106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #80978
    mindjárt más...not. persze ettől még szomorú, de nem egy clint eastwood...más kategoria
  • mégvadabbdisznó
    Ez nem a humiari
  • Kongy
    Jézusom... :D Ez úgy hangzik, mint Harrison Ford az Indi 4-ben... Ebből nem sülhet ki sok jó.. :S Nekem az örök fav. az És megint dühbe jövünk a pisztácia fagyival :D
  • Ams

RAWR!
  • Bokafix2
    Bud-nak még muszáj bírnia... ugyanis lesz folytatása a Megint dühbe jövünk-nek méghozzá Terence Hill-el. "Utoljára jöttünk dühbe" lesz a címe. Állítólag már idén kezdik forgatni.
  • Inquisitor
    Meg volt ő producer és rendező is párszor.
  • tomsolo
    Hunger Games 2

Hát... mondanám, hogy jobb mint az egy de minek. Tök értelmetlen jelenetek tömkelege, ezer helyen vérzik a plot. A csaj jól nézett ki, de az öregebb színészeken kívül mindenki felejtős. Ezzel ki is merítettem a pozitívumokat. :D

Szegény Philip Seymour Hoffman rossz volt látni egy ilyen rossz filmben, rossz szerepben.

nemeztérdemelte/10
  • cylonflatus
    Harold Ramis íróként alkotott nagyot. Ő írta a Szellemirtók 1 és 2., Csak egy kis pánik, Még egy kis pánik, Golfőrültek, Idétlen időkig... többek között.
  • Tikal #80970
    tudsz még mondani fejből 3 filmet amiben szerepel?
  • Rony94
    Ja hát igen, még ő is.
  • Kongy
    Meg Bud Spencer is egész jól bírja (látszólag) :)
  • Rony94
    Hát igen. Már pont azt a kort éljük amikor a nagyok elbuknak. Én azon csodálkozom a legjobban hogy Clint Eastwood még mindig makk egészséges (legalább is annak tűnik, és eddig nem nagyon olvastam hírt arról hogy kórházba kellett volna szállítani).
  • cylonflatus
    A 2. pont tegnap volt a tvben. Megnéztem, jó volt kicsit nosztalgiázni. Aztán fölmentem a netre és ez fogadott. Szar érzés volt nagyon.
  • Kongy
    Egyetértek. Oscar-t Brühl-nek! :D
  • ForzaInter
    Daniel Brühl-nek minden díjat amit létezik oda kellett volna adni ezért az alakításért, elképesztő mennyire hitelesen játszotta el Lauda-t.

Nálam simán 2013 legjobb filmje volt. Röhej, hogy 1 Oscar jelöltést sem ért a film..
  • zorrobomber
    Egyetértek, zseniális alkotás. Egymás után háromszor néztem meg.
  • Tyler1
    Rush

Zseniális. Utóbbi 10 év valószínűleg legjobb sportfilmje, amit még az autósportokat nem kedvelők is minden bizonnyal élvezhetnek. Kiváló forgatókönyv, rendezés, színészi játék, hitelesség. Természetesen a filmpolitikailag inkorrekt Akadémia patrióta csapatánál ez egyetlen jelölést nem ért idén, pedig legalább 5 kategóriát tudnék mondani amiben simán versenyben lenne, elnézve a megint felejthetőre sikerült oszkárfilmek listáját.
  • davidka003
    12 years a Slave

Nekem nagyon tetszett. Cseppet sem éreztem unalmasnak.
    Érdekes volt, végig lekötött.
    9.5/10
  • IMYke2.0.0.0
    Moziban láttam az első kettőt.
    Vazzer, 12 éves voltam az elsőnél (akkoriban ugye több éves késéssel is érkeztek a filmek, főképp vidékre).
  • Rony94
    Meg kéne már nézni a Ghost Busters részeket. :(
  • tomsolo
  • cylonflatus
    RIP Egon (Harold Ramis)
  • cylonflatus
    Mondjuk a Szárnyas fejvadászt el nem tudnám az a sok eső nélkül képzelni.
  • ForzaInter
    Snowtown

Nagyon nyomasztó film, amit szinte már rossz nézni néha, de mégis baromi jó volt. Daniel Henshall félelmetesen jó volt.. Ami pedig durva, hogy a film cselekménye tényleg megtörtént. Az ausztrálok vmit nagyon tudnak, már az Animal Kingdom is marha jó volt. 8/10
  • tomsolo
    Walter Mitti titkos életét (1947) nemrég néztem meg Danny Kaye-el nekem az is tetszett ezt újat nem láttam de nem várok sokat.
  • Kongy
    Hetedikben sem esett folyton, a legnagyobb tragédia verőfényes napsütésben történt. :) Az eső miatt a Fogságban nyomasztóbb volt, mivel kb sosem sütött ki a nap. Ez hozzáad egy picit a film atmoszférájához. Amúgy meg az is lehet, hogy nem volt szándékos, hogy esőben forgattak, csak ilyen időszakot fogtak ki, meg ilyen környéket... :D
  • The Protector
    Gyors értékelés.

Philips kapitány:Nagyon jó rendezés,színészek,hamar elelt az a majdnem 2óra.Mindenki jól játszott.NEm is gondoltam volna,hogy a sok tutajozás után ismét tengerre mer szállni egy ekkora FedEx-es hajóval a főhős.De mint utalás is volt rá lett új felesége és gyereke is.Vártom volna még egy apró happy endet Wilson meglétével kapcsolatban.

