1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vérpocok
    Az osztag (2011)

Tökéletes iskolapéldája az elcseszett filmeknek... És főként azért vagyok mérges erre a filmre mert kurvajól kezdődik. Teljesen beleéltem magam, iszonyat hangulatosra sikeredett az eleje!

Egy kis kolumbiai faluval pár napja nincs kapcsolat, a hívásokra sem válaszolnak ezért a kormány terrortámadásra gyanakodva odaküld egy katonai különítményt hogy derítse fel, mi történt és kerítse kézre a terroristákat.

Oda is mennek és meg kell hagyni, a kis hegyen fekvő falu nagyon hangulatos, a környezet is, a köd is ami körülveszi kellően misztikus és tűkön ülve várja a néző hogy na, mi is fog ebből kisülni.
    Vajon mi történhetett az emberekkel, hiszen sehol senki, mármár egy jobbféle Stephen King adaptációba képzeltem magam, hogy azt nézem és még fokozni is tudták az érdeklődésemet mikor...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...az egyik házban találtak egy befalazott nőt... egy üregbe volt befalazva, ahol volt elég levegője, ebből is következik hogy életben volt, de meg volt kötözve... a falra írt szövegekből nagy nehezen kiderítették hogy boszorkány lehet, és köze van ahhoz ami ott történt...

de innentől fogva... ajjjj micsoda debil idiótaságok sora következik... gyakorlatilag semmit nem tudunk meg az égvilágon a nőről hogy tényleg az-e akinek gondolják és hogy mi történt ott, semmit nem magyaráz meg a film és ami az utolsó 1 órában zajlik annál még egy parlamenti közvetítés is jobb akkora dögunalom az egész és olyan b*szottul értelmetlen.

Szóval ha nem lenne az eleje annyira jó hanem csak szimplán szar lenne elejétől a végéig, be sem írtam volna ezt a kritikát róla, de ez maximálisan felcseszett ez a film, hogy a rendező ennyire hülyének próbál nézni, hogy egy tejszínhabbal bekent szardarabot lökött elém hogy rágcsáljam mint hülyekutya a csontot.

Fogyasztásra alkalmatlan és veszélyes anyag!

Kénytelen vagyok két részre osztani az értékelést...

az első kb. fél óra: 9/10

az utolsó egy óra: -1/10