[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Gyors értékelés.
Philips kapitány:Nagyon jó rendezés,színészek,hamar elelt az a majdnem 2óra.Mindenki jól játszott.NEm is gondoltam volna,hogy a sok tutajozás után ismét tengerre mer szállni egy ekkora FedEx-es hajóval a főhős.De mint utalás is volt rá lett új felesége és gyereke is.Vártom volna még egy apró happy endet Wilson meglétével kapcsolatban.
Prisoners:Zseniális.Jake hihetetlenül jól játsza a kétesmúltú(utalás tetkók stb....) tikkelős nyomozót.Nagyon érdekes volt a történet,minden színész szintén jól játszott.Elfogult lennék a filmel kapcsolatban ha nem lett volna ennyire jó mert Jake az egyik kedvenc színészem.Aki meg ezt a filmet hasonlítgajta a Hetedikhez az nem látta a hetedik című filmet.Gyakorlatilag nincs olyan aspektusa az esőn kívül amiben hasonlítana.
Amúgymeg:Pöcsöm tele van már azzal,hogy drámát,horrort vagy bármilyen kcsit komorabb hangvételű filmet készítenek azt mindig esővel,hóval,hideggel akarják átadni.Szerintem szikrázó napsütésben is tud az ember félni,borzongani,gyilkolni,meghalni.Nincsenek jelek.
Rush:Szintén jó kis film volt.Az eleje nekem nem tetszett annyira,unalmas volt,később rá kellett jönnöm,hogy az eleje is szuperjó mivel itt ismerhetjük meg a két versenyző motivációját,személyiségét.Nagyon jó volt a történetvezetés.Nem vagyok nagy F1 fanatikus.Én szentül azt hittem,hogy Lauda már rég meghalt.Úgy tudtam bennégett a kocsiban jó sok évvel ezelőtt,szóval nekem egy kis okosítás is volt a film.Nah hát ennyire nm vagyok képben az F1-el kapcsolatban.
Walter Mitti titkos élete:Nagyon nem tetszett.Ezt hasonlítgatni Gumphoz olyan mint a Gundelt a Tescos májkrémhez.Mindkettő ehető de az egyiket azért kicsit jobban élvezed.Nem értékelném a filmet kimondottan.Volt mondanivalója stb....de ez nem jött be nekem.NEm is mondanék róla semmi többet.