106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hé ez bolti -
sandor8206 #80817 ajajj ez már nagyon kampányos
de abban biztos igazad van, hogy sok idős tv-ik
-
Nem gondolom ezt, az viszont tény, hogy nagyon sok nyugger van. NAGYON. SOK. Több, mint fiatal. A fiatalok közül sokan kimennek külföldre dolgozni/élni stb, és itthon meg marad a sok öreg nyugdíjas, akiket ugye el kell valahogy tartani, csak ha csökken a munkaerő, akkor lehet nem lesz nyugdíj egy olyan 10 év múlva. Már a nyugdíjkorhatárt is ezért emelték meg, hogy könnyítsenek valamicskét a helyzeten. De ez nem a topik témája... :D A lényeg, hogy van egy halom Marika néni, aki az RTL-t függi naphosszat. -
sandor8206 #80815
utána is nézek
-
Jaja xmen2 odabasz, nekem is megvan a 2,5 (ez egy spéci kiadás). :D -
sandor8206 #80813 ja és comicban X-men a kedvencem, filmben meg a 20thFox X-men 2, legjobb comic-film (nálam) -
sandor8206 #80812 az a legjobb az egészben, hogy pl: Marvel filmekből ez tetszett, Bosszúállók, Thor 2...többi gyenge, közepes
DC-ből a Begins
ennyi
és még is belátom, hogy van igény rá és mennek...ezek meg jönnek a hülye teóriákkal, tuti itt is a zsidók keze van a dologban :-) -
engem ez a jehovás "marketing kampány áldozat vagy" még jobban felbasz mint amikor valaki megmondja hogy az apple szar és hülye aki olyat vesz...
nem mindegy az ember mire költi a pénzét?? nem kell senkit sem hittéríteni, aki akarja az tájékozódik, és pedig nem fogják annyira lehúzni a fogyasztói társadalomban, ennyi.
nem ítélem el azokat akik nézik a való világot, nekik ez jön be, valakinek meg biznisz. jól teszik hogy lehúzzák a sok birkát.
imádom a marvel képregényuniverzumot kispöcs korom óta, mert szeretek elmélázni és fantáziálni ebben az univerzumában. és igen, a vásznon is hozzák a könnyed limonádé stílust aminek örülök, mert: terjed a geek kultúra! ez nem a hardcore marvel fanoknak szól, hanem inkább amolyan toborzó filmecske a tömegeknek.
mostmár ilyen szuperhős történetekről beszélni nem ciki, mint pár éve magyarországon. aki meg ráfanyalodik és beszippantja a világ, az úgyis elmélyíti magát a többi történetekben, szóval úgymond "kapudrognak" kiváló ehhez a szubkultúrához.
sosem értettem miért nem lehet tiszteletben tartani más ízlését, világát, vannak dolgok amiknek én sem vagyok a célközönsége mégsem kötök bele csak azért mert nem tetszik zsigerből.
-
sandor8206 #80810 amúgy ismer :-D de sztem te se gondolod komolyan, hogy pl: a magyar lakosság 60+ áll
-
Nem marika néni a célközönség a marvel filmeknél szvsz. A fiatalok meg úgyis mindent bekajálnak, nem nagyon kell erőlködni sem. A barátokköztnél meg minden jobb. -
Szerinted a szomszéd Marika néni az RTL-en kívül ismer más csatornát? :D -
Meg lehet venni filmcsatornákat (pl. IP TV-n nálunk is vehetnék vagy egy rakás olyan extra csomit amiben ezek vanna), ahol csak tematikusan az van, amiért fizettél. Plusz odakint ondemand a divat, tivo, netflix stb. csak azt nézed, amit akarsz és SEMMI mást. Bár itt is itt tartanánk már. -
sandor8206 #80806 1; puzsért felhozni, mint szaktekintély a témában vicces
2; nem tagadom, hogy birkák az emberek, sőt én is azt mondom, csak én azt mondom, hogy mindig is birkák voltak
3; vicces egy olyan világban, ahol 10* csatorna van, hogy direkt nézetik az emberekkel a szennyet -
Te Imike. Ha mondjuk NEKEM tételezzük fel már azelőt tetszett valami, mielőtt felkapott lett volna, megmarkecingelték, felhájpolták és ismert lett... NOS akkor én is a hájp áldozat vagyok, már akkor az voltam, MIELŐTT?!?! Tiszta időparadoxon ez nemde?! Ugye nem baj ha nekem tetszik valami, még ha azt is gondoljátok a hájp miatt tetszik és lehet hogy amiatt, avagy nem... nem is értem... ja de.
