1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • The Protector
    Gyors véleményezés:

A remény rabjai:

Soha nem láttam,pótoltam a lemaradást.Nincs ezen mit ragozni,ez 10/10.Zseniális.

A kolónia:

Egyszer nézős film.A feléig egész érdekes volt,utána átment ökörségbe,de ettől függetlenül van egy kellemesen nyomasztó atmoszférája a filmnek.Tetszett az elfagyott világ,bár már 1000szer lehetett ilyet látni.
    A film nincsen befejezve,nyitott befejezést kapott.Egy ilyen filmnél szar dolog.

Training DAy:

BEvallom soha nem hallottam a filmről.Azt hittem ez egy idei film.Sokszor fogalmazódott meg bennem,bazdmeg de jól tartja magát Mendez kisasszony és Denzel Washington.Csak később jöttem rá arra,hogy ez nem egy új film mikor tesómnak mondtam milyen fasza filmet láttam.Denzel nem véletlenül kapott Oscart érte.Az a buzi folyton hülyére vett engem is a film alatt:)Nagyon tetszett,nagyon jó volt.

Most amit nézni fogok az a Pandorum nevű film,szintén semmit nem tudok róla.

Esetleg ajánlhatnátok jó scifi meg posztapokaliptikus vagy hasonló kevésbé ismert filmeket.
    A posztapokaliptikus téma a kedvencem szóval ezekből eléggé sokat ismerek,enyhe fronton ide sorolnám ezt a kolónia filmet is.