106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tomsolo
    Puzsér önmagát vezette le.
  • mégvadabbdisznó
    Puzsérnak van egy ilyen okfejtése a kereskedelmi tv-kről és a reklámokról ami szerintem nagyon is helytálló, mert rámutat hogy a műsorok is azért alacsony színvonalúak hogy fogékonyabb legyen a birka néző agya a sok ótvar reklámra, vagyis hogy már felüdülés legyen reklámot nézni a sok hülye műsor között.
  • Kmarha
    The Conjuring

Attól függetlenül hogy klissé halmaz az egész, és hogy a vége valami irtó szar lett (értve ide az utolsó 20 percet), lenyűgöző, hogy a film közbe egyszer le is ugrottam a kanapéról.

Asszony mellett ajánlott ;)

• Blasta
    Nos igen.
    Ideje ráébredni arra, hogy a kerTV-k nem musort szolgáltatnak amiket reklámokkal szakítanak meg, hanem REKLÁMOZNAK és két reklámblokk kozotti idot toltik ki valamivel ami a TV elott tartja a birka népet.
    Ez egyébként nem baj, ha belegondolunk nem véletlenul hívják oket KERESKEDELMINEK. Le kell nyelni és nem nézni oket, teljes életet lehet élni simán nélkuluk.
    A másik probléma viszont az, hogy a Magyar Királyi Televizió sem képes fogyasztható musorokat vetíteni, de azért halmozati buntetésként ott is az arcunkba nyomják a reklámokat. Koszi.
  • Prof William
    Ha már reklám...

Régebben mintha még azért valamennyire ügyeltek volna arra, hogy mikor jöjjön a reklám. Befejezték a jelentet/mondatot...

De manapság ha jönni kell a szent és sérthetetlen reklámnak, akkor jönni kell. Mindegy hogy éppen egy mondat közepén tartottak vagy éppen egy látványos jelenet esetleg a végső csata kellős közepén...

Azt hiszem ez MINDENT elárul arról hogy a kereskedelmi TV-k szerint mi a fontosabb... A reklám vagy a film...
  • hapi
    A film végig ment de a figyelmemet nem kötötte le így jó? így megengeditek hogy írjak róla?
    Egyébként aki ebben a filmben nem látja az első 5 perc után, hogy teljes mértékben igénytelen azt csak sajnálni tudom.
  • Synchronous
    Én is sok filmbe "belenéztem" már, de azokat nem pontozom mert nem lenne stílszerű.
  • extra sensory
    Belenéztél vagy végignézted? Bár a kommented azt suggalja a feléig sem jutottál el.

Engem nem érdekel a másvéleményed, fő hogy én jól szórakoztam rajta.
  • Jakuza1
    Elkezdtem nezni csak mert kivancsi voltam, hogyan adjak le.
    Nos, a film kezdese utan, 15 perc mulva jott egy 10 perces reklam.
    Onnantol kezdve keptelen voltam ravenni magam, hogy tovabb nezzem, pedig nem rossz film.
  • hapi
    Na én is belenéztem ebbe a remekműbe:
    1/10

Itt semmi ízlések és pofonokról nincs szó ez egy igénytelen szar.
  • Bokafix2
    Mintha nem tudnád hogy a muay thai filmeknek gyakorlatilag 0 a forgatókönyve. A Tony Jaa-s filmeknek milyen forgatókönyve van? Nem is a forgatókönyv a lényeg benne, hanem a látványos harci jelenetek, ennek maradéktalanul megfelelt sztem a Mikrocsip, lehet van jobb verekedős film, de attól még pazarak voltak a jelenetek... 1-est semmiképp sem érdemel.
  • bakkerman
    Démonok között (The Conjuring, 2013)

Tegnap este néztem,azt kaptam amit vártam,nem voltak benne új dolgok,sőt,rohadtul sablonos volt az egész,de mégis lekötött végig,néhol paráztam is erősen,a sztori jól le lett vezetve,a látványra se volt panaszom. Jó volt.
    7/10
  • dartonite
    Hat az izlesek kozt akad kulonbseg ugy latszik,mert en is beprobaltam ezt a 'remekmuvet' es kicsit mas a velemenyem.
    Kimondottan idegesito film,zero forgatokonyvvel,nevetseges dialogusokkal es a humor leghalvanyabb szikrajat is nelkulozve.Verekedos film is szamtalan jobb van.
    Menthetetlenul rossz,azert kap tolem 1 pontot mert van benne par szep thai lany.
    1/10