ÉS akkor mivan?! Én pl. megnézném a Vasember 523-at is. Én szeretem és szerettem a Justice Legaue-t, az Avengerst stb. már réges-rég és nem fogok lemondani róla, mert manapság divat fikázni és másnak lenni, mert már ez a mainstream és felkapott lett.
Nem baj, ha valaki nem szereti, de nem ítélhet el mindenkit, ugyanazon kalap alá véve, merthoyg szeretik. -
Ajánlom figyelmedbe Puzsér Róbert médiáról és reklámokról tartott előadását ahol rámutatott hogy ma a média azért van tele annyi szennyel és alacsony színvonalú műsorral hogy a végletekig lebutítsák az emberek agyát és tudtukon kívül fogékonnyá tegyék az embereket a reklámra. Ugyanis ez a kereskedelmi tv-k mozgatórugója, minden e köré épül, tudatos népbutításnak van kitéve mindenki aki ezeket nézi. A reklámokon való "nem átlátás" már egy következmény mert eltompítottak agyilag. A tudat alatt befolyásolják az embereket... jól ki van ez találva nem véletlenül feccelnek bele annyi energiát vagy pénzt. Kicsit elszaladt veled a ló, ha ennyire lebecsülöd mire képes a reklám és ennyire túlbecsülöd az általános értelmi színvonalat ami sajnos egyre jobban ível lefele...
Puzsérnak lehet hinni, meg lehet nem hinni, de ha körülnézel a világban is, és nemcsak egy netes fórumon élsz, akkor beláthatod hogy tényalapja van annak amit mond. -
Kb igy valahogy es a legszebb az egeszben, hogy nem az emberi ertelemre, hanem butasagra vagy eppen az emberi manipulalhatosagra apellalnak a reklamok tobbsegeben. Teszem azt, mar az is befolyasolo tenyezo, ha egy hires ember szavaival adnak el egy reklamot es a birkanep tobbsege megy a csengoszo utan :P -
Direkt olyan bandát akartak összeállítani ami tényleg a legkülönbözőbb típusú egyedekből áll, mert pl. a Bosszúállók csapata a Hulk kivételével elég similáris, Fantastic Four dettó hasonló analógia, ott is csak egy igazi különc van, de itt tényleg sokrétű a csapat. -
sandor8206 #80801 ok ez egy filmes fórum, de rávilágítok egy üzleti vállalkozás alapjára, minden de minden ezzel kezdődik egy valamire is magára adó cégnél
PIACKUTATÁS
Persze a marketing is fontos, az is egy része az üzleti folyamatnak, a legvégső lépés.
De én nem is értelek titeket? Teljesen önellentmondásban vagytok magatokkal.
Az emberek intelligensebbek és intelligens filmeket akarnának nézni, de annyira már nem intelligensek, hogy átlássanak a reklámokon és megnézetik velük a "szart" is.
1; Ti teoriákat gyártotok
2; Én tényeket írok, ne magyarázzátok már meg, hogy "x."-ik résznél tartó film és hozza a lóvét, arra nem is kíváncsiak a népek, tényleg viccesek vagytok :-)
Szerintem meg ennyire egyszerű: a lakosság igen de igen nagy százaléka filmek terén (meg úgy másban is) egyszerű mint egy bot, szereti a csihi-puhit, szereti egy kedvelt hős további kalandjait nézni (régen is így volt)ezzel nincs is baj. -
Jól tolják, csipázom a stílusukat! :D -
Hülye teória hogy a reklám képes befolyásolni az embereket? 
