106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Papíron nem jó annyira, viszont nekem 23 colos monitoron teljesen olyan. :D -
A "...látvány természetesen rendben van..."-ról jutott eszembe, h Stephen King történetekből készült filmek mily borzalmasak.
Rémkoppantók (véletlenül megnéztem :-o ): film: 3/10, mert mi a f@sz ez, ráadásul így, a könyv: 6-7/10, mert sok jóval jobb :) sztorija van az öregnek ;)
Cowboyok és űrlények Második megnézés, az asszonyt büntettem vele. 6/10, mert semmi extra. Olyan kellemetlen lehet Harrison Ford hülye kölykét játszani.
Rio 1. Gyerekek kiharcolták, nem akartam megnézni, aztán csak ott maradtam. Gyerekszemmel biztos jobb, nekem nem tetszett annyira, olyan 4-5/10. Kicsit olyan semmilyen, a kékmadár szinkronja idegesített, a kakadu szintén. Lionel Richie volt az egyetlen velős poén benne.
The Animatrix hát, én nagyon élveztem, a "rendszerhibás" részt pedig egyenesen zseniálisnak találtam. Újranézem a Mátrixot, asszem, mindet.
Runner-runner butaság, egynek éppen elment. A "Napóleonnak mi hiányzott Elba szigetén" jelentről pedig a "két dolog érdekel igazán: a rendszer viselkedésének leírása fázistérben és a pina. De utóbbi években inkább már csak a pina." elszólás jutott eszembe. 4/10
Walter Mitty titkos élete (2013) sokan fikázták, de nem féltem tőle és igen, asszem megérte. Nagy tanulság nem sok van, inkább olyan két koccintás közti okosság, amire félgőzösen rábólintasz és iszol. Igazából tetszett, hogy nem annyira kesergős filmecske lett, hanem amolyan finom humorral tálalt könnyedebb valami. Persze ettől még ugyanolyan heppiendes hálivúdi fos. 7-8/10, mert szeretem az északi tájakat :) És jó film.
All is lost ha ilyen hülye vén csóka leszek, ne engedjetek vízreszállni. De Lobelt Ledfold egyáltalán nem az. Volt benne némi bevállalósság, tökösség, bátorság, problémamegoldásra való hajlam, de sajnos azt láttam, hogy ő nem egy tengeren nevelkedett figura, az egyes jelenetek felvételénél el kellett neki mondani, h most mit kell csinálnia és ő ezt szépen, döcögősen megcsinálta. Csak emiatt 8/10, mert szerintem nem is olyan rossz ez.
-
És 4 perces késleltetéssel elküldte újra? 
(Amúgy tényleg jó a film) -
igen annyira perfekt mint mondjuk e bolti br? -
720 vagy 1080p WEBdl perfekt minőség -
Robocop 2014:
Release Date: 09 June 2014
odébb lezs még a jó minőség. :D -
Mondasz valamit. :D -
Nem hinném :)
A marcipán egy havi fizetés lenne :) -
Magyarországon lehet rendelni? :D -
basszus. :D -
Savaged 2013
Korrekt kis film volt. Végülis horror, ha úgy nézzük, de nagyrészt afféle bosszúfilm, mint a köpök a sírodra és a többiek. Először fura volt a főszereplő csaj, de aztán egész tűrhető, pont jó választás. Volt egy két minimális logikátlanság benne, de alapvetően nem hülyeség.
Aki szereti az ilyesmit, annak tetszeni fog. -
Savaged 2013
Korrekt kis film volt. Végülis horror, ha úgy nézzük, de nagyrészt afféle bosszúfilm, mint a köpök a sírodra és a többiek. Először fura volt a főszereplő csaj, de aztán egész tűrhető, pont jó választás. Volt egy két minimális logikátlanság benne, de alapvetően nem hülyeség.
Aki szereti az ilyesmit, annak tetszeni fog. -
Az, hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...torta:
Kérhetsz ilyet rokonoktól szülinapra :) -
nagyok a mellei? :D -
Szerinted, mit a "buktató" ezen a képen?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Csaba007 #82202 Csodálatos pókember 2
Hozza az előző rész színvonalát,a harcok látványosak és kreatívak,Electro menő,egyáltalán nem volt sok a 3 gonosz,főleg,hogy 2 szinte alig van benne,inkább csak felvezették a folytatásra.Engem kicsit zavart,hogy Gwen túl sokat szerepelt,de igazából nem volt vészes. Néha van egy kis üresjárat,de elenyésző. Egy kicsit mégis csalódtam,mert jó volt,de valahogy egyáltalán nem tudtak újat mutatni történetben.Szórakoztató,látványos,már csak ezekért ajánlom moziban nézni.A 3D meglepően jó volt,ahogy a zenéje is. 7,5/10 -
Milyen minőségben nézted? Mozi? -
"Robocop 2014
Főszereplő nem volt szimpatikus, de ez csak addig tartott amíg nem alakult át. Szernecsére nem egy másolat az eredeti műről, így más aspektusból mutatták be az átalakulást, s a történéseket. Akciók jók, látvány természetesen rendben van, a story is korrekt, a páncél s maga a robot igen jóra sikeredett. Ez egy más kor, ahol mást tud ez a gép, így hasonlítani sem érdemes az elődhöz, mert az valszeg elvérezne egy face-off -ban :) Ismert dallam tetszett hogy felcsendült. Egy Robotozsaru filmet csináltak és nem csak egy egyszerű reméket. Ez pedig örvendetes és jól is sikerült!
