[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Jah, ez eléggé jó megfogalmazása a dolognak. Ettől függetlenül én bírom a filmeket, amiben ő játszik.
Much ado about nothing - Sok hűhó semmiért
Film zseniális sziporkaáradat kellő giccsel, Keanu hozza a genyát, ahogy kell, sajnos nulla színészi alakítással. A film 9/10, mert jó, Keanu 2/10 a szerepben, mert nem jó. Ráadásul már itt is úgy mozog, mintha állandó nyak és hát izomgörcse lenne és a fejét csak a törzsével együtt tudja fordítani, ami minden filmjében megjelenik.
Constantine - A démonvadász
Nagyon jó sztorival induló később kissé elhalivúdosodó és egyszerűségbe fulladó alkotás, amit én személy szerint imádok, összességében olyan 6-7/10, amiben Keanu meglépi a szintet és hozza a 4/10-et is akár.
A legjobb nem ijesztgetős sztorira menő démonos film, ami ellaposodik vagy inkább nem annyira részletes és nem magyaráz. Sokkal jobb lenne egy Nolan Inspection-féle változat belőle, aminek a végére kisdoktorit írhatsz az álmokról, itt meg a démonokról, a pokolba betekintés és a "két erő" egymás elleni harcáról. Én ezt hiányoltam.