonoszat,aki lerombolta a fel bolygot es atrepult 100 felhokarcolon. MEGFOJTJA!! ERTED?!
Es ugyanennel a jelenetnel amikor vilagit a csavo szeme es szegeny civileket sakkban tartja a lezer sugarral...HAT DE BMEG,FUSSANAK ARREBB!!! De neeem..allnak egyhelyben es nyivakolnak. Es akkor megfullad.
Jo lehetett volna ez,de a vegevel nagyon elcsesztek. 5/10 -
IXEMGabeo #78764 azért a Kincses bolygót nézd meg:) -
Nagyon is érdemes - főképp, valami képregényhősös agymenés helyett.
Ott is él a recept: szinkronost ajánlom először, és csak utána az eredeti angolt. Ég és föld, a szinkron javára. -
Az egyet érdemes megnézni? Levan kapva,csak animációs filmre általába nem szoktam időt pazarolni,csak a kívételesen jó darabokra(Jégkorszak,Madagaszkár) -
Szerintem is jó mesefilm volt.
"Despicable Me 2" (2013) - 8/10
Remekül szórakoztam. Rettentően hiányzott Scherer Péter hangja (angolul néztem, BD 1080), és szerintem, majd szinkronosan is meglesem, mert egyrészt kíváncsi vagyok a magyar poénokra, másrészt az 1. részt több mint fél tucatszor néztem meg, és megszoktam a szinkronhangokat - Scherer Péter, Csifó Dorina stb.
A folytatás hangulata remek volt, a poénok ültek (hangosan kacagtam) és bár a végkifejlet és néhány más esemény kiszámítható volt [írjuk ezt a gyerekeknek(?) szánt animációs létének a számlájára], közben nagyon kellemes szórakozást nyújtott. Nekem tetszett.
A minionok [magyar szinkronban: minyonok] továbbra is eszméletlenek és sikerült melléjük egy új, szórakoztató emberi szereplőt is becsempészniük a rendkívül sokoldalú rendező párosnak [Pierre Coffin gyakorlatilag [i]minden téren[/i] benne volt a film gyártásában, érdemes a stáblistát megnézni :)] - a stáblista alatt amúgy továbbra is a minyonok szórakoztatnak minket, és a 3D hatásra gyúrnak [még 2D-ben is tisztán érzékelhető, hogy mire megy ki a "játék"].
Röviden: ha még nem láttad, akkor nézd meg - szinkronosan, vagy anélkül, tök mindegy. -
És ha az is kimaradt, folytathatod rögtön a Halálsoron-nal. -
IXEMGabeo #78759 de nagyot játszott ebben Val Kilmer:) durva film volt benne volt a Lost Michaelje is ő volt az egyik smasszer ebben... -
bcrics #78758 Alap, magyar vonatkozásban, de itt van a folytatás:
Tököl 1.rész
Tököl 2.rész
-
Az elítéltet láttam,a többit bepótolom.
Én is ajánlok egy börtönös filmet.Bebukottak.Youtubon fent van,magyar doksifilm. -
bcrics #78756 -Basszad magad tarkón és kezd el rögtön megnézni...
De akkor már ezeket se hagyd ki, ott vannak közvetlenül a Remény Rabjai után.:
-Felony - Az Elítélt
Sleepers - Pokoli Lecke -
Szerintem a Női szervek tök jó kis film lett.Mi nem tetszett benne annyira?
© Inquisitor.Nekem nincsenek kedvenc rendezőim,csak ez a 2 jómadár.Nekem eddig minden filmjük tetszett amit láttam.
Amúgy ha jól tudom a MAchete2 megbukott a mozikban,veszteséges lett.Érdekes volt amúgy látni,hogy a sok kis egykaptafa műmájer kisgyerek nem ült be a filmre:)Tele volt a terem kigyúrt malacokkal,meg(nem tudom hogyan kifejezni) egyszerűbb Stall.-Schwarzi-n felnőtt emberkékkel.Mindösszesen 2 lány volt a teremben abból us az egyik az én bnőm és mellettünk ülő párocska.
Kérdés:A remény rabjait még sosem láttam.Tényleg ennyire frenetikusan jó film.Első az IMDB-n is.Most basszam magam tarkón és kezdjem rögtön megnézni?
-
Spongyabob, A film
Aki is meri a Spongyabob rajzfilmeket, tudja, hogy viszonylag élvezhetőek a maguk 10-12 percükkel. Namost van egy sokkal bugyutább sztori másfél órában. Értékelhetetlen, főleg a rímekkel megoldott szinkronnal. Egyetlen értékelhető a Twisted Sister féle I wanna rock feldolgozás volt, de abból is, az eredeti jobb...
2/10
Női szervek
3-4/10, de üdítő volt Spongyabob után :P -
Inquisitor #78753 Mindkettő fazont imádom, de pl. Tarantinonak se minden filmje tetszik. És ezt a legtöbb kedvencemről el lehet mondani. Spielberg ezer éve nem csinált semmi épkézláb dolgot. Nolan meg amikor nem saját kútfőből nyomja, hát izé ... és így tovább. -
Inquisitor #78752 Nehéz ügy. A szuperhősős és fantasztikus filmek sok embert alapból taszítanak. Az igazság az, hogy mondjuk a régi első 3 Superman mozihoz képest minden jobb ami azóta készült, csak a retro megszépíti az emlékét. Ott a sztori blőd volt, színészi játék maximum pár szereplőnél ha előfordult, stb. Azért az előző Szuperman film a Man of Steel-hez képest fényévekkel jobb volt a kevesebb akció és kevésbé látványos volta ellenére is. De megint csak nem érzem rosszabbnak az olyan popcorn mozikkal szemben, mint a Transformers vagy a Sziget. -
Nekem Tarantino és Rodrigez olyan mintha tesók lennének.Mindkettő filmjeit szeretem.
