[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pain and Gain.
Soha nem gondoltam volna,hogy ennyire zseniális film lesz.A sztori izgalmas,a fordulatok megrázóak és a színészi játék elképesztően jó.Szerintem mindenkinek kijárna az Oscar díj ezért a filmért.A sztorivezetés elképesztő úgy ahogyan a párbeszédek is.A hasam fájt a sok nevetéstől a rengeteg sok poéntól,csak úgy sziporkázott a hangulat.
Nálam leverte az idei év minden filmjét,bekerül a klasszikusok közé mint a Keresztapa,Forest Gump,Remény rabjai stb...........
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én ekkora szart még sosem láttam.Hihetetlen,hogy ez a film megjelenhetett.Sokkal jobban jártunk volna ha a film büdzséjét szétosztják,jótékonykodják,de még az is jobb lett volna ha Bartosnak adják a pénzt amit megesz és kiszarik egyenes adásban.Elképesztő.A rendezőt úgy szájba verném ezért a filmért,hogy az is összeesne aki felsegíti.Kérem vissza azt a 2órát az életemből.Barátnőm akarta megnézni a filmet jobban.Annyira rossz volt,hogy ma engesztelés képpen a másik lyukra fogok játszani emiatt,hogy neki is legyen egy kis pain and gain.
Magánvélemény:)A stílusért meg elnézést,de akora csalódás volt,hogy csak indulatokkal tudok róla beszélni még,ilyen távlatokban.