[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
a tél katonája
az egyik legjobban élvezhető(!)*** marvel film szerintem. félve ültem be, mert az amerika kapitány első része (valamint a mostani thor 2) tetszett nekem a legkevésbé ezek közül... na de ez nem volt rossz, bár a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gonosz megoldását már ellőtték a watchmen-ben, a célt szentesítő eszköz elvét... valamint a harcjelenetek és robbantgatások már-már túl öncélúak voltak nekem, a verekedős jeleneteket meg hogy-hogy nem unták?
valamint sok dolgot nyitva hagyott a film, kíváncsi leszek a folytatásokra, valamint hogy a többi filmbe hogyan fogják beilleszteni ezt. (ugye sok szó esett bruce bannerről pl. a filmben, most csak a fekete özvegy volt mellette, de gondolom lesznek mini-avengers összeállások is, vagy ugye hogy most loki varázsbotja a nácigeciknél van.
*** értsd úgy, hogy: nem volt benne olyan sok logikátlanság ami kibillentett volna. bár mindegyik marvel filmet szeretem, tudom hogy nem tökéletes alkotások, sőt. nyilván nem olyan humorhegy és laza a film, mint vasember parádézása, de ez másabb emberi aspektusokat emel ki, tetszettek a vívódások és a régebbi idősíkban való nosztalgiázások
összességében nem volt ez olyan kurva fostos/10