1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Rony94
    Mi bajotok Jennifer Lawrence-el? :O Szerintem egy baromi tehetséges színésznő. Főleg ha azt nézzük hogy még milyen fiatal. Még egy csomó remek filmben fog szerepelni. Én imádom őt.

By the way.

A nimfomániás [IMDb]
    Sokat gondolkodtam rajta hogy megnézzem-e ezt a filmet, mert én ugyanis még csak 19 éves fiú vagyok. Azaz enyhén szólva is éretlen vagyok. De végül csak elmentem a moziba. Aki úgy döntene hogy szintén megnézi eme filmet, annak elmondom hogy ez egy dráma, művészien előadva. És a rendező szintén egy dán (ki hitte volna :D). Én eddig csak 2 művészfilmet láttam életemben, mindkettő Nicolas Winding Refn munkássága (aki szintén dán): a Drive és az Only God Forgives. A Driva baromira tetszett, megvolt benne minden amit én szeretek. Az Only God Forgives már kevésbé volt jó számomra, de nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy én eddig láttam két dán által rendezett filmet és habár nem mind tetszett annyira, MIND egy élmény volt számomra. Szóval végül ezért mentem el erre a filmre is, mert tudtam hogy ha a film nem is fog annyira tetszeni, de az biztos hogy egy élmény lesz. És élmény is volt. De még mennyire. A címből is ki lehet találni, ez egy nimfomániás nőről szól, aki elég részletesen elmeséli a történetét...kezdve azzal hogy már 2-3 évesen fedezte fel a punciját. A film tele van szex jelenettel (ki hitte volna). A kamera mutat mindent, de úgy MINDENT (cici, puni, faszi). Tehát aki még nincs felkészülve ilyenre, az kerülje a filmet. A főszereplő nő Charlotte Gainsbourg, de ebben a részben csak az elején szerepelt és onnantól csak narrált/mesélt. A fiatalabb énjét Stacy Martin....FANTASZTIKUS EZ A NŐ!!! Nem csak hogy baromi jól néz ki, de amilyen jeleneteket is levág a filmben, én csak néztem. Nagyon ügyes leányka ő. A filmográfiáját elnézve ez volt neki a második filmje és ezen kívül csak plusz másik három filmben szerepelt csak. Ezek után tuti szemmel tartom őt. Nagyon ígéretes színésznőnek látszik. A jelenetekről annyit hogy igényesen megvannak csinálva, habár volt egy fura vágás az elején, nem tudom hogy az baki volt, vagy direkt csinálták ilyenre, de az nagyon furán hatott. Maguk a drámai részek is rendben voltak. Voltak egyes részek ahol át is tudtam érezni egy kicsit a helyzetet.

Szóval aki meg akarja nézni Lars von Trier új filmjét, az egy élményt fog kapni. Nekem tetszett. 8/10 (Ha nő lennék és nimfomániás, akkor talán jobban tudnám értékelni a filmet, de fiú vagyok, tehát marad a 8 pont)