106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Noé (2014)

Nekem tetszett. Bár én nem vagyok vallásos, meg nem hiszem Istenben, meg a Teremtőben, mégis beültem rá, és azt mondom jó volt. persze ott volt a két ellentét, a vallásos ember szimbóluma Noé, meg a gonosz, pogány ember karaktere is, de nem vitte túlzásba a vallás erőltetését. Ami nem tetszett az a fiatalok színészi játéka. Egyedül Emma Watson emelkedik ki közülük, akin látszik a gyakorlatiasság hogy úgy mondjam, szerintem nagyon jól játszott. Sajnos a többi gyerekről ez nem mondható el, kb azt se tudták, hogy egy forgatáson vannak. Meg ami még fura volt az a CGI. Néha baromi jól nézett ki, néha meg mintha kicsit spóroltak volna a látványon olyan volt. De a timelapse bevágások nagyon ott voltak. 7/10
  • a.carkey
    Színészek, kamera.
  • Rony94
    Tényleg nem akarok beleszólni, de ha tényleg borzalmas, akkor miért adtál neki 5/10-et? Az 5/10 egy átlagos filmet jelent. Ha valami borzasztó, akkor én mindig ilyen 3/10 vagy 2/10 pontozást várok.
  • a.carkey
    12 év rabszolgaság
    5/10

Borzasztó.
  • Tikal #81574
    aha... out of furnace, the fighter, american hustle....
  • Inquisitor
    Amit írsz akár Christian Bale-re is igaz lehet, mert kb. a Tökéletes trükk után tőle is csak beton arcot látni ...

Keanu meg játszott a Ház a tónál vagy az Édes november filmekben, amik nem igazán érzelem mentesek, de nem is mostanában voltak azok sem.

Szerintem ez ilyen akcióhős átok, a hősök nem sírnak, zord arcot vágnak, stb. És az ilyen szerepekben van a pénz sajnos. Egy Bruce Willis is ellébecolhat 2 évtizedet ilyen szerepekkel, hogy aztán meglepje olyan filmekben az embert, mint a Jól áll neki a halál, Bajnokok reggelije, 12 majom vagy a Moonrise Kingdom.
  • ZilogR
    Jah, ez eléggé jó megfogalmazása a dolognak. Ettől függetlenül én bírom a filmeket, amiben ő játszik.

Much ado about nothing - Sok hűhó semmiért
    Film zseniális sziporkaáradat kellő giccsel, Keanu hozza a genyát, ahogy kell, sajnos nulla színészi alakítással. A film 9/10, mert jó, Keanu 2/10 a szerepben, mert nem jó. Ráadásul már itt is úgy mozog, mintha állandó nyak és hát izomgörcse lenne és a fejét csak a törzsével együtt tudja fordítani, ami minden filmjében megjelenik.

Constantine - A démonvadász
    Nagyon jó sztorival induló később kissé elhalivúdosodó és egyszerűségbe fulladó alkotás, amit én személy szerint imádok, összességében olyan 6-7/10, amiben Keanu meglépi a szintet és hozza a 4/10-et is akár.
    A legjobb nem ijesztgetős sztorira menő démonos film, ami ellaposodik vagy inkább nem annyira részletes és nem magyaráz. Sokkal jobb lenne egy Nolan Inspection-féle változat belőle, aminek a végére kisdoktorit írhatsz az álmokról, itt meg a démonokról, a pokolba betekintés és a "két erő" egymás elleni harcáról. Én ezt hiányoltam.
  • hiper KOCKA
    Te... hát annak nem Szmisz ügynök az apja?
  • Sir Quno Jedi
    Bazki, Legolás apjának arcát durva mágia fedte, navajon MIÉRTIS?! :D Elhinteli az öreg magától.
  • tigeroo
    én inkább maradok a fantasy megfogalmazásnál, de végülis minden fantasy mese.
  • mégvadabbdisznó
    Keanu sosem volt jó színész, max a film volt jó amiben szerepelt, így ez valamelyest elfedte a gyenge színészi affinitását. Képtelen érzelmeket kifejezni az az ember... ahogy idősödik, meg egyre jobban.
  • Prof William
    Azóta sem tudom hogy Keeanu simán csak ilyen jól játszotta a kőarcú érzelemmenetes idegent, vagy csak ilyen rossz színész. :)

