106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Rony94 #80218 Ja azt kihagytam hogy a film elején és végén egy cseszett jó zenét vágtak be.
-
Filmnézős hangulatban voltam, ez meg ott volt, khm. De már megbántam, nemhogy olvastam volna, most sikerült megszereznem Ray Kurzweil-től az "A szingularitás küszöbén" c. könyvét. Ez a könyv az alapja a Transcendence mozinak. -
Rony94 #80216 Fölvettem őket watchlist-re. Thank you very much! :) -
A Drive-nál azért vannak "művészfilmebb" filmek. Tudom ajánlani pl. ezt, vagy ezt. -
Rony94 #80214 Tudom. Ráadásul február 6-án ha minden igaz. Tehát 2 hét múlva mehetek vissza a moziba. :D -
Lesz 2. része is imdb szerint. -
Rony94 #80212 Mi bajotok Jennifer Lawrence-el? :O Szerintem egy baromi tehetséges színésznő. Főleg ha azt nézzük hogy még milyen fiatal. Még egy csomó remek filmben fog szerepelni. Én imádom őt.
By the way.
A nimfomániás [IMDb]
Sokat gondolkodtam rajta hogy megnézzem-e ezt a filmet, mert én ugyanis még csak 19 éves fiú vagyok. Azaz enyhén szólva is éretlen vagyok. De végül csak elmentem a moziba. Aki úgy döntene hogy szintén megnézi eme filmet, annak elmondom hogy ez egy dráma, művészien előadva. És a rendező szintén egy dán (ki hitte volna :D). Én eddig csak 2 művészfilmet láttam életemben, mindkettő Nicolas Winding Refn munkássága (aki szintén dán): a Drive és az Only God Forgives. A Driva baromira tetszett, megvolt benne minden amit én szeretek. Az Only God Forgives már kevésbé volt jó számomra, de nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy én eddig láttam két dán által rendezett filmet és habár nem mind tetszett annyira, MIND egy élmény volt számomra. Szóval végül ezért mentem el erre a filmre is, mert tudtam hogy ha a film nem is fog annyira tetszeni, de az biztos hogy egy élmény lesz. És élmény is volt. De még mennyire. A címből is ki lehet találni, ez egy nimfomániás nőről szól, aki elég részletesen elmeséli a történetét...kezdve azzal hogy már 2-3 évesen fedezte fel a punciját. A film tele van szex jelenettel (ki hitte volna). A kamera mutat mindent, de úgy MINDENT (cici, puni, faszi). Tehát aki még nincs felkészülve ilyenre, az kerülje a filmet. A főszereplő nő Charlotte Gainsbourg, de ebben a részben csak az elején szerepelt és onnantól csak narrált/mesélt. A fiatalabb énjét Stacy Martin....FANTASZTIKUS EZ A NŐ!!! Nem csak hogy baromi jól néz ki, de amilyen jeleneteket is levág a filmben, én csak néztem. Nagyon ügyes leányka ő. A filmográfiáját elnézve ez volt neki a második filmje és ezen kívül csak plusz másik három filmben szerepelt csak. Ezek után tuti szemmel tartom őt. Nagyon ígéretes színésznőnek látszik. A jelenetekről annyit hogy igényesen megvannak csinálva, habár volt egy fura vágás az elején, nem tudom hogy az baki volt, vagy direkt csinálták ilyenre, de az nagyon furán hatott. Maguk a drámai részek is rendben voltak. Voltak egyes részek ahol át is tudtam érezni egy kicsit a helyzetet.
Szóval aki meg akarja nézni Lars von Trier új filmjét, az egy élményt fog kapni. Nekem tetszett. 8/10 (Ha nő lennék és nimfomániás, akkor talán jobban tudnám értékelni a filmet, de fiú vagyok, tehát marad a 8 pont) -
Huncut iróniával: Biztos jól ficánkolt a szereposztó díványon :) -
Első részre se lenne képes rávenni engem senki. -
énse értem, a 9gag meg televan az "omg de sokat eszik, böfög, tök lusta csaj ő is mint mi, tök lenne esélyem nála" fappolós kockák posztjaival
énis moziban néztem meg a futótűzt, sztem egynek elment, de kb. ugyanolyan volt mint az első rész. -
Az elso resz utan, ezt mar meg se neztem. -
Az a nő... :D Kevés színésznő olyan unszimpatikus, mint az a holdvilágfejű... :D -
Nem is értem, hogy lett ekkora hype ez az egész Hunger Games a pocokfejű J. Lawrence-szel együtt. Ja, de értem... Alkonyat is az volt. -
Hunger Games - Catching Fire: tudtam, hogy mire vállalkoztam amikor leültem megnézni, de jobban fájt mint az első, főleg annak tükrében, hogy előtte sikerült belefutni egy pár "sokkal jobb mint az előző" véleménybe, és a vége... komolyan mint ha egy befejezetlen filmet néznék. Ok tudom, hogy itt nincs vége a sztorinak, de egy filmnek legyen kerete, eleje és vége, de itt olyan sután sikerült befejezni, hogy ihaj. Rendesen olyan érzésem volt, mint ha csak úgy félbeszakadt volna a film, mint ha hiányozna az utolsó 10-15 perc, vagy mint ha nem lett volna kedve tovább csinálnia a rendezőnek, "Hé Joe, csinálj már ide egy poszáta logót, bevágom ide azt' jó napot, unom már ezt a fost..." - vagy valami ilyesmi.