Samuel L. Jackson nagyot alakított! "

-
Fire in the Sky
Hogy ez eddig miért maradt ki. Korrekt UFO-s film. Igaz? történet alapján, ennek okán nem sieti el a film a dolgokat. Jól mutatja be hogy ilyen esetben hogy reagál egy közösség és a hatóság azokra akik átéltek valamit, ami a józan észnek ellent mond. A 2. felében azért történik ez meg az.
Robocop 2014
Főszereplő nem volt szimpatikus, de ez csak addig tartott amíg nem alakult át. Szernecsére nem egy másolat az eredeti műről, így más aspektusból mutatták be az átalakulást, s a történéseket. Akciók jók, látvány természetesen rendben van, a story is korrekt, a páncél s maga a robot igen jóra sikeredett. Ez egy más kor, ahol mást tud ez a gép, így hasonlítani sem érdemes az elődhöz, mert az valszeg elvérezne egy face-off -ban :) Ismert dallam tetszett hogy felcsendült. Egy Robotozsaru filmet csináltak és nem csak egy egyszerű reméket. Ez pedig örvendetes és jól is sikerült!
Samuel L. Jackson nagyot alakított!
-
A tetrisz a vicces benne ahogy az épületeket eltüntetik vele, de a látvány még önmagában nem lesz elég. Sok látványos film van amelyiknek elbarmolják a sztoriját, vagy csak szimplán gagyi. -
hiper KOCKA #82197 Régóta halogatják sajna, kérdés hogy jövőre lesz-e belőle valami. Pedig érdekelne. -
Már most várós nekem ez a film... végre valami eredeti ötlet... nagyon frankó és egyben vicces is a sztori: egy földönkívüli faj félreértelmezi a videójátékból fogott jeleket és ezzel a módszerrel támadja meg a Földet.
Ötletes ahogy pixeles figurák rombolják a valós életteret. xDD
Csak sajna még egy jó évet kell várni rá. -
Koppixer #82195 Snowpiercer
Sokkal jobbra számítottam, az alapötlet még érdekes és az egész filozófia, ami a történet mögött húzódik, de a forgatókönyv és a rendezés olyan gyatra, hogy képtelenség élvezni a filmet...
3/10 -
Úgy tűnik, ő is bemagolta. Durva. -
Most pedig utána nézek, hogy Marion tényleg ennyi nyelven tud-e, vagy csak bemagolta a film kedvéért, mint annak idején Hyroshue Ryoko a Wasabi esetében. -
[2013] - The Immigrant - 6/10
Alapvetően nem volt rossz - és ugye Marion Cotillard a zsánerem.
Lassú film, a karakterekre koncentrálva. -
énis gyerekként láttam a roger nyúl a pácbant, azóta bukok a vöröshajú nőkre -
Isten nyugosztalja.
A sors iróniája, hogy pont ma reggel kaptam el valamelyik csatornán a Super Mario Bros.-t (ami ugye nem épp a legjobb filmje volt :))
A Roger nyúl a pácban viszont gyerekkori kedvenc. -
IXEMGabeo #82189 RIP:S
Elveszett világban remekül alakította Challenger professzort:((( -
Ezt nem értem, hogyhogy az esemenyeknek szol a pontozás?
Ha egy film érzelmileg nehezen befogadhato/feldolgozhato témárol szól (méghozzá jelen esetben kivételesen jól) akkor lepontozás a jutalma? -
megnézem, de aztán ne csalódjak
-
Meghalt Bob Hoskins
:( -
[2011] - We Need to Talk About Kevin - 6/10
Hát, nem egyszerű film. Vélhetően sem az eredeti novella, sem a film írói nem rendelkeznek annyi ismerettel, ami kellően le tudná írni egySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lelkivilágát, és hogy miként lett azzá.sorozatgyilkos
Ettől függetlenül, a pofánb***omdemindjárt kölyök jól nyomta, Tilda Swinton pedig a leroggyant anyukát.
A pontozás az eseményeknek szól, mert nem lehet függetlenedni tőlük. -
Wolf Creek 2
Ez bizony nagyon fasza volt. Ha valaki egy mostani horrort nézne meg, ez legyen az. Igazi ausztrál csemege, és tudott újat mutatni a műfajban is.
8/10 -
A Konstantinban csak mellékszereplő... a legtutibb filmje az amelyikben elrabolja egy drogkereskedő unokáját váltságdíj ellenében, és a fél maffia a nyomában lohol... na az a filmje a legjobb. -
Meg akkor már a Constantine-t is, abban is szerepel
(én pl. abban láttam először, és tetszett, onnantól már megismerem ha látom más filmben)
-
Köszönöm az ajánlást - meg is keresem a módját, hogy lássam :) -
A beszélnünk kell Kevinről c. filmet is ajánlatos akkor megnézni, igazi dráma Tilda Swintonnal. -
[2001] - The Deep End (Mélyvíz) - 7/10
Még nem láttam. Tetszett.
Tilda Swintont az Orlando óta szeretem, különleges nő. -

A legjobb magyar film. Latinovits utolsó szerepe.És mit hoz benne te jó ég....