106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Phineas és Ferb Marvel küldetés (2013)
Elég vicces megközelítése a Bosszúállóknak. A szuperhősök erejét elszívják, és a sorsuk ennek a két szerencsétlen idiótának a kezében van.
Valahogy olyan volt ez mintha ötvözték volna az Avengers-t egy Ben Stiller vígjátékkal... komoly dolgokról szólt, de tök komolytalan tálalásban, és még Diznis zenei betétek is voltak benne.
Az akciókat is elhülyülték, nem lehetett komolyan venni, nem olyan mint az egész estés Marvel rajzfilmek többsége. Semmi darkos hangulat vagy komoly mondanivaló, hanem agyatlan randalírozás óvodás színvonalon.
Szerintem a 10 évesnél idősebbeket nem is igen célozza meg a film, de a rövid játékidő szerencsére jót tett neki, mert ha ezt hosszabb ideig kellett volna nézni, én is Hulkká változom dühömben.
4/10 -
a tél katonája
az egyik legjobban élvezhető(!)*** marvel film szerintem. félve ültem be, mert az amerika kapitány első része (valamint a mostani thor 2) tetszett nekem a legkevésbé ezek közül... na de ez nem volt rossz, bár a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gonosz megoldását már ellőtték a watchmen-ben, a célt szentesítő eszköz elvét... valamint a harcjelenetek és robbantgatások már-már túl öncélúak voltak nekem, a verekedős jeleneteket meg hogy-hogy nem unták?
valamint sok dolgot nyitva hagyott a film, kíváncsi leszek a folytatásokra, valamint hogy a többi filmbe hogyan fogják beilleszteni ezt. (ugye sok szó esett bruce bannerről pl. a filmben, most csak a fekete özvegy volt mellette, de gondolom lesznek mini-avengers összeállások is, vagy ugye hogy most loki varázsbotja a nácigeciknél van.
*** értsd úgy, hogy: nem volt benne olyan sok logikátlanság ami kibillentett volna. bár mindegyik marvel filmet szeretem, tudom hogy nem tökéletes alkotások, sőt. nyilván nem olyan humorhegy és laza a film, mint vasember parádézása, de ez másabb emberi aspektusokat emel ki, tetszettek a vívódások és a régebbi idősíkban való nosztalgiázások
összességében nem volt ez olyan kurva fostos/10 -
Last Vegas
Nem akartam megnézni, a reklámja ugyanis hazudik, az alapján ez egy kuka film lenne nálam. Azonban csalódtam, mert nem az volt amire ez alapján számítottam és jól szórakoztunk. Kicsit unreális és inkább dráma, mint vígjáték, de jó. Jó színészek nélkül persze már kérdéses elment-e volna, de így okés. -
bcrics #81937 Spoilerban leírod a végét?
Köszi. -
Mondjuk az külön megér egy misét, hogy a fuck szóval mennyire nem tudnak mit kezdeni a fordítók (dögölj meg, kapd be...van itt minden csak a baszás szót ne kelljen használni :D).... -
Herp
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
és Derp
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Azért szinkronnal pergősebb [oda lehet jobban figyelni] az a jelenet, mint az nélkül.
Én annak idején angol plusz felirat vetítettem a srácoknak a videóklubunkban, de szinkronnal jobban bejött később. -
25th Hour - Az utolsó éjjel(lol) 2005
Már láttam ezt a filmet, de tegnap megnéztük wife-val még egyszer, sajna a szinkronos verziót így a monológ Alföldi ripacskodásában eléggé felcseszte az agyam.
Azon is elgondolkodtam, hogy Spike Lee ha már ilyen filmeket lebírt tenni az asztalra mi a péklapátért megy bele ilyen Oldboy féle szörnyűségekbe.
Mindegy ettől függetlenül a 25th Hour továbbra is jó erős nyolcas nálam. -
Haffey #81932 Transendence
A témája nagyon megfogott. Viszont hatalmasat csalódtam. Tele van zagyvaságokkal a vége, semmi izgalom nincs benne, a vége meg egyszerűen.... 2/10
Nyomtalanul
Közvetlen a Tr. után néztük meg. Hát nincs mit ragozni rajta, számomra egy tökéletes thriller volt. 10/10 -
Olmos már az Usában született, de szülei mexikói bevándorlók, akik részben magyarok, innen úgy tudom, hogy a zsidó származásuk miatt menekültek anno. Nem csak legenda, tényleg van magyar vonatkozása Eddie Olmosnak. -
Értem, ezt nem tudtam. -
Egy interjúban mondta egyszer, hogy a családja Magyarországról vándorolt ki Spanyolba aztán Mexikóba. -
hapi #81928 Szerintem is ennyit ér a film, hozzáteszem a leírásodból rá sem jöttem melyik is az pontosan annyira nem fogott meg, pedig nem rég láttam. -
Én holnap a Pioneer-t megyek megnézni, első blikkre bejött a trailer. Majd a megtekintés után nyilatkozok, hogy megérte-e a mozijegy az árát.
-
Ne foglakoz a kritikával! Nekem néha azok a filmek jönnek be, amit mások lehúznak! Ízlés kérdése, kinek melyik film jön be :D -
Jaja, engem is érdekel, de a sok negatív kritika visszavett kicsit a lelkesedésemből. De az alap sztori nagyon tetszik. -
A Transcendence-t én majd 7végén nézem meg :D Nekem a története bejön.
