106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Rony94 #81018 Nem értem mit nem lehet ezen szeretni. Zseniális film. :D -
Gyors véleményezés:
A remény rabjai:
Soha nem láttam,pótoltam a lemaradást.Nincs ezen mit ragozni,ez 10/10.Zseniális.
A kolónia:
Egyszer nézős film.A feléig egész érdekes volt,utána átment ökörségbe,de ettől függetlenül van egy kellemesen nyomasztó atmoszférája a filmnek.Tetszett az elfagyott világ,bár már 1000szer lehetett ilyet látni.
A film nincsen befejezve,nyitott befejezést kapott.Egy ilyen filmnél szar dolog.
Training DAy:
BEvallom soha nem hallottam a filmről.Azt hittem ez egy idei film.Sokszor fogalmazódott meg bennem,bazdmeg de jól tartja magát Mendez kisasszony és Denzel Washington.Csak később jöttem rá arra,hogy ez nem egy új film mikor tesómnak mondtam milyen fasza filmet láttam.Denzel nem véletlenül kapott Oscart érte.Az a buzi folyton hülyére vett engem is a film alatt:)Nagyon tetszett,nagyon jó volt.
Most amit nézni fogok az a Pandorum nevű film,szintén semmit nem tudok róla.
Esetleg ajánlhatnátok jó scifi meg posztapokaliptikus vagy hasonló kevésbé ismert filmeket.
A posztapokaliptikus téma a kedvencem szóval ezekből eléggé sokat ismerek,enyhe fronton ide sorolnám ezt a kolónia filmet is.
-
Igen, láttam.
Sokan nem szeretik azt se - hogy is szokták jó magyarosan mondani róla: mind fuck -, ép többször is láttam (társaság és a film vetítéseim miatt).
-
Rony94 #81015 Teljesen egyetértek. Kiváló film. A Memento-t már tuti láttad, de ha mégsem, akkor azt nagyon ajánlom. Nolan talán legjobb filmje. -
Azért teszem be, hogy a láthatóak legyenek a színészek, mindenféle sallang infók nélkül - az imdb-n ugye meglehetősen el vannak dugva néha a non-credited szereplők, vagy más érdekességek, miközben a stáblistákon [változó!], gyakran a felbukkanás, abc stb. szerint vannak, és jobban láthatóak, elkülöníthetőek.
Aki bővebbre kíváncsi, az meg ugye kapja az imdb linket.
-
Bazi jó film, szokásos Nolan minőség
Én nem gondolkoztam sokat film közben, inkább csak gyűjtögettem az infókat, úgyhogy a vége ütött rendesen.
(ugye mindenki tudja, hogy a tudós segédje Andy Serkis, a GyU-filmek Gollamja (és a Hobbit segédrendezője)?
Jó arc nagyon.)
btw. Imy, miért teszed be a stáblistát képként? (főleg hogy linkeled is az imdb-ről a filmet) Bizonyíték hogy végignézted?
-
Egyetértek.
Annyira, hogy bár sejthető, de elkezd kételkedni az ember :)
Nem világmegváltó fordulatok, cserébe jó jellemek, a színészek kitesznek magukért és a 2 óra 10 perc huss, elröppen, mert leköti az embert. -
Inquisitor #81011 A filmben az a zseniális, hogy ha még nem láttad, akkor kb. 5 percenként változik kit gondolsz a jónak és rossznak és így folyamatosan van egy "WTF?" érzése a nézőnek. -
Voltaképp:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A dublőrös mutatvány miatt az ember már sejthette, hogy mi lesz a - mint később kiderült: csak egyik - végkifejlet.
A dupla csavarnak szánt dolgot meg valóban lelőtte a gép és a kalapok. -
El Gigante #81009 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rég láttam a filmet, fantasztikus, de úgy rémlik a kalapos dologgal túl hamar lőtték le a csattanót. -
[2006] - The Prestige (A tökéletes trükk) - 8/10
Áldozatokat kell hoznunk a siker oltárán.
Még nem láttam.
A hozzászólásom korábbi változatában kitértem a végkifejletre, de aztán most, még elküldés előtt töröltem, és módosítottam az egészet - úgy kell megnézni ezt a Nolan-féle filmet annak, aki még nem látta, hogy szinte semmit sem tud róla.
Csak annyit, hogy a Now you see me (2013) mindössze egy erősebb bolhaszellentés ehhez a filmhez képest.
Bírtam, ahogy a színészek az akcentusokkal játszottak és Scarlett Johansson is, Rebecca Hall is jó nő.
Stáblista és David Bowie:
[spoiler]
-
Rony94 #81007 Stream-en nézném. (Nem is tudom hogy TV-ben adják-e valahol. Azt tudom hogy az HBO-n igen, de hát arra meg nem vagyunk előfizetve. :D) Alap angol tudásom meg van. Ha nagyon odafigyelek, megértek dolgokat. (persze nem mindent) -
Én láttam már párat, olyan háttérben futós dolog – ha egyébként is éjjeli bagoly vagy – nem egy olyan műsor, ami komoly odafigyelést igényelne. :)
Egyébként általában a hosttól függ, idén Ellen DeGeneres lesz, aki már volt egyszer, akkor az nem sült el rosszul (főleg utóbbi évek fényében), de kétlem, hogy idén megnézném.
