106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Csaba007 #79895 Annyi pontozásnál már nagyon is mérvadó,főleg,hogy mint film pocsék lett.A szép fényképezés,meg a néhol egész látványos mozzanatok nem fognak jóvá tenni egy filmet. -
Már szedem is, erre kíváncsi vagyok, mióta láttam a trailert. Remélem, hogy az az 5.1-es imdb átlagérték csak valami félrepontozás. Bár tudom, h,ogy nem mérvadó az imdb, de egy közepes, vagy jó filmnél ekkorát nem szoktak tévedni. -
Épp tegnap néztem meg. Sajnos 3D-ben, szörnyű volt a 3D, semmit nem láttam a csata jelenetekből. A film maga nem volt rossz, bár hossza ellenére is voltak fura dramaturgiai megoldások, pl mikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!törbe csalták őket, és megmenekültek a tűzből, itt nem nagyon értettem mégis hogyan menekültek meg, egyszer csak volt egy vágás és a boszi már a holtakat nézegette
A díszletek, ruhák, beállítások szépek voltak...
Ironia mentes pontozással 6/10 -
The Wolverine
Ez úgy összességében nézve ultragagyi volt. Mármint a sztori. Jó indulattal egy közepest adok rá.
5/10 -
mozi? -
47 Ronin
Történelem hű alkotás, mestermű. Amihez Hollywood hozzáér,abból bizony arany lesz, még ha keleti történetet is dolgoz fel
10/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondom, hogy történelem hű,sárkányok meg minden, ne vitatkozz -
sandor8206 #79889 pontozás az mindegy, de azzal én is egyetértek, hogy a előző rész jobb volt
bár sztem tipikus középső köztes rész (lsd: Két torony) és ez a hibája :-) -
viizo #79888 A Hobbit - Smaug Pusztasága / The Hobbit - Desolation Of Smaug
A trilógia indító filmjét, a Váratlan Utazást nemrég néztem meg másodjára, és jobban bejött mint első megtekintéskor. Mivel a folytatást a legtöbb kritika jobbnak tartja az elsőnél, így a várakozásaim is némileg emeltebbek voltak.
Azonban sajnos hiába jóval akciódúsabb, hiába látványosabb, nálam mégsem állt össze a mozi, amin a 3D sem mentett, sőt.
10/5 -
Én most jöttem haza a moziból....
Walter Mitty Titkos élete
Érdekes film volt, nem mondanám, hogy tetszett, de azt sem, hogy nem.... Emésztenem kell még, egyébként sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni a történetből. Azt viszont nagyon költői túlzásnak érzem, hogy az "új Forest Gump"!
Nálam 7/10 jelenleg -
De persze lehet, hogy nem vagyok normalis :) --->> GI.JOE
sry az off-ert :( -
Skacok, melyik akcio filmben volt 2 rendor robot ruhaban es futottak bennuk hogy elkapjanak ....? 1-2 eves lehet, de lehet idei ha jol emlekszem. -
BD-ből hazai kiadás csak sima, mozis változatban létezik, amihez nem jár semmi extra. -
sandor8206 #79883 xpress.hu -
This is 40
Egész jó kis komédia. Annyira nem is vicces, mert sok mozzanatot élőben is megfigyelhettem így szinte szóról-szóra. A vége az olyan semmilyen (ötletük sem volt szerintem, hogy hogyan fejezzék be), de amúgy korrekt. Jók a színészek és jó a szövegkönyv, szal. nem lehet panasz rá. -
Srácok!
A Gyűrűk Ura trilógiát szeretném megszerezni faternak, ehhez kérném a segítségeteket, hogy egyáltalán milyen fajták vannak? Ilyen-olyan díszdoboz, figurák, térképek stb.? Valamint hol a legolcsóbb. Mindenképp Bluray és magyar nyelvű kellene! Köszi! -
IXEMGabeo #79880 jó, jó csak elkezdték ezt is minden évben leadni:) kezd unalmas lenni... -

Már csak azért is egy jó film, mert hiánypótló. Nem nagyon készült ilyesmi film az elmúlt években. A Hallmarkos izéket leszámítva. -
[/b]The Hobbit - Extended Cut[/b]
Még mindig nagyon jó, és a kibővített/hozzáadott részek abszolút kellenek (sokszor csak egy-két mondat, vagy egy pillantás, de mégis többet tudunk az adott szereplőről, reakciójáról). Így hosszabban valahogy az elején a házas rész sem idegesítő egy csöppet sem, lezárásaként az ének még mindig az egyik csúcspont. A többi pedig maradt amilyen jó volt már eredetileg is, a tájak gyönyörűek, az akciórészek pörgősek.