Prisoners:
    Na ez viszont odavagott,orulok hogy Mr.Jackman nem ragadt bele a farkas szerepebe.Itt minden szinesz hozta amit kellett,vegig fenntartotta a feszultseget.Kicsit talan tul hosszu,de izgalmas es fordulatos film.
    7,5/10
  • Tikal #79682
    valószínüleg az is csak egy olyan csoda volt, mint hogy Peter Parkert megcsípte a pók, vagy Bruce Banner Hulk-ká válása :)
  • Bachstein
    Nekem a 12 próbás a kedvencem.
  • ZilogR
    A srácok imádják az Asterix filmeket, így hát megnéztük az összeset.
    Nekem csak egy gondolatom támadt közben: Ha Obelix gyerekkorában beleesett a varázsfőzetbe és utána soha többé nem kell neki varázsfőzet, mert örökké tart a hatása, akkor miért nem áztatják be az összes gyereket a gallok és nem kell főzögetni, nameg ez a rómaiak ellen harcolunk dolog is le lenne tudva...

Mindegyik együttesen 4/10, de kimagaslóan jó az egyiptomos/Kleopátrás.

Képregényben 8/10
  • tomsolo
    hnnn...
  • viizo
    Kick Ass 2

Nagyon rég éreztem úgy, hogy a folytatás jobb lett mint az előzmény, itt viszont végig és intenzíven. Bár több filmes oldal (mélyen) lehúzta, szvsz igen jó lett - egy percre sem komolyan vehető, de mégis átkozottul szórakoztató, önironikus, mocskosszájú és véres blődli.

10/9

Egy-egy jobb jelenetnél visszatekertem, és átváltottam szinkonra - de bár ne tettem volna. Szinte minden poén élét kicsorbították, a szereplők neveit elrontották (Motherf*cker - Muterbever, stb), magyarítva végignézve nekem sem jött volna be ennyire. Eredeti nyelven viszont über, csakis úgy ajánlott.
  • extra sensory
    A Microchip (2011)

Igazi hamisítatlan thai box mozi... Már amikor az első verekedős jelenetet megláttam, tudtam hogy ez nagyon jó film lesz... Nem is tévedtem. A negatív hős akkora májer, és úgy osztja a pofonokat, hogy Tony Jaa-t megenné reggelire.

De van még benne thai box-os buzi is, akinek szintén nincs szégyellnivalója muay thai tudás terén, és a többiek se fakutyák. Kapunk egy vegytiszta csihipuhit, némi fegyveres akciót és sok-sok vicces jelenetet, minthogy akció-vígjátékról lévén szó.

Egyedül azt sajnáltam hogy alig 80 perc... ráverhettek volna egy fél órát is akár annyira elrepült vele az idő. Mindenkinek ajánlom.

8/10
  • wesker24
    Jaja FILm + Digi FILM azok mindig vágatlanul adnak le minden filmet !
  • Bachstein
    Film+ a legjobb, ott délután 6-kor simán leadnak egy vágatlan horrort 15-ös karikával! :D
  • Bokafix2
    Én eddig még csak az rtl-nél tapasztaltam hogy megvágják a filmeket a tv2-nél nem... de már rég nem nézek tv-t azóta nem tudom elkezdték-e ők is vágni
  • Jakuza1
    Most latom, hogy az Álmosvölgy legendája lesz a TV2-n ejfel korul, kar hogy ilyen helyen megnezni ezt a filmet egyszeruen istenkaromlas, mert minden ki van vagva amitol a film elvezhetettlenne valik es ha az hinne a nezo, hogy igy a 111 perces film amit kb 70 percsre vagnak lerovidul, azok tevednek, mert a reklamok miatt csinalnak belole vagy 135 percest, amibol egy ora a reklamokat foglal magaban.
  • DasIsFuck
    jó, de a chihiro vagy a vándorló palota nem hollywoodi tömeggyártmány kifejezetten fiatalok számára.

