106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mentol #79615 Utószó:
"remek kis hollywoodi youngster hulyeskedes" - ha ilyenek a feltörekvő álomvárosi alkotók, akkor tényleg csak rosszra számíthatok a jövőben (ez túlzás; már most is)... -
This is the end:
(Hogy egy ellenvelemeny is legyen)
Az egyik legjobb vigjatek amit lattam mostanaban.Nem is keszul sok ertekelheto,sajatos is a humora,de Seth es a tobbiek szamomra meg mindig garancia a szorakoztatasra.Nem vilagmegvalto,de ahogy onmagukat figurazzak ki az nagyon tetszett.Nincs izzadtsagszaga,amolyan 'free play' -nek tunik a nagyon kotott szerepekhez es tortenetekhez kepest.Sokkal tobb ilyet kerunk Mr.Rogen a CGI-vel tomott agyatlan akciofilmek helyett.Nekem az elejetol fogva sokat tud adni ez a fajta fuves,idiota,nihilista humor.Igaz azoknak valszeg kevesebbet akik sosem eltek hasonloan.Mindegy,remek kis hollywoodi youngster hulyeskedes.
7/10
Wolverine:
Ketszer kellett megneznem hogy akar csak egyetlen kepkockara is emlekezzem,annyira jelentektelennek tunt elsore.Vegulis egynek elmegy,de nem valtja meg a vilagot.
4/10
Gyakornokok:
Ez sem rossz,bar egyetlen dolog volt igazan ami a hatan elvitte a filmet es azt ugy hivjak: Vince Vaughn.Kedvelem ezt a szineszt.
5/10
Paul Walker miatt elkezdtem elorol a Fast and Furious sorozatot nezni,hatha valamit kihagytam.Rettentoen sajnalom a sracot hogy ilyen fiatalon itt hagyta a vilagot de lassuk be hogy ezek ujranezve is nevetseges es unalmas produkciok.Remelem a tobbi filmjevel inkabb megmarad a koztudatban. -
A vilag legviccesebb jelenete
-
"Nem irsz legkozelebb le faszsagot..."
Erről a Brian élete jut eszembe, mikor Cézár megmondja a katonáknak mit csináljanak a megkötözött rabbal: "Dobjátok a padlóla le!"
...és igen: grammar náci vagyok.
-
Ja es kb a mostani humor illetve a parodia tobbsege is ezen a banyaszbeka szinten van.
Magyar TV musorokban szokott lenni a humosrista fellepok nyomjak a semmit es a vulgaritast es azt hiszik ha bazdmegolnak az a vicces.
Mint peldaul elvarjak, hogy olyanokon rohogjon a nezo, mint egy olyan mondat "Te ocsem lementem az aluljaroba, es volt ott egy olyan voros csavo, hogy annyira voros volt mint egy tampon, nem is kellett volna szajba basznom, hogy verezni kezdjen." -
Nalatok biztos eletszeru hogy minden 2 masodpercben megy a bazdmeg, Ti is biztos azon rohogtok hogy egy jelenetben 2 percen keresztul vitatkoznak, hogy 2szer vagy 6szor kell egy embernek szarni es azon nyeriteni.
Ilyen szintu fos poenokkal volt tele a film esolyan idohuzasokkal, hogy nezzunk ki az ablakion ki volt az es fent a semmirol fecsegnek 3 percig.
Nem is tudom hany ilyen parbeszedes jelenet volt a filmben, de rengeteg.
Mint amikor a haverjuktol megakartak szabadulni es a vegen neki akartak adni a pisztoly. A jelenet tartott vagy 4 percig es szolt as semmirol es egy azaz egy humoros jelenet nem volt kozben.
Mint a vizelosztasnal sem, a kaja elosztasnal sem, a csajnal sem amikor kint vitatkoztak, hogy mire is gondoltak valojaban,aTV szobas jelenetnel se.
