[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Katalizátor #79859 Én láttam a hatalmas munkát a GYU trilógiánál is és még a King Kong-nál is éreztem, hogy fontos neki a project. Raimi-ért meg kövezz meg, de nekem nagy móka volt a Pókember 3. Nem árt azért azt sem figyelembe venni, hogy az eleve egy bérmunka volt a számára (ráadásul képregényfilm), de sztem kellemesen megfűszerezte a humorával, hogy úgy mondjam "nem vette magát komolyan". Ezt még tudod értékelni, hisz legalább látok egy kis fricskát a rendezőtől. De ez a Hobbit második rész egyszerűen semmit nem tartalmazott, mintha Amerika Kapitányt néztem volna, vagy Transformerst.
Persze kár is ezeket a korai munkákhoz hasonlítani, hisz az Evil Dead, Brain Dead, Bad Taste mind inkább a sajátjuk volt és ne felejtsük, hogy Hollywood mennyire megöli és keretek közé űzi a rendezőket. Ott már nem az számít, hogy te mit adsz ki magadból, hanem hogy amit kiadsz, az a legtöbb ember ízlésmintájára épüljön. Az egyik alkotás, a másik csak kielégítés.