106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #80898
    szerintem remek mozi volt, de biztos hogy nem az évtized sci-fi-je, hiszen nem sci-fi :)
  • Rony94
    Én őszintén szólva elnézegettem volna még. Az IMAX-ben elég kényelmes volt az ülés. :)
  • viizo
    Gravity

Anno szándékosan hagytam ki a Gravity mozis megtekintését - sem a trailer, sem a rendező, sem a főszereplők, de még a fenenagy hype sem győzött meg. Tény, hogy a nagy vásznon jött volna ki igazán a látvány, de az azért itthon a plazmán sem volt olyan rossz. Sandra Bullock (az általam eddig látott filmjei közül) talán élete legjobb alakítását nyújtja, mégis egy kevésbé ismert arc nálam jobban el tudta volna adni a karaktert.

A filmet a látvány és a hosszú snittek adják el igazán, a forgatókönyv gyakorlatilag újrahasznosítása és egybegyúrása több korábbi sci-finek. A helyenként már túlzásokba eső, főszereplőt állandóan érő pechszéria egy idő után kissé egysíkúvá teszi a filmet - bár a Gravity a jobb mozik közik sorolható, nem igazán értek egyet az 'évtized sci-fije', '10/10-es remekmű' és hasonló vadhajtásokkal.

10/7
  • Rash87
    Moziban néztem,s hááát...
    Szerencse,hogy csak 1,5 órás film :)
  • cobol
    Igaz,az idő múlását elhagyták a készitők
  • vass17
    Nekem is ez volt az egyedüli negatív észrevételem. Valahogy úgy volt felépítve az egész, hogy nem tűnt többnek, mint néhány hónap. És ez nemcsak annak tudható be, hogy külsőleg nem változott, de lennének még eszközök arra, hogy az idő múlását valahogy szemléltessék, ami itt valahogy kimaradt..
  • ForzaInter
    Nálam simán 8/10. Engem az zavart, hogy kurvára nem lehetett észrevenni, hogy a csávó 12 évig volt rabszolga, kinézetre se változott semmit.:D
  • cobol
    12 Years a Slave: 5/10

Láttam már ilyet,nem volt nagy szám.A színészek hozták a kötelező szintet.Milyen sima pofájúak voltak a niggerek,mivel borotválkoztak?

The Keeper Of Lost Causes: 7/10 Dán vagy Svéd thriller nem tudom ,jó volt. Szrintem az amcsik hamarosan meg csinálják a saját verziójukat

• Sir Quno Jedi
    Justin a hős lovag

Korrekt kis animációs film, én jól szórakoztam rajta. Na és a kis Talia igazán dögös lett, azt meg kell hagyni. :D
  • tigeroo
    hagyd már te nem vagy tudatos vásárló megtévesz a marketing
  • Sir Quno Jedi
    Unknown

Nos végre egyben meg tudtam nézni. Jóféle kis film ez kérem. LN nem semmi itt sem, de a többi szereplő is nagyon jó. Jó hogy csinálnak még ilyen filmeket. Akció thriller, de nem az a pörgős esztelen szar, hanem nagyon is kőkemény az egész.
  • sandor8206
  • tomsolo
    Tom yum goong 2 (2013)

Hát ezért nagy kár volt. Jó volt látni az összeszokott párost - sőt triót mert ha a szemem nem csal akkor a Csokoládéból a csajszit is belerakták - de:
    - a sztori olyan fertelmesen gyenge és blőd lett hogy csak na.

Persze eddig sem ezért voltak jó filmjeik, de:
    - olyan béna és felesleges verekedések ugrabugrák voltak benne, de Ja - meg is hízott szegény vagy mi (öregedett) - ide vagy oda, hogy szörnyű.

Az Ong Bak folytatásait is elrontották - legfőképpen, hogy nem kapott az a spin off külön nevet - de abban azért még volt __valami.

Ebben semmi sincs.

méltatlan/10

• Synchronous
    Most komolyan abba kötsz bele ki milyen véleménnyel van egy filmről vagy hányasra értékeli? És ha 1-est ad rá? Vagy 2-est? Akkor mi lenne, töröltetnéd a hozzászólását?

Nem szíve joga annyit adni rá amennyit akar? Ha te beírsz ide egy kritikát hogy neked ez a film csillagos tízes és milyen jó meg mennyire zseniális, én pl. nem kötnék bele, hogy miért értékelsz így, és azért mert elfogadom azt hogy szíved joga annyit adni rá amennyit neked ér... akkor ezt a jogot adjuk már meg a másik fórumozónak is, mert a fórum erről is szól és ne vitatkozzunk ízléseken.
  • kanduhr
    Értem, de ezek szerint mégsem kezelted helyén a filmet. Én is annyit tudtam csak a filmről, amit leírtam (annak ellenére, hogy a csapból is ez folyt hónapokig), mégsem hiányoltam azt a történeti pluszt, amit még köré lehetett volna írni, mert teljesen fölösleges. Minősítettem a véleményed: van benne valami, de azért ez picit durván hangzik... csak próbálok/próbáltam rájönni (még ha oda is írtad), hogy egy, egyébként, remek film, hogyan mehet ennyire mellé valakinél. De nem erről szól a fórum?
  • Rony94
    Én egy jó ideje mindig utánanézek egy filmnek. Az ok egyszerű: Nem akarok belebotlani egy olyan filmbe amit esetleg nagyon megbánnék. Persze még így is el-elkapok olyanokat amikben csalódom, de legalább mindig azt kapom nagyjából amire számítok.