ezt a versengős témát mondjuk nem tartom olyan jónak aminél a sablonokat jól el lehet sütni.
    Én tényleg azt sajnálom, hogy az olyan animációs filmek mint pl shrek vagy jégkorszak,toy story és hasonló kaliberűek nem jönnek.

amik évente jönnek azok olyannyira szürkék,hiába szépek grafikailag, de minden más tekintetbe szürke max egyszer megnézi az ember.
    Addig emg a fentebb említetteket meg szinte évente újra lehet nézni és még több év elteltével is szórakoztató,aranyos, ellentétben pl az ilyen repcsikkel meg turbókkal..
  • Jakuza1
    Hat akkor megfogsz lepodni, mennyire hasonlit a ketto egymashoz.
    Mintha lekopiroztak volna, csak mint irtam ket kulonbozo vilag, repulok es autok. A tortenet es a mondanivalo szinte mind azonos kozos pontokban merul ki.

Grafikailag szuper ez teny, mert hihetetlenul sokat fejlodott a mufaj grafikai megjelenitese, mint a viz, felhok, fust, tuz, a kornyezet eletszeru megvalositasa es sorolhatnam.
    Viszont a tortenet az a megszokott untig ismetelt tucatmegvalositas.
    Es ugye ez a versenyzos mufaj es a gyozd le a fogonoszt, mar nem eloszor szerepel. Verdak,Turbo,Planes stb.
    Vehetnenek azert lecket az olyan filmekbol, mint a Chihiro szellemorszagban, vagy a Vandorlo palota, hogy lehet jol felepitett mas tortenetekbol is eladni a meset es ne pedig azt keressek a keszitok, hogy lehet eladni azzal tobb jegyet, hogy kulonbozo nepcsoportokbol leghyen a szereplo, mert akkor a latinok tobb jegyet vesznek meg.
    Persze nem a kulonbozo etnitas szerepetetesevel van a gond, hanem azzal, hogy ezt kenyszeresen teszik, csak a penzszerzes miatt, eroltetetten.
  • IMYke2.0.0.0
    A Tribute to Paul Walker
  • DasIsFuck
    a planest még nem láttam, de a turbó ocsmányul szar szvsz..
    azért itt jól látszik, hogy míg pl annó a z a hangya és az egy bogár élete jött ki ugyan abban az évben 1 kaptafára épülve, msot meg 2 ilyen silány produkció:(

• vérpocok
    Az osztag (2011)

Tökéletes iskolapéldája az elcseszett filmeknek... És főként azért vagyok mérges erre a filmre mert kurvajól kezdődik. Teljesen beleéltem magam, iszonyat hangulatosra sikeredett az eleje!

Egy kis kolumbiai faluval pár napja nincs kapcsolat, a hívásokra sem válaszolnak ezért a kormány terrortámadásra gyanakodva odaküld egy katonai különítményt hogy derítse fel, mi történt és kerítse kézre a terroristákat.

Oda is mennek és meg kell hagyni, a kis hegyen fekvő falu nagyon hangulatos, a környezet is, a köd is ami körülveszi kellően misztikus és tűkön ülve várja a néző hogy na, mi is fog ebből kisülni.
    Vajon mi történhetett az emberekkel, hiszen sehol senki, mármár egy jobbféle Stephen King adaptációba képzeltem magam, hogy azt nézem és még fokozni is tudták az érdeklődésemet mikor...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...az egyik házban találtak egy befalazott nőt... egy üregbe volt befalazva, ahol volt elég levegője, ebből is következik hogy életben volt, de meg volt kötözve... a falra írt szövegekből nagy nehezen kiderítették hogy boszorkány lehet, és köze van ahhoz ami ott történt...

de innentől fogva... ajjjj micsoda debil idiótaságok sora következik... gyakorlatilag semmit nem tudunk meg az égvilágon a nőről hogy tényleg az-e akinek gondolják és hogy mi történt ott, semmit nem magyaráz meg a film és ami az utolsó 1 órában zajlik annál még egy parlamenti közvetítés is jobb akkora dögunalom az egész és olyan b*szottul értelmetlen.