A kutyaszorítóban is jó sok évvel rá lett csak kult film. -
Inquisitor #78750 Szerintem meg hiába nagy tehetség a Vérfagyasztó volt az utolsó maradandó alkotása. -
Machete Gyilkol-t ki látta?Én tegnap megnéztem moziban.Majd írok véleményt de annyit előszóban elárulok,hogy bőven hozta a formát Rodrigez.Nekem nagyon bejött. -
Éppen ellenkezőleg ez még a laikusoknak se tetszett vagy fog tetszeni, annyira nem jók ezek a filmek. -
Inquisitor #78747 Az a helyzet, hogy még rosszabb, mint amit írsz ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Krypton megsemmisülése előtt pár perccel"
Ha figyeltél akkor ott legalább hónapok teltek el! Legalább is amikor Zod meséli miként "szabadultak" ki. Bizony kérlek ott ült a high-tech civilizáció, malmoztak és közben mondogatták, hogy "te jóóó Isten, mind meg fogunk halni!" Ráadásul az is logikátlan baromság volt, ha ennyire high tech nemzet, mitől pusztult ki az összes gyarmat?
Amúgy nem volt annyira rossz a film, de a karakterek, hát eléggé kidolgozatlanok voltak, meg kb. film feléig "nem történik semmi" nagyjából. Meg hát ugye az ismert Superman legenda össze fontosabb elemét kukázták és kitaláltak helyettük valamit. Ez meg a rajongóknak nem fog tetszeni. -
Merida a Bátor(Brave)
egy darabig féltem megnézni ,mert az animációs meséktől kicsit mindig is tartok.de ma rászántam magam én nem bántam meg,hozta a disney szintet nagyon aranyos volt tetszett:)
8/10 -
Van benne vmi, de az új Woody Allen filmet nagyon dicsérik meg kéne nézni azt is... csak hát kevés az idő. -
sandor8206 #78744 én azt furcsálom, hogy pl: Stone is ilyen remek filmet, filmeket tudott készíteni, lehet még sorolni dögivel a nagy rendezőket ÉS évek óta nem tud, tudnak lerakni egy értékelhető filmet. -
sandor8206 #78743 jajjj -
Már megint ez a "látvány" dolog...
-
Abszolute korrekt a film, nem akar több lenni, mint ami!
egy igazi látványorgia, ilyen bosszuálók meg ilyen marhaságok a nyomában sem érhetnek ilyen téren :)
Úgy kell leülni elé, ahogy egy supermen fil elé illene. Nem hatalmas mondanivalót, nem szuper színészi játékot, hanem látványorgiát és zúzást várni tőle ezerrel. Azt meg hozta.
Ha csak kicsit is rajongó vagy, és olvastál valaha is pár supi képregényt annó (én még ma is 31 évesen néha :D ), akkor biza a film lazán 10/8 -
Ami beszippanthatott, az max a pocegodorbol arado buz, amit a film arasztott. -
Man of Steel
nekem bejött. techdemo ide vagy oda, elejétől végéig én végignéztem, nem unatkoztam, teljesen beszippantott.
lehet megnézem megint, hans zimmer is szépet alkotott, most is a man of steel soundtrack megy :)
-
A nemrég olvasott SK könyv miatt - szerinte egyébként 99% hogy Lee volt az elkövető - újranéztük az Oliver Stone féle:
JFK filmet.
Furcsa volt nézni mennyi nagy színész tolta benne jó húsz évvel ezelőtt, (volt akin meg is látszik, volt akin nem (Pesci)), Tommy Lee Jones mint buzi elég "érdekes" volt. Nyilván mindenkinek megvan a maga elmélete mi történt, sztem a Stone által bemutatott elég közel állhat az igazsághoz. A végén lenyomott nagyon hosszú Costner monológ elég jól összefoglalja, sajnos a sírdogálós rész már nagyon erőltetett volt.
7,5/10 -
bcrics #78737 Pontosan. -
hiper KOCKA #78736 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg durván jó film volt! De azt nem értem hogy most akkor nemcsak kiteleportáltak a bunkerből, hanem az időben is visszamentek és azok a lények saját maguk eltorzult másai voltak?
Az hogy tudtak teleportálni egy ragadványképesség volt? -
viizo #78735 The Purge / A bűn éjszakája
Az érdekes alapötletből (az év egyetlen éjszakáján büntetlenül bármit megtehetsz) még akár egy izgalmas, feszült thriller is kisülhetett volna - az elbaltázott forgatókönyv viszont sajnos ezt teljesen megfúrta.
Életszerűtlen reakciók, logikátlan történések, ellenszenves figurák - a rém gyenge gyerekszereplőkbe néha nagyon bele tud nyúlni hollywood, ahogyan a főhős fia esetében itt is.
10/4