Mellesleg olyan idegesítő emberekkel van tele az a film (a főhősnő idegesítő kis feka fia, a védelmi miniszter stb) hogy Neo helyében én meggondoltam volna ezt az emberiségmentést.
  • extra sensory
    Hobbitkák - Smaug inzultálása

A színvonala simán elérte a Váratlan utazásét, sőt... nekem jobban tetszett. Mikor odaértek Ereborba szinte tudtam rögtön hol van a sárkány, dehát van akinek meglepetést okozott hogy honnan bukkan elő. Szóval kiszámítható volt végig a film, de szerencsére kárpótoltak a zúzós akciók... a tündék jól dolgoztak, mondhatnám úgy is hogy jól összedolgoztak. egyedül az zavart, hogy Legolas apja fiatalabb képű volt mint ő maga. Ja igen végül is ők örök életűek, van ennyi hátrány benne...

A Bakacsin erdős rész is tetszett, legalább kicsit felrázott a szendergésből, mert néha egy-egy üresjáratnál majdnem lebukott a fejem, ugyanis már későn kezdtem nézni. Számolni kellett volna vele hogy két és fél óra a film.

A gyűrűnek most is volt szerepe, viszont a hibbant gollamot hiányoltam a filmből, valahogy beleszőhették volna a történetbe... ahogy vége lett az is izgalmas volt, szóval várós a harmadik rész.

• Bokafix2
    Nem láttam még ilyen rövid kritikában ennyi spojlert.
  • Koppixer
    Amikor megállt a Föld

- Elpusztítjuk az emberiséget.
    - NEEE!
    - Jó, akkor nem.

5/10
  • fifi
    47 ronin

először is, óriási prosztóságnak tartom, hogy a trailerben és plakátokon bevezetett karakterek egy része szerepel kb. 5/!/ másodpercet a filmben, és semmi érdemi értelme nincs az ottlétüknek...

a film nekem egy szenvedés és csalódás volt, nem is értem mi akart ez lenni. szamurájfilm? fantasy? akció? volt itt minden, de összességében nem volt semmi...
    nagyon gyenge, őszintén szólva sajnálom a rá elbaszott időt...
    ez a Neo meg egyre unalmasabb egy fapofa.

3/10
  • Jakuza1
    Last Vegas
    ertekelhetetlen/10
    Tobbszor hanyingerem lett a film kozben es a vegeig alig tudtam visszatartani a sok nyaltol.
  • Tyler1
    Gyerekmese akárcsak a GyU, csak kevésbé grandiózusabb történetet mesél el, ami szvsz sokkal emészthetőbb is.
  • IMYke2.0.0.0
    A Hobbittal ellentétben - szerintem, ezzel mind egyetértünk, akik ismerik a sztorikat - el is várnám, hogy felnőtt legyen a film. Ha könnyfakasztó, akkor az :)
  • tigeroo
    beren vagy húrinék történetét meglehetne filmesíteni, csak az nem épp happy end lenne:D
  • IMYke2.0.0.0
    Így van - ugye a körítést megkaptuk a valódi Gyűrűk Ura sztorival, és most kapnánk egy igazi harcos filmet, amiben Szauront átküldenék az Örök Vadászmezőkre.
    Brutális, grandiózus csata lenne, a 2-3 órás filmből minimum a fele arról szólna... hú, bele is borzongtam :)
  • Rony94
    Egy konkrét filmre gondolsz, amiben nagyrészt a csata menne? Az fasza lenne, annyi szent. :D
  • IMYke2.0.0.0
    A Gyűrűk Ura elején mindenféle szerzet harcol Szauronnal és csak a véletlen segít a "legyőzésében".
    Én egy olyan nagyszabású csatára lennék kíváncsi, ahol az Emberek küzdenek meg vele, mondhatni szemtől szembe - mindenféle más fajúak segítsége nélkül.
  • genndy
    Ott van a GyU elején...
    Nem emberek vs. Morgothra gondolsz?
  • IMYke2.0.0.0
    Teljes mértékben ellentmondana Tolkien munkásságának, de azért megnéznék egy emberek vs. Szauron csatát...
  • tigeroo
    a hobbit gyerekmese (mennek a sárkányhoz a kincsért), a gyűrűk ura pedig egy korszakváltást mutat be (ugye beköszönt a negyedkor és eljön az emberek kora).

