1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • dartonite
    This is the end:
    (Hogy egy ellenvelemeny is legyen)
    Az egyik legjobb vigjatek amit lattam mostanaban.Nem is keszul sok ertekelheto,sajatos is a humora,de Seth es a tobbiek szamomra meg mindig garancia a szorakoztatasra.Nem vilagmegvalto,de ahogy onmagukat figurazzak ki az nagyon tetszett.Nincs izzadtsagszaga,amolyan 'free play' -nek tunik a nagyon kotott szerepekhez es tortenetekhez kepest.Sokkal tobb ilyet kerunk Mr.Rogen a CGI-vel tomott agyatlan akciofilmek helyett.Nekem az elejetol fogva sokat tud adni ez a fajta fuves,idiota,nihilista humor.Igaz azoknak valszeg kevesebbet akik sosem eltek hasonloan.Mindegy,remek kis hollywoodi youngster hulyeskedes.
    7/10

Wolverine:
    Ketszer kellett megneznem hogy akar csak egyetlen kepkockara is emlekezzem,annyira jelentektelennek tunt elsore.Vegulis egynek elmegy,de nem valtja meg a vilagot.
    4/10

Gyakornokok:
    Ez sem rossz,bar egyetlen dolog volt igazan ami a hatan elvitte a filmet es azt ugy hivjak: Vince Vaughn.Kedvelem ezt a szineszt.
    5/10

Paul Walker miatt elkezdtem elorol a Fast and Furious sorozatot nezni,hatha valamit kihagytam.Rettentoen sajnalom a sracot hogy ilyen fiatalon itt hagyta a vilagot de lassuk be hogy ezek ujranezve is nevetseges es unalmas produkciok.Remelem a tobbi filmjevel inkabb megmarad a koztudatban.