1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    engem ez a jehovás "marketing kampány áldozat vagy" még jobban felbasz mint amikor valaki megmondja hogy az apple szar és hülye aki olyat vesz...

nem mindegy az ember mire költi a pénzét?? nem kell senkit sem hittéríteni, aki akarja az tájékozódik, és pedig nem fogják annyira lehúzni a fogyasztói társadalomban, ennyi.

nem ítélem el azokat akik nézik a való világot, nekik ez jön be, valakinek meg biznisz. jól teszik hogy lehúzzák a sok birkát.
    imádom a marvel képregényuniverzumot kispöcs korom óta, mert szeretek elmélázni és fantáziálni ebben az univerzumában. és igen, a vásznon is hozzák a könnyed limonádé stílust aminek örülök, mert: terjed a geek kultúra! ez nem a hardcore marvel fanoknak szól, hanem inkább amolyan toborzó filmecske a tömegeknek.

mostmár ilyen szuperhős történetekről beszélni nem ciki, mint pár éve magyarországon. aki meg ráfanyalodik és beszippantja a világ, az úgyis elmélyíti magát a többi történetekben, szóval úgymond "kapudrognak" kiváló ehhez a szubkultúrához.

sosem értettem miért nem lehet tiszteletben tartani más ízlését, világát, vannak dolgok amiknek én sem vagyok a célközönsége mégsem kötök bele csak azért mert nem tetszik zsigerből.