Mondjuk a Mátrix-ban USB kábellel kötötték össze az emberi agyat a pc-vel :D -
Honnan vetted, hogy magyar származású? Los Angelesben született, mind apja, mind anyja amerikai. -
Katalizátor #81922 En meg ugy tom Olmos ezt maga talalta ki, elvegre magyar szarmazasu es beugrott neki a "nehogymar". Persze ki tudja... -
Mert? Nem mondhatja rá a csaj hogy miért nézetsz velem ilyen rossz filmet, mégis tuti hogy fél óra után nem a filmen fog az esze járni :) Te meg már úgyis láttad többször :D -
A Transcendence-t lehuztak a kritikak nagyon
-
13 Sins
Egy viszonylag érdekesebb Szürkületi Zóna rész hangulatát adó egyszerűbb kis telefonálgatós sztorival. Egyszer nézősnek pont jó volt.
5,5/10 -
Enemy (2013)
Jake Gyllenhaal úgy gondolta neki egy művészfilm hiányzik a munkásságából. A sztori szerint J.G. egy egyetemi tanárt alakít, aki beszürkült, unalmas napjait éli, amíg egy nap egy filmben meg nem látja pontos hasonmását. Nyomozásba kezd, és az addig sivár élete teljesen felfordul. Na most ez alapjában véve érdekesen hangzik, de nem művészi ábrázolásban. Az a fajta művész-thriller, ami hosszú kinyújtott snittekkel operál, lágy zongoradallam kíséretében, semmitmondó párbeszédekkel, néhol összefüggéstelen jelenetekkel. Olyan szinten vontatott, ami már fizikálisan is igénybe veszi az embert. A legidegesítőbb azonban a karakterek viselkedése a filmben, teljesen ellentmond minden elfogadható normának, a cselekmény pedig végig erre épül. A rendező egyébként a Fogságban-t is jegyző Denis Villeneuve, ami számomra megdöbbentő. Szóval kicsit sem tudtam azonosulni egyik karakterrel sem, komolyan vehetetlen az egész. Aztán jött a zárójelenet, és akkor közel álltam, hogy...
-
nekem a váltással együtt is tetszett, de már régebben láttam. -
Ezért is a "kirohanás" tőlem:
"Aztán a film bekavar, és a zsaru lesz a főszereplő - whaddafaaaaakkkk...."
Ha az első felének szellemiségében folyik le a sztori [tehát, úgy alkotják meg a nagy "drámát", hogy nem történik főszereplő váltás], akkor valóban jó film lehetett volna.
De a műbalhézás a kölyökkel az valami rettenet volt. -
Ez pedig egy jó film. Bár a film második fele nekem se tetszett, főleg mert kiszámítható volt, de az első fele nagyon ott volt. -
Az a helyzet, hogy ez nem is volt dráma.
Ez semmi volt. -
nem drámát vártál? -
[2012] - The Place Beyond the Pines (Túl a fenyvesen) - 4/10
Állandóan az államokat járó cirkuszos hősünk felcsinál egy helyi pipit, s egy év múlva - mikor újra visszatér a porfészek városkába - megtudja, hogy született egy kisfia.
A dolgok ezután beindulnak - hősünk jó apa és férj akar lenni, s ezért elkövet mindent. Szó szerint.
Aztán a film bekavar, és a zsaru lesz a főszereplő - whaddafaaaaakkkk....
Két óra húsz perc, és ebből másfél óra zsaru / kölyök lelkizés, meg piszkos szaruzás... közben ugrunk 15 évet... és senki sem öregszik, közben meg a zsaru fia és a hős fia...
Jobb volt mint a műrobotos film, de ezt is kerüljétek, ha még nem láttátok... -
Régen rossz, ha a '12 majom'-ról valakinek azonnal a dugás jut eszébe...
-
Pont ez a lényeg benne :) -
*néznénk -
A 12 majmot már rég láttam, és ha itthon lennénk, nem filmet néznék! :D -
Inkább otthon nézzétek meg a 12 majmot :) -
Alapból nem nézném meg, de mivel lánnyal megyek, gondoltam valami könnyed/vicces és aránylag rövid filmet kellene megnézni. Az animációs film meg a csajoknak amúgy is be szokott jönni.
Amúgy gondolkodom, hogy ráveszem, hogy a Transzcendenst nézzük! :D -
Jaja tudom szerintem zavvi is lassan kifogy a picsba majd. :D
Amúgy mielőtt rátaláltam a Remastered Steelbook-ra, pécsen kérdeztem Media Markt-ba, és azt mondták tavaly adták el az ucsó BR Robocop-ot. 490ft-ért.
Mondom a kurva anyátokat, régen hányszor kérdeztem havonta és azt mondták ilyet nem is árulnak..
Parasztok. -
Ja értem.Az szerintem nem lesz hiánycikk, csak a régivel vannak licensz meg gyártásproblémák, vagy kapnak jogot vagy nem. -
Jaja tudom szerintem zavvi is lassan kifogy a picsba majd. :D -
Az új, 2014-esre mondtam. -
Azért felhívnám a figyelmet arra, hogy ez tipikus first world problem.