[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Rony94 #80883 Én egy jó ideje mindig utánanézek egy filmnek. Az ok egyszerű: Nem akarok belebotlani egy olyan filmbe amit esetleg nagyon megbánnék. Persze még így is el-elkapok olyanokat amikben csalódom, de legalább mindig azt kapom nagyjából amire számítok.
Ennek hála előfordul hogy sorozatban több jó filmet is megnézek, szóval személyes véleményem szerint jó módszer ez.
Azt is megértem hogy te meg teljesen ismeretlenül akarsz belevágni mindenbe hogy a legnagyobb legyen az újdonság élménye, de ahogy fentebb mondtam, ez nem a legjobb módszer. Egy nagyon minimális információt érdemes elolvasni a filmről és ez még nem is ront a film élményéből.
Én a Gravitációról nem is nagyon akartam olvasni semmit, mert már tervben volt a megnézése, de az internetnek hála, elég sokszor belefutottam egy-két információba és mielőtt elkezdődött volna a film, tudtam róla hogy az eddigi leglátványosabb film az eddigi választékok közül. Rosszabb lett ettől a filmélmény? Egyáltalán nem. Happy mindenki? Igen. Jóóó, ez most én vagyok, de szerintem neked is ki kéne próbálni ezt legalább egy kis időre. :)