1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem is jó mesefilm volt.

"Despicable Me 2" (2013) - 8/10

Remekül szórakoztam. Rettentően hiányzott Scherer Péter hangja (angolul néztem, BD 1080), és szerintem, majd szinkronosan is meglesem, mert egyrészt kíváncsi vagyok a magyar poénokra, másrészt az 1. részt több mint fél tucatszor néztem meg, és megszoktam a szinkronhangokat - Scherer Péter, Csifó Dorina stb.
    A folytatás hangulata remek volt, a poénok ültek (hangosan kacagtam) és bár a végkifejlet és néhány más esemény kiszámítható volt [írjuk ezt a gyerekeknek(?) szánt animációs létének a számlájára], közben nagyon kellemes szórakozást nyújtott. Nekem tetszett.
    A minionok [magyar szinkronban: minyonok] továbbra is eszméletlenek és sikerült melléjük egy új, szórakoztató emberi szereplőt is becsempészniük a rendkívül sokoldalú rendező párosnak [Pierre Coffin gyakorlatilag [i]minden téren[/i] benne volt a film gyártásában, érdemes a stáblistát megnézni :)] - a stáblista alatt amúgy továbbra is a minyonok szórakoztatnak minket, és a 3D hatásra gyúrnak [még 2D-ben is tisztán érzékelhető, hogy mire megy ki a "játék"].
    Röviden: ha még nem láttad, akkor nézd meg - szinkronosan, vagy anélkül, tök mindegy.