[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hobbitkák - Smaug inzultálása
A színvonala simán elérte a Váratlan utazásét, sőt... nekem jobban tetszett. Mikor odaértek Ereborba szinte tudtam rögtön hol van a sárkány, dehát van akinek meglepetést okozott hogy honnan bukkan elő. Szóval kiszámítható volt végig a film, de szerencsére kárpótoltak a zúzós akciók... a tündék jól dolgoztak, mondhatnám úgy is hogy jól összedolgoztak. egyedül az zavart, hogy Legolas apja fiatalabb képű volt mint ő maga. Ja igen végül is ők örök életűek, van ennyi hátrány benne...
A Bakacsin erdős rész is tetszett, legalább kicsit felrázott a szendergésből, mert néha egy-egy üresjáratnál majdnem lebukott a fejem, ugyanis már későn kezdtem nézni. Számolni kellett volna vele hogy két és fél óra a film.
A gyűrűnek most is volt szerepe, viszont a hibbant gollamot hiányoltam a filmből, valahogy beleszőhették volna a történetbe... ahogy vége lett az is izgalmas volt, szóval várós a harmadik rész.