Es sorolhatnam vegig az egesz filmet. Akinek ez vicces volt az ne meseljen mas humorerzekerol. -
Mentol #79609 Fejezzük be, bazdmeg! -
Janika114 #79608 Felesleges ezen vitatkoznotok szerintem, mindenkinek más az ízlése, nekem nagyon bejött a This is the end, bár én a színész gárdát is nagyon bírom alapból is, a haveromnak akinek pedig hasonló ízlése van, egyáltalán nem tetszett. Nem tudom miért kell lebutázni, leszólni valakit azért mert neki tetszett egy film... Amúgy ez a film mindenhol ilyen megosztó, valakinek vagy bejön, vagy végig se bírja nézni kb. -
Nem termeszetes, csak eletszeru.
Es nem 2mp-enkent, ne tulozzunk. Sokszor, nem tagadom, nem is emlekszem ra, nem maradt meg bennem ez a momentuma ennek a szarnak.
Es NEM, ez nem humor szamomra. Az alap az volt, hogy tul sokszor hangzik el. 100% biztos vagyok benne, hogy nem azert, mert ezzel viccelni akarnak.
-
Nem irsz legkozelebb le faszsagot es nem kotok bele, simple is that. -
Mentol #79605 Már megint kötözködsz, bazdmeg?
Lehet, hogy Neked semmi bajod vele (nekem meg van), de nem generált volna ennyi hsz-t, ha nem kötsz bele... -
Ja es meg valami ezekszerint ez a humor. Hiszen az alapkijelentesunk ez volt, hogy a humor, nem a bazdmeg szoban merul ki.
Ezt probalod most kiforgatni sikertelenul, tegyuk hozza. -
Ajánlanék.
2kaliber.
A 2 főhős közt nagyon jól működött a kémia,összeillettek.Valahogy ez a feka+fehér páros nagyon adja magát a vásznon és működik is.A sztori fordulatos,jók a poénok és az akciók is.Külön öröm volt,hogy mertek erőszakot mutatni benne.
Az év eddigi legjobb meglepetése,bár nekem nem volt meglepi mert tudtam előre,hogy jó filmre számíthatok. -
Miert is lenne ellenerzesed, ha ket masodpercenkent elhangzik a bazdmeg szo. Hiszen szamodra ezekszerint igy termeszetes. -
"Egyrészt, pontosan az ilyenekre gondoltam, mint Te. :) "
Mikor, mivel kapcsolatosan gondoltal pont az ilyenekre mint en? Nekem semmi gondom a bazdmeggel sem leirva, sem filmben.
Es itt van a kutya elasva, hiszen ha Neked TENYLEGESEN ellenerzesed lenne a bazdmeggel kapcsolatosan, akkor talan nem irtad volna le AZ EREDETI komkmentben sem plusz az alabbiban sem meg NEGYSZER. Ez csak divatosnak tuno kepmutatas, nem veszem be, sorry.
-
Mentol #79600 Egyrészt, pontosan az ilyenekre gondoltam, mint Te. :)
Másrészt, hogy nézett volna ki az, hogy a BAZDMEG szóval jellemzem a BAZDMEG szóval kapcsolatos ellenérzésemet a film kapcsán?
BAZDMEG
A többieknek: ez várható a film nézése közben! (BAZDMEG)
-
DEHAT LEIRTAD!!!!! 
-
Mentol #79598 Amúgy próbáltam nem vulgáris lenni, és kerülni a BAZDMEG szót. -
Mentol #79597 Persze! kötekegggyél! -
"a nemi közösülésre való utalás"
Egyreszt most jottel-e az altalanosbol? Masreszt lefogadom ez a tenyezo egy kemeny gengszter/*maffia filmnel kurvara nem lenne lenyeges...
Felreertes ne essek, nekem sem tetszett a film, nem vedeni akarom, csupan ezek az ervek viccesek :) -
En veled ertek egyet, az a film egy primitiv formedveny volt.