Ez bizony nálam egy erős 9,5/10 (a trollos rész még mindig kicsit sok)
Most két ünnep között biztos hogy elmegyek a 2. részére is.
Az élményt mondjuk most nagyban növelte, hogy új lakásba költöztem, amiben sikerült kialakítani egy jó kis mozi-sarkot (50" plazmatévé, 5.1, kényelmes kanapé
), és ez nagyon sokat hozzátett. Ez után az élmény után nem is akarok máshogy filmet nézni :) (illetve persze moziban)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az sem volt túl életszerű,hogy sem az óvodában dolgozó kolléganői sem az ivócimborái nem álltak ki mellette.
Az óvoda vezető pedig felháborítóan,irritálóan viselkedett.
Ezektől függetlenül elég nyomasztó és megrendítő film ami nem hagy unalomba fulladni.Mikkelsen alakítása pedig remek.
Nekem kifejezetten tetszett. -
Unalombol megneztem a TV-ben ma a Stardusot.
Azt kell mondjam tovabbra se valtozott meg rola a velemenyem.
Ez egy jol felepitett fantasy mese. Megfelelo arnyalt humorral, jo megjelenitessel es tortenettel, DeNiro jol adja es a vegen a kardos jelenet is nagyon magas szinvonalon elkeszitett koreogrifa eredmenye.
Klisek es nehol logikai bukfencek vannak benne, de osszesegeben ez egy jo mozi.
7.5/10
-
Templomba járni Karácsony este neki is joga van, akárki énekel is a kórusban. -
A vadászat 2012 (dán)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Maga a dráma velős volt, de a szereplők dilettantizmusára nincs mentség....
Több helyzet is arról árulkodott hogy a gyerek hazudik és alap nélkül vádolja molesztálással az ártatlan Lucast, de a többiek nem tudtak józan következtetéseket levonva gondolkodni.
Klara pl. szó szerint ellentmond önmagának amikor azt mondja hogy Lucas nem is csinált vele semmit, az első és második állítása között eltelt időben pedig nem is találkozott Lucassal, így még csak azt sem lehet mondani hogy megfenyegette volna hogy tagadjon... de ez a szülőknek nem tűnik fel pedig nekik mondta.
Az óvónő megjegyzi hogy Klarának túl élénk a fantáziája, na de egy gyerek akkor sem hazudhat... epic fail...
Mikor Lucas a barátnőjével van otthon, egyszer csak beállít hozzá Klara, aki ellógott otthonról a szülei tudta nélkül. A kedves barátnő meg, amikor Klara elmegy elkezdi kérdezgetni Lucast, hogy "ugye nem vagy beteg, ugye nem csináltál a gyerekkel semmit?" Melyik molesztált gyerek megy el önszántából és egyedül a zaklatójához és áll meg vele a bejárati ajtóban beszélgetni? De persze ez miért is tűnne fel az egyszerű leányzónak?
Aki tényleg sáros nem fog odaállítani a szentmise idején a templomba és végighallgatni a gyerekkórust amelyben az állítólagos molesztált gyermek is énekel, utána pedig jelenetet rendezni mindenki előtt...
Szóval nagyon blődek és ostobák voltak a karakterek ebben a filmben.
-
viizo #79873 Odd Thomas
Ha nem olvasom a filmajánlót, simán elsiklom fölötte, pedig.. kár lett volna elmulasztani az év egyik legjobb filmjét. Amilyen szórakoztató volt Michael Bay-től a Pain & Gain, azt Sommers talán még erősebben hozza az Odd Thomas-ban.
Engem kilóra megvett, mivel odavagyok az ilyen örömfilmekért, a Rodriguez Faculty-ja és Peter Jackson The Frighteeners-e volt némileg hasonló, csak ezúttal némileg kevésbé játszik a humorfaktor - a lezárás viszont messze felülmúlja azokat.
Egyre ritkább az ilyen, de úgy álltam fel a film végén, hogy ebből az anyagból megnéznék még néhány folytatást, már ha egyszer lesznek szívesen forgatni hozzá - de akkor adja az ég, hogy Sommers maradjon a karmester.
10/8.5
[Arnold 'Múmia' Voosloo jelenetén szakadtam, Sommerstől megajófejség volt az aprócska cameo :D] -
bcrics #79872 Walter Mitty Titkos életét látta már vki?
Helytálló az a marketingszöveg, hogy az új Forest Gump jött el? -
na majd jön az extended verzió és helyére kerül minden -
Tad Jones csudálatos kalandjai
rég láttam már ennyire szar filmet
2/10 - és azért 2 mert van ennél szarabb is
elcsépelt, unalmas, klisé hegyek -
6 pont egy okés allkotást jelent a 10es skálán... persze tudom van ahol csak 6-10ig megy és a 6 nagyon rossz. -
Miért kellene többnek lennie?