Prisoners:Zseniális.Jake hihetetlenül jól játsza a kétesmúltú(utalás tetkók stb....) tikkelős nyomozót.Nagyon érdekes volt a történet,minden színész szintén jól játszott.Elfogult lennék a filmel kapcsolatban ha nem lett volna ennyire jó mert Jake az egyik kedvenc színészem.Aki meg ezt a filmet hasonlítgajta a Hetedikhez az nem látta a hetedik című filmet.Gyakorlatilag nincs olyan aspektusa az esőn kívül amiben hasonlítana.

Amúgymeg:Pöcsöm tele van már azzal,hogy drámát,horrort vagy bármilyen kcsit komorabb hangvételű filmet készítenek azt mindig esővel,hóval,hideggel akarják átadni.Szerintem szikrázó napsütésben is tud az ember félni,borzongani,gyilkolni,meghalni.Nincsenek jelek.

Rush:Szintén jó kis film volt.Az eleje nekem nem tetszett annyira,unalmas volt,később rá kellett jönnöm,hogy az eleje is szuperjó mivel itt ismerhetjük meg a két versenyző motivációját,személyiségét.Nagyon jó volt a történetvezetés.Nem vagyok nagy F1 fanatikus.Én szentül azt hittem,hogy Lauda már rég meghalt.Úgy tudtam bennégett a kocsiban jó sok évvel ezelőtt,szóval nekem egy kis okosítás is volt a film.Nah hát ennyire nm vagyok képben az F1-el kapcsolatban.

Walter Mitti titkos élete:Nagyon nem tetszett.Ezt hasonlítgatni Gumphoz olyan mint a Gundelt a Tescos májkrémhez.Mindkettő ehető de az egyiket azért kicsit jobban élvezed.Nem értékelném a filmet kimondottan.Volt mondanivalója stb....de ez nem jött be nekem.NEm is mondanék róla semmi többet.

• Kongy
    Szinte gondoltam.
  • zorrobomber
    Ez is Torrente idézet volt :)
  • IMYke2.0.0.0
    Jujjjj :)
  • zorrobomber
    Ferde szemmel néznek ránk a nőők? Nem elég hogy kurvák, még fizetni is kell értük! :D
  • IMYke2.0.0.0
    És akkor férfiakként csodálkozunk, hogy a nők ferde szemmel néznek ránk... főképp ezen fapados "viccek" hallatán...
  • Kongy
    HAHAHAHAHAHHAHAH DE VICCES (not.)
  • zorrobomber
    De, ez jó poén :D
  • Rony94
    Egyik legjobb párbeszéd az első részből:

Az egyik mellékszereplő férfi odaszól egy nőnek.
    -Szereted a gyerekeket?
    A nő bólint (vagy helyesel, már nem emlékszem).
    -Csináljak neked?

Lehet hogy ez nem számít (jó) poénnak, de nekem ez örökre megmaradt. :'D
  • zorrobomber
    Benne hagyta valaki a szottyot :D
  • The Protector
    Én nagyon csípem minden részét.NAgyon jó poénok vannak benne,sok benne az idióta szereplő.A torrente sztem nagyon rétegfilm.Sok embert kiakaszt,és elüldöz a rasszista/szexista humorával.Van aki nem vevő rá.Én kívülről fújom a szövegeit,nekem az egyik kedvenc filmem.A szinronja is egetrengetően jó.

Nekem mindig a torrentét megformáló színész egyik mondása jut eszembe:
    Mindenki egy picit torrente legbelül:Miért is?Meglátsz egy terhes nőt és látod,hogy ez a nő hamarosan anyuka lesz és magában hordozza a gyermekét,csodálatos dolog.Ugyanakkor az is eszedbe jut,hogy valaki ezt a nőt jó rendesen megbaszta és teleélvezte a pináját.Röviden EZ torrente és felszínre hozza a bennünk mélyen,elfolytott torrentét.
  • tomsolo
    A szállítóhajó ugyanilyen jól játszott, bennem egy pillanatra sem merült fel, hogy nem hiteles ahogy úszik, meg ahogy farolgat a nagy hátsójával jóóój aaw.

Hiányoltam is hogy nem jelölték az Oscaron a legjobb díszlet vagy vmi ilyesmi kategóriában.

Mindegy addig berakom a Halál és lánykát hadd ripacskodjon benne Kingsley meg Weaver.
  • IMYke2.0.0.0
    A teljes hitelesség. Számomra. Egyetlen pillanatra sem tűnt úgy, hogy ne húsvér rossz emberek lennének - a túlélésért.
  • Kongy
    Fogságban

Na aki azt mondta, hogy ez olyan mint a Hetedik... Nagyon nem ! :D Először is nekem kicsit vontatott volt helyenként, és indokolatlanul hosszú, másodszor pedig semmi sorozatgyilkos nem volt.. :) A történet elment, ami igazán tetszett az a színészi játék volt. Hugh Jackman is, de főleg Jake Gyllenhaal játszott nagyon jól, hitelesen. És bár sokan mondták, hogy tudni fogom ki a gyerekrabló... hát nem jöttem rá.. :D Meglepődtem. Én azt mondom egynek jó, ha van felesleges 2 és fél órád, csodát azonban nem szabad tőle várni, csak jó színészi játékot. 7/10