Ilyenkor mindig azon gondolkodok, hogy senki nem szol, hogy mi ez a szar mielott meg kiadjak?
Ket apolatlan, magat baromi viccesnek gondolo gyoker nyomatja az alpari/ezerszer latott vicceket.
Nagyon banom, hogy megneztem. -
Igy van.
De hogy meg sarkosabban irjuk le, konkretan penzt keresett a konyvelesben a kiskapuk kijatszasaval a bortonoroknek, feletteseiknek.
Eppen ezert nem bantottak a posztert a falan, mert kivetelezett volt, mar amennyire engedekenyek lehettek vele szemben egy bortonben.
A csovet meg azert tudta betorni, mert rozsdas volt.
Ezt leellenorizhette azutan is, hogy az alagutat kiasta. -
A könyvelés és a pénzügyi segítség miatt volt kivételezett. -
Hat a goldmember fele egyugyu embereknek biztos humoros volt a film. Nagy valoszinuseggel ea rem egyszeruen buta kozonsegnek keszult a film
Lehet naluk ha megemlittik a sz@rt,a rejszolast,az allando bazdmegolast, a sotlan poenokat, akkor az kacagast valt ki, vagy csak ennyire alacsony az ingerkuszobuk.
Lehet okorkodni ugy, mint a Gyalog Galopban, vagy az Egeszen Kulonleges Ugyosztaly reszeiben, vagy Csupasz Pisztoly reszeiben es meg sorolhatnek rengeteg filmet. Jokat kacagsz rajtuk, na de hogy az valtson ki valakibol rohogest, hogy 3 percen keresztul uvoltozik ket kreten egymassal, hogy mire fog rejszolni ? Vagy hogy minden 2. mondat a bazdmeg ? De meg csak a poenok szinvonala is, amikor probaltak valami viccesnek tuno valamit eloadni, meg az sem utotte meg a kozepszeru szintet.
Raadasul a film kibirhatatlanul hosszu. Tobb mint ket orat kell kiszenvednie ebbol a tomor idiotizmusbol a nezonek. -
Prof William #79591 Azt hiszem a könyvben kitértek rá hogy legtöbbször csak a balhés tagok celláját forgatták fel de azt teljesen. Andy meg tulajdonképpen tökéletes mintarab volt húsz éven át ráadásul a igazgató és a foglárok kis "kedvence" is aki azért kapott pár könnyítést ezért. Pl azt hogy csak ímmel-ámmal nézték át a cuccait.
A könví szerint ha meg komolyabb razzia készült akkor meg egyszerűen megkente némi pénzzel/cuccal az éppen soros őrt akik belementek mert hát mintarab meg amúgy is minden oké vele . :) -
Mentol #79590 Még egyszer this is the end:
Egyáltalán nem volt humoros! Amikor valami vicces kezdett volna kialakulni, akkor is elferdült a szarozás, a butaság (de óriási butaság ám!), vagy a tehetetlen együgyüség felé.
Ismerem a szereplők munkásságát (nagyjából-egészéből), de ez felülmúlta az eddigieket redneckség szintjén.
Ja, és minden második szó a nemi közösülésre való utalás ("bazdmeg") - ez komoly! Ha volt az egész forgatókönyvben 100 szó, akkor minimum 51 az "F Word". Talán 2 percig elviselhető, de utána már irritáló. -
Én ismerem és kedvelem a szereplőket, a filmjeik nagyrésze amikben együtt szerepeltek tetszettek, de ez most nálam nagyon nem talált be. Mondjuk McBride nagy volt, és a film vége se volt rossz, de összesegében nálam ez max egy 6-os. -
Sajátos a humora A This is the end-nek. Nem mondom, hogy univerzális, azt sem, hogy bárkit elszórakoztat, de azt sem tudom rá mondani, hogy utolsó szar, humortalan baromság. Máshogy kell nézni, nem árt ismerni (és valamennyire kedvelni) a foszereplo-gárda filmjeit és humorát.
