106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • dartonite
    Bazzzmmmeeg.
    Ettol most lepadloztam en is :(
    RIP.
  • Bokafix2
    Most néztem az Éhezők viadala 2-t, amiben szerepelt nemrég fejeztem be a filmet pár perce, erre meg azt olvasom meghalt... durva huh... ez mellbevágott.
  • Rony94
    Aztakurva! :O
  • Tyler1
    Drogtúladagolásban elhunyt az Oscar díjas Philip Seymour Hoffman.
    RIP :/

• ZilogR
    Escape plan
    Hiba, h megnéztem. 4/10. Ennél még a Disney-féle Zorro is titokzatosabb és akciódúsabb.
  • n000rbi
    +1
  • ForzaInter
    én is megnéztem a tv-ben tegnap, pedig nem sűrűn nézek filmet tv-ben. de ez tényleg alapvígjáték.
  • Totti5
    Sly és a többiek akciófilm figurák, nem fognak öröegek otthonában malmozni és poénkodni.
  • Tyler1
    Ott néztem én is tegnap este :)
  • BaliBoy
    Épp most megy az RTL II-őn. :)
    Egyébként nagyon egyetértek. Pár hete néztem újra a Csupasz pisztoly trilógiát. Akkorákat nevettem én is rajta mintha először láttam volna.
  • Jakuza1
    Lockout (2012) 6/10
    Zs kategorias budgetu filmhez kepest meglepoen jo volt. Az effektek is rendben voltak, a tortenet es a megvalositas is, a vegen volt par megmosolyogtatni valo megvalositas, de ettol fuggetlenul, boven tul teljesitette az elvarasomat.

Pain & Gain
    7/10
    Jo nagy kretenek az amerikaiak.
  • Kongy
    Már a trailerből látszott, hogy egy zagyvaság, egy nonszensz hülyeség az egész film.. :D
  • BaliBoy
    A végzet ereklyéi: Csontváros

4/10

Az egész történet egy zagyvaság. Vesszek meg, de a film végére érve sem értettem meg, hogy mi a fenének keresték a kelyhet?!
    Végig az az érzésem volt, hogy ezt 4 órás filmnek tervezték mert az egyes jeleneteket mintha csak egymás után pakolták volna, de történetileg illetve logikailag nem feltétlenül álltak kapcsolatban.
  • IXEMGabeo
    hát a kis öreg, azaz Lemmon faterja nagyon nagy forma volt benne:DDD

Matthau-Lemmon páros filmjeit pedig alapjáraton is imádtam rendkívül jó komikusok voltak
  • bcrics

Én ugyanúgy tudok vihogni a mai napig az apadra utok trilogian, illetve a csak egy kis pánik filmeken.
  • Tyler1
    A szomszéd nője mindig zöldebb

Nem tudom hányszor láttam már, mert akárhányszor elkapom a tv-ben, megnézem, de úgy tudok mai napig visítani a poénokon, mintha először látnám. Szerintem ez igazi alapvígjáték, valamint a magyar szinkron egyik legnagyobb gyöngyszeme készült ehhez. Eredeti nyelven sem szólnak akkorákat a szövegek, mint magyarul. És élőpéldája ez a film (és a hasonlóan kiváló folytatás is), hogy kiöregedett színészekkel is lehet időtálló komédiát csinálni, nem amit mostanában Slyék vagy De Niroék erőltetnek.

• Zoli007
    TV-k veszik őket fingért, és mivel rohadt olcsón készülnek, pikk-pakk visszajön az ára.
  • hapi
    Én egyébként nem értem ezt a "jelenséget". Forgassunk szar filmeket és trendi lesz megnézni? Kinek van ideje szart nézni mikor nem jut idő minden jóra sem. Ki ad pénzt ezekre az Asylum szarságokra?
  • Inquisitor
    Az egy dolog, hogy a könyv harmadát kitevő Valentin/Peter részeket kihagyták, de azzal, hogy besűrítették időben a történetet is, meg beletettek egy felesleges űrutazós részt kinyírták a filmben Ender pszichikai terhelését, terelését, megvezetését valamint a relativisztikus űrutazás fő hátrányait és magát az eredetiben nem éppen kicsi fontosságú Ansimble hálózatot is. Anderson karaktere megy sótlan idióta lett a filmben. A szereplők meg mind középszerűek voltak sajnos, a profik is.
  • Tikal #80397
    Ender's Game

ez egy nagyon jó kis film lehetett volna, de szar volt a rendező, nem értem miért követik el mindig ugyanazt a hibát hollywoodban, nagy filmeket szar rendezőknek adni.... a főszereplő gyerek se volt jó szerintem.. a végére azért javított a film..

6/10
  • vérpocok
    Manapság már havonta kijön egy Asylum film, nem is lehet számon tartani már... leforgatják 2 hét alatt osz nézzed... de köszönet nem sok van benne.