Ennek hála előfordul hogy sorozatban több jó filmet is megnézek, szóval személyes véleményem szerint jó módszer ez.

Azt is megértem hogy te meg teljesen ismeretlenül akarsz belevágni mindenbe hogy a legnagyobb legyen az újdonság élménye, de ahogy fentebb mondtam, ez nem a legjobb módszer. Egy nagyon minimális információt érdemes elolvasni a filmről és ez még nem is ront a film élményéből.

Én a Gravitációról nem is nagyon akartam olvasni semmit, mert már tervben volt a megnézése, de az internetnek hála, elég sokszor belefutottam egy-két információba és mielőtt elkezdődött volna a film, tudtam róla hogy az eddigi leglátványosabb film az eddigi választékok közül. Rosszabb lett ettől a filmélmény? Egyáltalán nem. Happy mindenki? Igen. Jóóó, ez most én vagyok, de szerintem neked is ki kéne próbálni ezt legalább egy kis időre. :)
  • tomsolo
    Last day on mars

Ez egy jó film lehetett volna, de sajnos a sztori gáz lett. A külcsín teljesen rendbe volt meg szinte majdnem minden - na jó pár "színész" azért gáz volt - csak hát az lett szörnyen primitív ami a sava borsát adta volna.

Egyébként ha egy egyszerű dráma - értsd nem történik semmi extra - csak szimpla lelki vívódások, csavarokra épülő sztorija etc lett volna akkor jó szívvel pontoztam volna fel.

sajnos/10
  • Totti5
    Ez a film nem kívánt több storit mint ami, vagy mi hiányzott belőle?
  • IMYke2.0.0.0
    * kézből
  • IMYke2.0.0.0
    Én vagyok a hülye, hogy válaszoltam neked...

Semmit sem tudtam a filmről.
    Nem szokásom magamnak ellőni semmiféle történetet, mert első készből szeretem megismerni őket.

Utoljára kérlek, ne minősítsd a véleményemet...
  • kanduhr
    Nem azzal van a problémám, hogy megnézted, hanem azzal, hogy megnéztél egy olyan filmet, amiről köztudott az, amit leírtam, és annak ellenére, hogy te sztoripárti vagy, benyomsz hozzá egy 6/10-et, mikor a maga kategóriájában egy remek film.
  • davidka003
    Kapj el ha tudsz

Ebbe nem lehet belekötni. Könnyed, érdekes, jók a színészek is.
    Leo már ekkor is jó színész volt.
    Ráadásul a szinkron is dob rajta szvsz.
    10/10
  • IMYke2.0.0.0
    Azt ugye tudod, hogy paradox módon firtatod a véleményemet.
    Véleményt csak olyan filmről alkothat az egyszeri ember, amit látott.
  • kanduhr
    Akkor miért nézted meg? Nekem az jön le a pontszámból, hogy nem azt kaptad amit vártál és/vagy nem is a saját kategóriájában indult nálad a film. Én még csak nem is moziban láttam, de így is baromira átjött az űrben való "bohóckodás".

Egy látványos film, remek színészekkel, jó alakításokkal, és amit hangulatban ad, az csillagos ötös.
  • IMYke2.0.0.0
    Szoktam, nyugi.
  • Tikal #80873
    Akkor olvass könyveket ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Öreg vagyok a látványtól elájuláshoz - nekem sztori kell.
    Amúgy is sztori buzi vagyok. Ha az nincs, a grafó nem javít rajta. NÁLAM.
  • precision
    a 3D ennél a filmnél tényleg nem parasztvakítás, az is nagyon kellett az élményhez
  • Rony94
    Ez tipikusan moziban nézős film. Én IMAX-ben láttam és WOW!
  • IMYke2.0.0.0
    "Gravity" - 6/10

Nem ájultam el tőle. [BD1080]
    Moziban sem tettem volna, erősen valószínű.
  • Tikal #80868
    majd Xenu megfiatalítja...vagy örök életet kap egy másik bolygón...
  • extra sensory
    Neki nem kell öregítő szer... mert már amúgy is öreg.
  • bcrics
    Nem az ő egójával van baj, hanem a értelmezési-felfogási képességeiddel aranyom:)
  • Seth
    Pont ilyen :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintsünk el a költői túlzástól, és nézzünk szembe a valósággal: így nézett ki
  • cylonflatus
    Azt hittem van már új trailer... :(
  • genndy
    Cruise pont úgy néz ki a videónak ezen az első képén, mint amikor a Különvéleményben beadta magának azt az öregítő szert
  • tigeroo
    végre egy gyakós film, btw mi történt tomikával, belelendült mostanság a fasza sci-fi produkciókba

• Tikal #80860
    ah, megnyugodtam, meta-n csak 64 :)
  • Tikal #80859
    7.1? na megyek is nyomok rá egy 5 pontot