Mondjuk még ebben az esetben sem világklasszis a film, de vannak jó pillanatai (leginkább az elején a partyban... :D) -
goldmember #79587 Senki nem mondta, hogy ezek humoros jelenetek. Egy 100 perces filmből kiemeltél 30 másodpercet. De ha csak ennyi emlék maradt meg neked a filmből, akkor tényleg nagy a baj. -
Humorerzek hiany ? Hat gratulalok neked, hogy az a humor, ha ket kreten arrol beszelget, hogy hanyszor kell egy embernek napjaban szarni es ezen idetlenul rohognek.
Ha ez a humor, akkor nagyon tudlak sajnalni.
De gondolom az a jelenet is tetszett neked, hogy feloraban azon nyuglodott az egyik szereplo, hogy mire akar rejszolni.
Csak gratulalni tudok ehhez, hogy neked ez a humor.
-
IXEMGabeo #79585 ja bocs azt hittem bajod volt ezzel a szövegrésszel és ironizáltál:D 
-
Semmi gondom nem volt vele, mondom az a kedvenc mondatom a filmben... akkor neked mér az jön le hogy a létét cáfolom? -
sandor8206 #79583 Mars mentőakció
Eddig még nem láttam, keresgéltem egy kis sci-fi után. Mondom fasza, valami "új". Remek színészgárda, remek rendező, remek zeneszerző stb. stb. jó előjel...Hát a film viszont gyenge, rendezéssel, színészekkel különösebb gond nincs, zene a filmhez nem illik bár fülbemászó mint mindegyik Morricone soundtrack. Szóval különösebb gond nincs a filmmel, nem bűnrossz, csak hát sótlan, lagymatag, lassú és néhol unalmas. Lassúsággal nem lenne gond, szeretem ha egy film lassan építkezik és nem csak durr bele, csak hát itt érdektelen sztorival és karakterekkel operál, párbeszédek sótlanak, színészek sótlanak néha.
Sztori Mars expedíciót kicsinálja egy óriási homok tornádó, elindul egy mentőakció hátha van túlélő, de ha már ott vannak akkor utána járnak egy nagy hegyméretű sziklából kifaragott arcnak.
4/10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1et ertek, kellett lennie valaminek ami "benn" tartja a levegot, ezt centrifugaval megoldani keptelenseg.
Viszont ha volt ott valami eroter vagy pajzs, akkor az biztosan kikapcsolt amikor reseteltek az allomast :))) -
Zero 7th #79581 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az így biztosan nem működik. Gázt centrifugálni nyitott tartályban lehetetlen, egyébként meg csak azt érnéd el vele, hogy különválasztod a levegő oxigénjét a nitrogéntől. Ja, és ahhoz igen jelentős fordulatszám is kéne.
Fenntartom, hogy amit a filmben láttunk, az nettó faszság. -
intézmény függő -
IXEMGabeo #79579 nem értem azzal a mondattal mi volt a gondod...igen is léteznek olyanok, akik az adott környezetükhöz annyira hozzászoknak (idősek esetében figyelhető meg), hogy máshol nem is tudják elképzelni az életüket onnantól...körülbelül 50 évet töltött az öreg a börtönben az 2 emberöltő. Szerencsétlen 2-t nézett és elment 500 autómobil, ami az ő fiatalkorában hírben se volt még (egyszer látott hisz 1905-ben csukták le) és akkor gyártották a Ford T-modelleket...
Brooks nem tudott a kinti világhoz alkalmazkodni. Már Red sem, csak Rednek az volt a szerencséje, hogy Dufresne célt adott az életének...Szóval létezik csak más neve van ennek nem intézményfüggőség... -
goldmember #79578 Őszintén sajnállak, súlyos humorérzék deficitet vélek felfedezni nálad. -
-
Jaja.