Ha nem lett volna ilyen a befejezés, azt mondanám elment. Egyszer, ha nincs jobb, szódával. De így... -
Részemről a Távkapcs, amúgy rühellem Sandler munkásságát. -
Rony94 #80203 Talán a Csontdaráló volt az utolsó értékelhető filmje. -
hapi #80202 Pontosan ugyan ezt éreztem az első filmnél is. Ez egy semmi, nem is film. A másodikra időt már nem pazaroltam... -
Nekem már az első rész is az volt, és csak részleteket láttam belőle. Meg úgy általánosságban Sandler egész munkásságát rühellem. Nem is tudom megmondani, melyik filmjét utálom jobban. -
Grown ups 2
Na jó, ez mi a fene volt? Teljesen random dolgokból áll össze a film, tulajdonképpen semmiről nem szól.Történnek a dolgok, ugrálunk ide-oda, egyik karaktertől a másikig, éppen milyen erőltetett poént talált ki Sandler és csapata.
Van az a kifejezés, hogy over the top. Ez itt a karakterekre jellemző és néha, egyes filmekben jól sül el. Na itt erről nincsen szó.
Egyszerűen értékelhetetlen ez a film. -
Rony94 #80199 De ez csak beszédileg volt gusztustalan, nem látványilag. Meg jó, volt benne egy pisilős poén, de az még belefért szerintem. -
Nekem az volt gusztustalan, mikor 5 percen keresztül ecsetelték ki hova veri, meg miért, meg hogyan... -
Szerintem is nagyon gyenge volt,és ezt a filmet a "nagy" színészek sem mentik meg. -
Last Vegas – 3/10
---------------------------
Ezt a teljesen felesleges, unalmas, rosszul rendezett filmet miert kellett??? A klise-meterem gyakorlatilag 5 percenkent akadt ki, a film feletol konkretan kenyelmetlenul ereztem magam minden jelenet felvezeteseben. Gyakorlatilag a film osszes jelenete 100%-osan elore kitalalhato, de meg ezt is meglehetne bocsajtani ha a szineszoriasok altal eletrekeltett karaktereknek tenyleg vicces jelenetekben kellene okorkodniuk es valamifele laza jutalomjatekot nyujtani. De sajnos ez sem mukodik, a filmben kb. 2x nevettem fel egy-egy igazan rovid pillanatra, a tobbi "humoros jeleneten" csak eroltetett mosolygasra telt. Hatalmas kihagyott ziccer a film, nem igazan ajanlom senkinek, kar erte. -
A Frankenstein teória (2013)
Vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban, mivel nagy ötlet és potenciál rejlett a történetben, viszont kevésbé jól sikerült megcsinálni.
Lassú, vontatott, nehezen bontakozik ki a cselekmény, de ez önmagában még nem lenne baj, viszont a filmvégi nagy durranás elmarad, csak egy halk pukkanás lesz belőle, és tényleg sajnáltam mert egy nagyon remek és nagyon izgalmas filmet is ki lehetett volna hozni a történetből.
Ha tehetségesebb rendező kezébe adják ezt a sztorit, mérföldekkel jobb film kerekedett volna ebből, ebben biztos vagyok. Andrew Weiner eddig csak középszerű krimiket rendezett, nem állt készen egy nívósabb horror-dokumentum film készítésére.
Talán olyan rendezőt kellett volna választani akinek már van tapasztalata az ilyen típusú filmek terén, akkor biztos pozitívabb lett volna a végeredmény. Így sem volt azért annyira rossz ez a film, de sajnálom az elbaltázott lehetőséget. A helyszín tökéletesen lett megválasztva, Kanada északi részének zord hófödte hegyei tele farkasokkal és persze magával Frankenstein szörnyével kellő atmoszférát biztosítanak a történetnek és kellő alapot adnak a beleéléshez, csak maga a cselekmény lett finoman szólva elég gyengécske. Kár az elbaltázott lehetőségért.
6/10 -
bcrics #80194 Az utóbbi idők Világ Vége filmjei közül nekem ez jött be a legjobban.
...
Seeking a Friend for the End of the World -
Rony94 #80193 Jó, ez a komment full rossz. Bocsánat srácok, de ma nem nagyon tudok írni. xD -
Rony94 #80192 Szerintem pont hogy még az ízlés határán belüli poénok voltak. Meg is lepődtem rajta egy ez egy amerikai film és nincs benne se fingós, se szaros, se hányós poén. Hanem az írok tényleg megerőltették az agyukat egy picit és kitaláltak olyan poénokat, amik párbeszédek (vagy ízléses cselekedek) során "koppan". -
This is the end-en végig szakadtam. Barátnőmnek meg abszolút nem tetszett... :D Én annak ajánlanám, aki szereti az abszurd, helyenként gusztustalan humort :) -
Rony94 #80190 This Is The End [IMDb]
Egy hatalmas agyament film, egész jó poénokkal és gagyi effektekkel amik hiába gagyik, pont ez adja a báját az egésznek.