Szóval ha nem lenne az eleje annyira jó hanem csak szimplán szar lenne elejétől a végéig, be sem írtam volna ezt a kritikát róla, de ez maximálisan felcseszett ez a film, hogy a rendező ennyire hülyének próbál nézni, hogy egy tejszínhabbal bekent szardarabot lökött elém hogy rágcsáljam mint hülyekutya a csontot.

Fogyasztásra alkalmatlan és veszélyes anyag!

Kénytelen vagyok két részre osztani az értékelést...

az első kb. fél óra: 9/10

az utolsó egy óra: -1/10
  • tomsolo
    :D
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, próbálgatok - Witcher 3-ra várok, igen :)
  • CalebJoe
    Witcher várós lettél?
  • Synchronous
    Mi van, nem jól látok? Neked mintha percenként változna a logód.
  • Bokafix2
    Jah bocsi, senki nem mondta hogy szakértője lennék a témának, én csak azokból a képregényekből indulok ki amik 1990 és 1993 között megvoltak.
  • mégvadabbdisznó
    Mióta követi egy film a képregény vagy akár egy könyv vonulatát? Tudvalevő hogy mindig nagyban eltérnek. Neked ezt már a filmgyár ültette a fejedbe hogy a pókember ilyen filozófikus marhaság.

Ami regényt olvastam ilyen témában, erről soha szó sem volt. Hájtek gonoszok eleinte nem is voltak benne. Ez már a kor aktualitása miatt került csak bele de kezdetben nem ilyen volt.

• IMYke2.0.0.0
    Csak nehogy a barátnőd állítson be egy análgolyóval este :)
  • fifi
    csodálkoztam is az elején,mit írkálsz ide :)
  • Bachstein
    :D :D
  • The Protector
    Pain and Gain.

Soha nem gondoltam volna,hogy ennyire zseniális film lesz.A sztori izgalmas,a fordulatok megrázóak és a színészi játék elképesztően jó.Szerintem mindenkinek kijárna az Oscar díj ezért a filmért.A sztorivezetés elképesztő úgy ahogyan a párbeszédek is.A hasam fájt a sok nevetéstől a rengeteg sok poéntól,csak úgy sziporkázott a hangulat.
    Nálam leverte az idei év minden filmjét,bekerül a klasszikusok közé mint a Keresztapa,Forest Gump,Remény rabjai stb...........

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én ekkora szart még sosem láttam.Hihetetlen,hogy ez a film megjelenhetett.Sokkal jobban jártunk volna ha a film büdzséjét szétosztják,jótékonykodják,de még az is jobb lett volna ha Bartosnak adják a pénzt amit megesz és kiszarik egyenes adásban.Elképesztő.A rendezőt úgy szájba verném ezért a filmért,hogy az is összeesne aki felsegíti.Kérem vissza azt a 2órát az életemből.Barátnőm akarta megnézni a filmet jobban.Annyira rossz volt,hogy ma engesztelés képpen a másik lyukra fogok játszani emiatt,hogy neki is legyen egy kis pain and gain.

Magánvélemény:)A stílusért meg elnézést,de akora csalódás volt,hogy csak indulatokkal tudok róla beszélni még,ilyen távlatokban.

• Zero 7th
    Szerintem te nem vágod teljesen ezt a Pókember témát.

A Pókember sztori MINDIG IS erről a filozófikus baromságról szólt. Talán nem véletlen, hogy két rendező is központi elemmé tette a filmjében...
    Továbbá mindig is jelen volt a technika, mint gonoszságra erősen felhasználható eszköz, Pókember ellenfeleinek bő többsége őrült tudós, vagy egyéb módon van köze high-tech cuccokhoz.

Az ellenfelekről meg annyit, hogy:
    Lizard
    Electro
    Rhino

Ők eléggé alap Pókember gonoszok... Főleg, hogy azért a Sam Raimi-s trilógia is jópár klasszikus ellenfelet ellőtt már.
  • hiper KOCKA
    Miért ismétli önmagát? Amit ott látsz nem a valós élet, csak film. Akkor ismételné önmagát ha mondjuk ez a baleset már korábban megtörtént volna mondjuk Diesellel, vagy Rodriguezzel, akik Walker színésztársai és közeli ismerősi voltak.