1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • genndy
    Ender's Game
    Hát bizony ez nekem tetszett. Pont a film előtt olvastam el a könyvet, úgyhogy tudtam hogy kb. mit fogok látni, és nem csalódtam, jó lett ez. Persze, kihagytak egy csomó dolgot, de nekem pl. egyáltalán nem hiányzott a könyv végéről a blogolós rész, meg azt már nehéz is lett volna filmre vinni. Amit viszont megcsináltak az jó lett, a súlytalanságos meg az űrcsatás részeket többször visszanéztem. A kölykök is jól játszottak, Bean volt a legaranyosabb, de az Endert játszó srácba sem tudok belekötni.
    7,5/10 (könyv nélkül azért vannak benne érthetetlenebb részek amiket jobban kibonthattak volna)

Phillips kapitány
    Egy valós eseményeken alapuló jó túszdráma. Hosszú, de nem unalmas, végig izgalmas, lekötött. Tom Hanks szokásosan jó, de a "szomáliai" kalózok is elég hitelesek. Élőben azért tényleg kemény lehetett, volt spiritusz a fickóban.
    8/10