1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ZilogR
    A "...látvány természetesen rendben van..."-ról jutott eszembe, h Stephen King történetekből készült filmek mily borzalmasak.
    Rémkoppantók (véletlenül megnéztem :-o ): film: 3/10, mert mi a f@sz ez, ráadásul így, a könyv: 6-7/10, mert sok jóval jobb :) sztorija van az öregnek ;)

Cowboyok és űrlények Második megnézés, az asszonyt büntettem vele. 6/10, mert semmi extra. Olyan kellemetlen lehet Harrison Ford hülye kölykét játszani.

Rio 1. Gyerekek kiharcolták, nem akartam megnézni, aztán csak ott maradtam. Gyerekszemmel biztos jobb, nekem nem tetszett annyira, olyan 4-5/10. Kicsit olyan semmilyen, a kékmadár szinkronja idegesített, a kakadu szintén. Lionel Richie volt az egyetlen velős poén benne.

The Animatrix hát, én nagyon élveztem, a "rendszerhibás" részt pedig egyenesen zseniálisnak találtam. Újranézem a Mátrixot, asszem, mindet.

Runner-runner butaság, egynek éppen elment. A "Napóleonnak mi hiányzott Elba szigetén" jelentről pedig a "két dolog érdekel igazán: a rendszer viselkedésének leírása fázistérben és a pina. De utóbbi években inkább már csak a pina." elszólás jutott eszembe. 4/10

Walter Mitty titkos élete (2013) sokan fikázták, de nem féltem tőle és igen, asszem megérte. Nagy tanulság nem sok van, inkább olyan két koccintás közti okosság, amire félgőzösen rábólintasz és iszol. Igazából tetszett, hogy nem annyira kesergős filmecske lett, hanem amolyan finom humorral tálalt könnyedebb valami. Persze ettől még ugyanolyan heppiendes hálivúdi fos. 7-8/10, mert szeretem az északi tájakat :) És jó film.

All is lost ha ilyen hülye vén csóka leszek, ne engedjetek vízreszállni. De Lobelt Ledfold egyáltalán nem az. Volt benne némi bevállalósság, tökösség, bátorság, problémamegoldásra való hajlam, de sajnos azt láttam, hogy ő nem egy tengeren nevelkedett figura, az egyes jelenetek felvételénél el kellett neki mondani, h most mit kell csinálnia és ő ezt szépen, döcögősen megcsinálta. Csak emiatt 8/10, mert szerintem nem is olyan rossz ez.