Neked tényleg kár magyarázni. -
én élvezni fogom ezt a produkciót is: a szuper mosómedve gépfegyverezik egy ent vállán david hasselhoof zenéjére, deal with it, fákkos, je nagyon hű hű de igénytelen paraszt vagyok -
sandor8206 #80797 hagyjatok már ezzel a szar marketing dumával, bírom az ilyen "faneket", hogy mindenféle hülye teoriákat kitalálnak, hogy igazolják saját ízlésüket és hülyeségüket, minthogy belátnák ez kell a népnek
te elképzelésedet mi igazolja? ha igazad lenne, minden 50-100 milliós marketingű film oltárit kaszálna
de nem így van, sok bukik keményen már az első héten -
Ha annyira a kereslet mozgatja a filmpiacot, akkor mi a *szért költenek szted milliókat meg tízmilliókat minden filmnél marketingkampányra? Ha annyi tudatos "fogyasztó" van a világon, akkor mi szükség van rá hogy hirdessék orrba szájba tv-ben, rádióban, plakátokkal stb.?
Akkor csak felb*sznának róla egy előzetest a tube-ra oszt kész. Pont hogy a megfelelően publikált kínálat/reklám befolyásol sokakat hogy mire ülnek be. Ha nem így lenne, erre nem költenének egy vasat sem, nemhogy milliókat.
Pedig IMYke2000 ki is emelte neked a lényeget, de úgy látszik továbbra is képtelen vagy felfogni hogy működik ez a rendszer.
-
Ender's Game
Hát bizony ez nekem tetszett. Pont a film előtt olvastam el a könyvet, úgyhogy tudtam hogy kb. mit fogok látni, és nem csalódtam, jó lett ez. Persze, kihagytak egy csomó dolgot, de nekem pl. egyáltalán nem hiányzott a könyv végéről a blogolós rész, meg azt már nehéz is lett volna filmre vinni. Amit viszont megcsináltak az jó lett, a súlytalanságos meg az űrcsatás részeket többször visszanéztem. A kölykök is jól játszottak, Bean volt a legaranyosabb, de az Endert játszó srácba sem tudok belekötni.
7,5/10 (könyv nélkül azért vannak benne érthetetlenebb részek amiket jobban kibonthattak volna)
Phillips kapitány
Egy valós eseményeken alapuló jó túszdráma. Hosszú, de nem unalmas, végig izgalmas, lekötött. Tom Hanks szokásosan jó, de a "szomáliai" kalózok is elég hitelesek. Élőben azért tényleg kemény lehetett, volt spiritusz a fickóban.
8/10 -
sandor8206 #80794 néha teljesen értetlenül állok az előtt, hogy leírok valamit és nem értik meg, most vagy túl röviden fogalmazok vagy a hiba a fogadó készülékben van
"...Sőt, a végén majd minden szuperhős tobzódni fog egy szappanopera-folyamszerű-mozifilm-hullámzásban, és majd az ükunokáink is ilyeneket fognak nézni a retina-mozikban, 2089-ben...
... mondjuk ilyen címmel: Hangyaember 17, Vasember 34, Bosszúállók 29, stb..." én írtam, hogy "...sztem te teljesen el vagy tévedve a piacot nem a kínálat mozgatja, hanem a kereslet..."
nem is értem miért az én ízlésemre, személyemre reflektáltál én csak közöltem egy általános tényt
Érthetőbben, hogy legyen Hangyaember 17 az előző 16 is sikeresnek kell lennie, ez van
+ ha személyesen meg lettem említve, pont én vagyok akinek az ízlését mások befolyásolják?
sztem olvass vissza pár kritikámat -
Te vagy eltévedve, hú de nagyon... fogalmad sincs, hogyan működik a saját ízlésed is... főképp, hogy mások befolyásolják.