a gyűrűk ura főgonosza is csak morgoth szolgája volt a régebbi időkben, hozzá képest szauron egy jótékony szentlélek...
  • Mentol
    Még nem láttam (hehe), csak a trailert, de már most tudom, hogy LESZAROM azt ha béna lesz a sztori, vagy a szereplők nem mutatnak frankó színészi játékot, vagy logikai bakik lesznek benne; a látvány kárpótolni fog:
    Jupiter Ascending
  • Rony94
    A Gyűrűk ura trilógia az epikus, míg a Hobbit az egy igazi kaland. Én ezt gondolom a kettőről, mindkettőt ugyanúgy szeretem egyébként.

A Gyűrűk urában a Gollamos/Frodós részeket utálom, nehézkesen tudom csak végignézni azokat a jeleneteket.
  • Tyler1
    Smaug pusztasága

Továbbra is tartom, hogy sokkal jobbak a Hobbit filmek az összes LotR-nél. Ennél sem estem hanyatt, amit soha a büdös életben nem fogok megtenni ennél a sorozatnál, de az akciók izgalmasak és szépen megkomponáltak, az új karakterek jók, Evangeline Lilly bájos és könyörtelen, Orlando Bloom badass és könyörtelen, Smaug elszaval egy Shakespeare idézetet mielőtt tüzet okádik, de megbocsátható, szóval úgy összességében még mindig oké.
  • Sir Quno Jedi
    VAGY felnőttek a tininidzsákok. Mutáns állatok, lehet öregkorukra akkorák lesznek mint egy kisbolygó.
  • CalebJoe
    Gyakorlatilag Bay emberi lenyúlták ennek a művésznek a 2009-es design-át kicsit feltúrbózva, a helyében pénzt követelnék.

TMNT
  • tigeroo
    megan fox, miéééééééééért
  • vérpocok
    A békák a 90-es évek elején még egy tinicsaj magasságát sem érték el, ma meg akkorák mint egy kisebb panzió... nyilván ez is a fokozott környezetszennyezésnek tudható be.

A radioaktivitás erőssége a sokszorosa az évtizedekkel ezelőtt mértnek, gondoljunk csak Fukushimára.
  • bcrics
    Kíváncsi leszek erre a filmre, eddig tetszik.
    Mahone Shreddere még inkabb.
    A teknosok meg furan néznek ki, ... Kb mintha az f4-es ben grimm lenne keresztezve a legenda vagyok film zombi főmumusával.
  • Kongy
    Nem tudtam mikor azt a kommentet írtam, de aztán felismertem, biztos egy húron pendülnek Bay-jel, ha ebben is szerepet kapott... if you know what I mean.
  • Tyler1
    Képregényfilmeken is több felnőtt van, mint fiatalkorú, bezzeg a 18 karikás filmekre 6 tagú családok, nagyik a 4 éves unokával, iskolás csoportok úgy bemennek, hogy öröm nézni :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, azt hittem, hogy tudod, hogy Megan is nyomul a filmben... ezért írtam a szereposztó díványt :)
  • Kongy
    Amint látom Megan Fox is feltűnik... na őt sem a színészi tudása miatt szeretjük :D Ennek a nőnek egy fogkrémreklám is problémát okozna :D
  • IMYke2.0.0.0
    Szereposztó díványra tippelsz?
  • Kongy
    És miért lepődsz meg ezen Michael Bay neve mellett? :D