Ajánlós. 8/10
The World's End [IMDb]
Ez szintén egy agyament film, csak angol stílusban. Nekem ez is nagyon tetszett vannak benne jó (angol) poénok.
Ez is ajánlós. 8/10 -
Kill the Irishman
Már láttam anno mikor kijött, és nagyon tetszett, ezért most újranéztem. Vannak benne klisék, de ebben a témában ezek szinte kikerülhetetlenek. Nagyon hitelesen mutatja be Greene életét és a 60-70-es éveket, és tele van számomra nagyon emlékezetes jelenetekkel. Ray Stevenson pedig telitalálat volt a szerepre, jó lenne még ilyen szerepekben látni, mert kurva jól áll neki, nem ilyen Thor féle filmekben kéne jelentéktelen mellékszereplőt játszania.. Az elmúlt 5 év egyik legjobb gengszterfilmje a The Iceman mellett. 9/10 -
viizo #80188 az elsőnél sokkal jobban kijött ez az idiótaság -
Riddick
Kár hogy az amúgy jó látványt ( a bolygó, tájak és a színek is :) ), a gyenge CGI megtöri, főleg a motoros részek borzalmasak, de a többi rendben van. Érződik rajta hogy nem öltek bele sok pénzt, és a stroy sincs a helyzet magaslatán hisz az nem igen van. A bolygó, a lények, a fejvadászok és Riddick. Indul a buli, vagyis indult volna, de elég lassú unalmas és esetlen a felvezetés. Akciók pl a lényekkel súlytalanok, 1-2 jó jelenet után megtöri egy suta és oda az egész. Amikor megérdkezik mindenki és kezdőik a vadászat Riddick belelendül és élvezhető lesz a film.
Nem rossz, hanem közepes s egyszer elég volt látni. -
lol
-
The Wolf of Wall Street
10/10!
Eszméletlen jó film volt, nagyon tetszett!!!

Leonardo Dicaprio hatalmasat alakít benne, muszáj megkapnia az Oscart ezért!! Legszívesebben ma is megnézném a filmet még1szer!

-
mert ez a rész nem hihetetlenül gagyin színszűrőzött, nem? :) -
viizo #80183 Riddick
Az alacsony költségvetés érződik, de mégis szórakoztató. Mivel az előző, Nekromongeres részből nekem messze a fejvadászos, börtönbolygós részek jöttek be leginkább, így örültem hogy itt is inkább erre a vonalra mentek rá.
Az első, sokak által istenített, hihetetlen gagyin színszűrőzött résznél pedig mérföldekkel jobb minden téren, nem is értem hogy lehet egyáltalán összevetni vele. Itt egyedül a CGI gyenge helyenként (az űrben játszódó, vagy a motoros jeleneteknél fájdalmasan), de pl a idegen faj animációja már egészen pofás lett.
10/6 -
American Hustle
Kurva jó film /10
Nagyon jól hozták a színészek a szerepüket!
Bradley Cooper és Jennifer Lawrence kurva jól játszott,volt benne jó pár poén is,amikor tiszta idegroncsok voltak.Christian Bale hozta a kötelezőt.
Amy Adams pár jelenetben nagyon sexi volt,pedig elégé átlagos csaj.
Nem tudom mennyi igaz ami meg is történt a valóságban,de végig lekötött.Hollywood tud néha azért. -
Az ötlet jó lenne de elég szegényes megvalósítás... nekem max egy közepest ér. -
The Human Race spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az idegenek szórakoztak velük, egy "arénában" voltak egy idegen bolygón. A végén minden kiderül. És mekkora már megtenni főszereplőnek egy amputált veteránt, meg egy süket párt? Valamint full következetes volt pl. a féllábú csávó, amit csinált, hogy először megpróbálták leállítani a versenyt, hogy átgondolják, mi is van, aztán amikor kinyírják a haverját, már leszarja, és gyilkol rendesen. Amúgy csak az a 3 volt elmebeteg, aki kilöködte őket a fűre. De nálam a vége húzta fel főleg. Iron Doors, valaki?
De mondtam, hogy a helyén kell kezelni, mert low-budget. -
Te mit szívtál mikor ezt a filmet 7,5-re értékelted? Meg a rendező is mit szívott mikor ezt a telibehányt értelmetlen maszlagot megrendezte? Egyáltalán hogy lehet ezt filmnek nevezni? Ennek az egésznek nincs semmi értelme, fájdalmas volt nézni, semmi nem derül ki belőle igazán miről szól, nem következetes, nem logikus, csak az van hogy pár elmebeteg futkorászik az utcán meg a hegyek között...
Nagy királyság meg a f*omat... elvett másfél órát az életemből.
0/10