[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Blum #78765 Man of Steel
Soha nem voltam oda az ilyen szuperhos alkotasokert de amennyit olvastam errol a filmrol es az erosen megoszlo velemenyekrol gondoltam meger egy probat.
Tetszett,hogy folyamatosan ugral a sztori az idoben es bar eleinte 1-2 resznel osszezavarodtam es elvesztettem a fonalat,a film felere mar osszeallt a kep. A CGI rendben volt (talan a TRON-ban lattam ilyen jot utoljara),effektek es a kepi vilag nagyon tetszett. A film 2/3 reszeig nem ertettem,hogy sokaknal miert verte ez ki a biztositekot,itt meg siman megvolt a 7-8/10. De igy elbaszni a veget...nevetseges. Kozben is volt 1-2 furcsa dolog (ezeket majd spoilerben) de ez az utolso resz es a komplett befejezes...meeeh.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. A semmibol kialakul egy tornado. Mennek az autoval es egyszercsak HOPP! Egy tornado. Jaaaj.... Oke,fut mindenki a hid ala de a neni kutyaja az autoban marad. DE MELYIKBEN???!!! Semmi gond,visszamegyek erte. Vegulis csak ~300 ember van itt,mindenki autojat ismerem.
2. Emberunk lebeg a levegoben,vele szemben a katonai szazezredes (meg a tobbi szerencsetlen) es beszelgetnek. Mikozben kb. 30m-re vannak egymastol es siman mintha 3 lepesre lennenek egymastol,beszelgetnek. Megis hogy a francba halljak egymast?
3. A vege...emberunk siman puszta kezzel megfojtja a Zuniverzum fo gonoszat,aki lerombolta a fel bolygot es atrepult 100 felhokarcolon. MEGFOJTJA!! ERTED?!
Es ugyanennel a jelenetnel amikor vilagit a csavo szeme es szegeny civileket sakkban tartja a lezer sugarral...HAT DE BMEG,FUSSANAK ARREBB!!! De neeem..allnak egyhelyben es nyivakolnak. Es akkor megfullad.
Jo lehetett volna ez,de a vegevel nagyon elcsesztek. 5/10