Nálam helyből négy, öt pont körül végeznek a horrorszerű izék. -
Jól sikeredett és 6 pont? -
[2013] - The Conjuring - 6/10
(2012.12.25)
Nyilván a film nem fogja bizonyítani mindazt, amit állít - valódi történeten alapul, szellemszörnyek és Isten már pedig létezik és az ördögűzés Istentől származó -, de egy modern "Ördögűző"-nek azért jól sikeredett. -
Értem, köszönöm a választ :) -
bcrics #79864 Jobb nála az:
- Ellenség a kapuknál
- A Zongorista
- Katonák voltunk
- Ryan közlegény megmentése
Vhol ezek után Kullog.
Elsősorban látványfilm- -
Az "Ellenség a kapuknál" jobb? -
bcrics #79862 Stalingrad 2013
A látvány elképesztő, 5.1 hangrendszeren pedig letépi a fejed.
Maga a Történet nem lett túl érdekes, egy Patrióta film ez a ruszkiknak.
Olyan ez mint Michael Bay-Pearl Harbour c. filmje, de nem olyan gejl, szirupos a sztorivonal, viszont a látvány arra hajaz, némi 300 beütéssel.
A történet pedig inkább hasonlít a mi Sorstalanság c. filmünkre, annál kicsit szétszórtabb, rendezetlenebb.
Hiányzott már nagyon, egy mai Vizuális Tehnikára épülő II.VH fronton zajló film.
Gyönyörű szépen van fényképezve, a beállítások mind mind a Hollywoodi Blockbusterekre emlékeztetnek.
Már ezért megéri megnézni.
-
IXEMGabeo #79861 Bombaklón (2002)
viszonylag gyors cselekményű, egyszerű, de szórakoztató mozi tele közepes poénnal:)
Nem rossz, már 2x láttam egyébként többet is kihozhattak volna belőle
10/7 -
Azoknak való, akik szerették az előző filmeket is. Szerintem sokkal jobb annál az ordítóan nagy baromságnál, amit a Krónikákkal produkálni akartak (bár ezt sem tudom utálni Riddick fanként). Tudták ezt jól, ezért vágták szépen el azt a szálat is 5 perc alatt, bár nem túl erős forgatókönyvet írtak az új résznek, még mindig több Riddick univerzum fedezhető fel benne, mint a 2004-es folytatásban, amit kb. a címadón kívül semmi nem köt a Pitch Blackhez( és azokat a forintos cérnaszálakat ne vegyük figyelembe amivel egy 6 éves tudná összekötni a 2 filmet, csaj, pap, stb...
De ha nagyon szigorú akarok lenni, akkor a Pitch Blacknél sem volt ez nagyobb baromság, tipikus Diesel B film. Kész. -
Katalizátor #79859 Én láttam a hatalmas munkát a GYU trilógiánál is és még a King Kong-nál is éreztem, hogy fontos neki a project. Raimi-ért meg kövezz meg, de nekem nagy móka volt a Pókember 3. Nem árt azért azt sem figyelembe venni, hogy az eleve egy bérmunka volt a számára (ráadásul képregényfilm), de sztem kellemesen megfűszerezte a humorával, hogy úgy mondjam "nem vette magát komolyan". Ezt még tudod értékelni, hisz legalább látok egy kis fricskát a rendezőtől. De ez a Hobbit második rész egyszerűen semmit nem tartalmazott, mintha Amerika Kapitányt néztem volna, vagy Transformerst.
Persze kár is ezeket a korai munkákhoz hasonlítani, hisz az Evil Dead, Brain Dead, Bad Taste mind inkább a sajátjuk volt és ne felejtsük, hogy Hollywood mennyire megöli és keretek közé űzi a rendezőket. Ott már nem az számít, hogy te mit adsz ki magadból, hanem hogy amit kiadsz, az a legtöbb ember ízlésmintájára épüljön. Az egyik alkotás, a másik csak kielégítés. -
Szerintem talan meg odaig se volt valami nagy cucc.
Engem peldaul kifejezetten zavart mar a fejvadaszok elott is, hogy nehol techdemot akartak csinalni a filmbol es hosszu percekig csak a "kutyat" meg a terepet mutogattak hogy a CGI-juket demozzak.
Ezzel elment vagy felora. Konkretan abban a feloraban eladtak a semmit.
Ertem en, hogy szamukra cool ez a dolog, de ez egy nagyon unalmas dolog egy ido utan, mert ez nem valamilyen a szamitogepes demoscene verseny, hanem egy film. -
Mars hercege? -
Susarc #79856 kutyaszerű CGI idegen lény egy filmben:P nem kell sajnálnod nem is létezett soha:D