Egy jótanács, szinkront kerüld (márha lesz élő szinkron), nem érdemes azzal, ami poén, ötletesség esetleg van a showban azt úgyis kiölik. Ha nem tudsz angolul, akkor meg hagyjad az egészet. -
Pont a legszarabbal? -
Rony94 #81004 Én sem. Eddig mindig az volt hogy másnap reggel megnéztem kik lettek a győztesek és ennyi. De most pont emiatt bepróbálkozok ezzel. Hátha tetszeni fog. -
még életemben nem néztem végig egyet sem.... -
Rony94 #81002 Fogja valaki nézni hétfőn az Oscar-t? Én biztosan. Én eddig még soha nem néztem, de most úgy döntöttem hogy mégis csak. -
bcrics #81001 Fogságban
Fasza kis film volt.
Sok köze nincs az itt kak által hasonlított Hetedik c. Filmhez.
Sokkal inkább a Titokzatos folyó remekmuhoz van közelebb.
Érdemes megnézni
8/10 -
Out of Furnace
Kökemény dráma egy kibaszott szar világról remek színészi alakításokkal. 9/10 -
Escape Plan
Temérdek logikai bukfenc, ami akciófilmnél persze nem feltétlenül kontra, viszont annyira meg nem volt jó a sztori, hogy ne legyen szemet szúró. Minőségibb egyszernézős kategória. -
El Gigante #80998 CGI -
3, ezen írás alapján te nem fogod megnézni
4, mi megfogjuk, várjuk mert egy igényes csilliárdokból készült LÁTVÁNY orgiát várunk
ui: a végén úgy is meg fog dögleni, de kit érdekel, nem a story miatt nézik ezeket már jó lenne ezt elfogadni lassan, vagy 10 év múlva is itt tartunk majd? minden ilyen filmnél le kell ezt írni azoknak akiket nem érdekel, de nem bírják megállni? -
Én jelentkezem.Nekem nagyon nem bírja a szemem a 3d-t.Semmilyet sem.A tv-stől fáj a fejem a mozistól meg nem látok.Konkrétam elvesznek a részletek.Ha vmi gyors abból alig érzékelek vmit.A Man of Steel-nél nekem a kriptonos részt újra kellett néznem itthon mert nem láttam szart sem a gyors jeleneteknék.Kb fél óra mire a szemem megszokja a 3d-t. -
Nem tudom, hogy rossz-e a szeme [valószínűleg nem], de azt a nagy számok törvénye alapján neked is el kell ismerned, hogy simán előfordulhat, hogy konkrétan bántja a szemét az ilyesmi...
[emlékeztető: bazi nagy szöveg, fekete háttéren, és lassan-gyorsan közelít a néző felé] -
Sem tv-ben,sem moziban nem folyik ki a szemem :)
Neki szar a szeme gondolom, megértem ,ha valami ilyenkor bekattan az agyában, mint az epilepsziára hajlamosaknak.pontpontpont -
Azt hittem, van olyan rendszered (nem, nem monitor) a dologhoz, mint Sir Quno Jedinek.
Ja, hogy nincs... akkor nem értem, miért értetlenkedsz... neki kifolyik tőle. -
Mit próbáljak ki? Nézzek meg még 20 trailert amiben ilyen van? Továbbra sem zavarja a szemem, nem akarok tőle rosszul lenni. -
Hirtelen fókuszálás esete. Próbáld ki...
-
"Fullra nézhetetlen, kifolyik a szemed "
orlybagoly.jpg
nemá, szokás szerint túlzásokba esel :) -
Makszimálisan egyetértünk. -
Eleve szar, mikor a trailert ilyenek szakítják meg. Fullra nézhetetlen, kifolyik a szemed (és tömöríteni is horror). -
A fekete háttéren, lassan a néző felé közelítő (lehetőleg fehér színű és rohadt nagy), pár szóból álló feliratokról ne feledkezz meg :)
[Gyűlölöm már ezeket. A fade-elésekkel együtt.] -
En eskuszom gondolkozom már egy ideje egy 1.5 órás traileren. Komplett film, melyhangu faszi narralja, es vegig sejtelmes, fadein-fadeout jelenetek lesznek, azt sugallva, hogy valami komooooooly, valami naaaaaagy fog még jonni.
Csak aztán jól nemjon :D
Maximum az oscar bacsi :D -
Konklúzió? Ezeket a tucat szörnyes/szüperhösös plottalalan filmeket 10-20 percesre kéne vágni, és emberi hang csak sikoly vagy a test trancsírozás megengedett. Egy mozijegyért kétszer nézheted meg.
Call me Warner Bros.
-
Okok, majd ha kijött akkor lehet fikázni, addig meg feleslege. -
1. Baszki 5 hsz-szel alattad linkelte a kollega, szemed van-e?
2. Az osszes szaros katasztrofa/szornyes/akcios/stb filmnek tipikusan brutáldurva, sejtelmes a trailere, de a filmek SOSEM ILYENEK! Illene már megtanulni, hogy a teljes film valszeg 2 ora hosszan, sok elcsépelt vagy tipikus elemmel tarkitott (hosszu felvezetés, a szkeptikus szereplok gyozkodése minden siker nélkul, ja és persze sokáig nem mutatják a szornyet, mintha nekunk megkellene lepodnunk azon, hogy Godzilla filmre mentunk be) giccshalmaz lesz, ami vélhetoen a látványvilágon kivul SEMMI UJAT NEM HOZ. Pár akciójelenet, 1-2 láványos rész még várható a filmben, de ezeket a Godzilla kovetkezo trailerjében UGYIS BEFOGJÁK MUTATNI és lelovik a legtobb eyecandy jelenetet, jól megszopatva ezzel sokakat.
THINK! -
Sose dőlj be a trailereknek. Sose! -
Uuu gyerekek ez brutál jó lesz!
-
Majd ha Hamiltont szerepébe bújik, akkor megkapja ... -
Úgy tudom, hogy ez a hír kacsa.