Tényleg merengj el ezen kicsit, mert érdemes. -
sandor8206 #80792 én bírom amcsi kapit, néha olyan giccses dumákat nyom a comicban, hogy lehidalás és amúgy meg teljesen igaza van és én is mennék a halálba utána :-) de ha producer lennék és lerakták volna elém a koncepciót, kiröhögtem volna -
sandor8206 #80791 sztem te teljesen el vagy tévedve a piacot nem a kínálat mozgatja, hanem a kereslet
nem vagyok ellene semmilyen rebootnak, folytatásnak ha az minőségi, itt majd ez kiderül
sok kedvenc filmem folytatás -
Ép ez a jó benne, hogy vérciki, elsőre mindenki a fejét fogja, aztán mégis megszerzi a bizalmukat és végül a halálba is követik ha kell kérdések nélkül. Ez a szép feladat. -
sandor8206 #80789 sztorijával semmi baj nincs, de a comicbeli kinézete és neve vérciki, erre gondoltam és még is működött
amúgy engem megvettek kilóra, ahogy ki van írva a Galaxis őrzői és megy alatta az idióta zene :-) van egy bizonyos bája, sőt fricska a mai halivúdi epic filmek felé -
Mermér? Amcsikapit a legszánalmasabb hősök közé sorolják sokan, pedig érdekes sztori és emberi. Sőt még a "valósághoz" is közel áll, hiszen szuperkatona programja minden valamirevaló nemzetnek van/lennie kell. :D És ugye mi a legjobb bizonyíték, mintha a legcsenevészebb, még homokzsáknak is alkalmatlan kiskrapekot turbózzák fel (és már vasemberünk apucikája is részt vett az egészben nyakig). Még túl jól is sikerült. :DD Viszont a csókának erős küldetéstudata van és nagyon erős pszichikailag. Így alkalomhoz a forma, meg is van a tökéletes vezető egy szupercsapat élére, aki szó nélkül feláldozza az életét azért amiben hisz és nem keres kiskapukat, igazi HŐS, nagybetűvel. Az amcsizászlós nyáladzás meg full logikus, hiszen a nácik ellen durván ment a propaganda (ma meg mások ellen, ezek az amcsik már csak ilyenek, beájulnak a zászlójuktól).
Nem véletlen volt ő a bosszúálok élén, mert a többiek mind túl egyénieskedők és öntörvényűek voltak. Ő volt köztük az egyetlen IGAZI katona, ami mindig is erre vágyott és képes is volt rá. Más nem lett volna képes összetartani őket, őt viszont mindannyian megtanulták tisztelni. (még Hulk is) -
Menni biztosan fog - nem kérdés.
Sőt, a végén majd minden szuperhős tobzódni fog egy szappanopera-folyamszerű-mozifilm-hullámzásban, és majd az ükunokáink is ilyeneket fognak nézni a retina-mozikban, 2089-ben...
... mondjuk ilyen címmel: Hangyaember 17, Vasember 34, Bosszúállók 29, stb... -
sandor8206 #80786 most a legkomolyabban mondom, ha sikerült nekik eladni amerika kapitányt ami sztem alapötlet szintjén vérciki volt, ez simán menni fog nekik -
-
sandor8206 #80784 igen ő volt, neve A Gyűjtő, a Vének közé tartozik, kurva öreg faj
Del Toro karaktere több millió éves
építgeti a Marvel a szép nagy univerzumát -
Don Jon
Erősen kezdett, aztán középétől kicsit lejtőnek indult. A legtöbb karakter túl felszínes, a történet kimenetele pedig kiszámíthatóvá válik. Gordon-Levitt jól játszott, első nagyfilmes írásra és rendezésre sem rossz tőle, sőt soha rosszabbat, de többet kilehetett volna hozni belőle. -
Inherit the Wind (1960)
8/10
Nagyszeru sallang mentes film az emberi gondolkodasmodrol es a szemleletek utkozteteserol egy tendenciozus targyalas kereten belul, Spencer Tracy pedig olyan zsenialis szineszi alakitast vonultat fel a filmben, amellyel keves szinesz rendelkezett vagy rendelkezik. -
A medvéről azt írják hogy a "Rocket Racoon olyan állat aki humanoid tulajdonságokat kapott genetikai módosítások által és megnövelték az értelmét is". Meg valami gyógyító képessége is van állítólag, mindenesetre egy biztos: az állatkertek gyilkolni fogják egymást érte, ilyen attrakcióval teltházas bulik lennének náluk.
-
Elnézem neked, mert fogalmad sincs az aláírásomban lévő dolog történetéről.... vagyis mégsem nézem el, mert hülyeség a részedről ezzel érvelni.
A filmről beszélünk, aminek semmi köze sincs az SG.hu fórumához.
-
látom nem esett le, segítek:
ha már az aláírásokban is megy a fákkolás, akkor nemhiszem hogy ez logikus érv ellene