Jön egyébként a megacápa folytatása is... Megashark vs Mechashark... egy gépcápa a megacápa ellen... borzadályosan kreatív.
  • Inquisitor
    Ha már RoboCop téma. Jön a RoboCop remake, enenk örömére az Asylum is kidobja filmecskéjét:
    Asylum - Android Cop trailer :D
  • szabii98
    Most néztem meg A magányos lovast.
    Murvajó film volt, sok Jack Sparrow-s részlet meg volt itt is, kicsit hosszú volt, de vicces, ami a mai időkben már nagy szó. Tetszett, és megnézném többször is:D
  • extra sensory
    Elképzelhető hogy úgy lesz mint a "Superman/Batman közellenségek"-ben. Egy 20-30 percig kakaskodnak, utána összehaverkodnak... ennek meg kell történni ha később Igazság Ligája filmet akarnak csinálni. Ugyanis ott már szövetségesek.
  • Mentol
    Aham... Amúgy, mi az alapkoncepció? Valamelyik a két csávóú közül gonosz a másik meg jó? Vagy miért a "versus"?
  • Minstrel
    Mocsok 8/10

James McAvoy nagyon jól hozta ezt a szerepet is. A közepe felé már elég zavaros minden a nézőnek is, de emiatt szerintem nagyon jól átjön, hogy ő is mit érezhet. Ha nem tetszik az elején ne adjátok fel, összeáll a végére. :)
  • Synchronous
    Nem kell Batmannek kriptonit... az egyik részben pl. egy erőtér övezte a testét és ha áthatol rajta valaki akkor egy hatalmas bombát aktivizál vele ami sokakat megöl... Supi sosem merte kipróbálni hogy tényleg meg fog-e történni... sunyi de ravasz húzás volt Batmantől... De a rajzfilmben is volt hogy minden ligatagról adatokat tárol a gépén, pontosabban a gyengéikről.

Supermannak nemcsak a kriptonittól kell félnie... alaposan legyengítik a nagy energiájú impulzusfegyverek támadásai is, ez bár nem öli meg mint a kriptonit de azért fölébe lehet kerekedni általa.
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen :)
    Könyvtárból például érdemes lehet kikölcsönözni, ott tuti megvan.

[Én most is könyvtárból netezek. Én vagyok a könyvtáros.]
  • Kongy
    Értem, szóval akkor azt kellene beszereznem. Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem teljes könyv.

Itt van a kezemben. "Stephen King...Csontkollekció"

'A köd' - 19 oldaltól a 181. oldalig.

Összesen 22 novella van a könyvben.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen, azért a novella vége sokkal pozitívabb volt.
  • Kongy
    Na, akkor lehet megvan a következő könyvem, amit kiolvasok. :D Mert amúgy elég nagy szerep jut ebben a filmben az erkölcsi vívódásnak, és a drámának, szóval könyvben biztos nagyobb élményt nyújt, szerintem.
  • tomsolo
    Az a vég konkrétan Darabont ötlete volt a filmben - könyvben teljesen más - egyébként SK is külön dicsérte mennyivel jobb lett így.
  • Kongy
    The Mist (2007)

Hát gyerekek, ez a film a Walking Dead elődje kb, mármint ami a szereplőket illeti. 3 Walking Dead-es színész is megfordul benne, közülük 2 jelentős mellékszereplő. De nem is lep meg, mivel Frank Darabont rendezte ugye, aki a Walking Dead-et is. Na de a filmről. Elég nehézkesen indul be, és telis-tele van üresjáratokkal, de amikor beindul te atyaúristen.... Nagyon durva, helyenként gusztustalan jelenetek vannak benne, de tetszett. A vége pedig nagyon beteg, egyszerűen mindfuck... kész. :D Szeretem az ilyen befejezéseket, amikor nem az van, hogy happy end, és megmenekültünk, és minden oké. Szóval azt mondom egynek jó volt, az üresjáratok ellenére is. 7/10
  • Sir Quno Jedi
    Szupi kicsit túlságosan is az erejére támaszkodik és direkt, míg a ligában Batman volt a főnök, mert ő köztük a legokosabb/ravaszabb/titkolózóbb/felkészültebb/vérgenyább. Mindig van trükk a tarsolyában és mindig van "B" terve, sőt "Q" is, valamit 37 lépésre előre gondolkodik és sosem ül a babérjain, hanem fejleszt,készül, szervezkedik, mindenkit lehallgat, figyel, gyűjti az infót és ki is játssza időben az adukat. Még a saját szövetségesei és barátai ellen is van mindig vészterve (jóóó előre). Javaslom nézzél liga rajzfilmeket, sorikat és egész estéseket is és rájössz miért Batman-t tartják maguk közül messze a legveszélyesebbnek. Sokat tanulnak tőle pl. erkölcs, morál és karma támában is. ETIKA, hogy úgy mondjam... :D
  • Mentol
    Az S-es pizsit hordó fickó már minden esetben normál képességű emberré degradálódik ha csak a szót kiejti valaki? (kriptonit)
  • Mentol
    Ja, a "varászszó" (kriptonit) - anélkül viszont nagy nullát ér az ufo (szupimanus) ellen.
  • CalebJoe
    Szerintem lenne mivel Batman legalábbis mint a Ligában kiderült hord magánál egy kriptonit darabot ha esetleg elfajulna a helyzet.

itt egy példa egy régi rajzfilmből
  • IMYke2.0.0.0
    A filmben persze más lesz a helyzet.
  • IMYke2.0.0.0
    Zéró. Szerintem.