106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • TBTPumpa
    Manapság nincs is olyan, hogy "vígjáték". Inkább szánalmas, alpári dolgokkal teletűzdelt filmipari hulladékok vannak. És nem a humortól nevetsz, hanem a kíntól. Egyszerűen a film már kihozza belőled, hogy kínodba nevess (lásd: Adam Sandler és barátai filmjei).

Számomra utolsó a Ted volt. Abban volt néhány poén, amin tudtam nevetni, de az is már tele volt alpári dolgokkal, amikre én nem vagyok annyira vevő.
    Tudom, amcsiban ez nagy divat (fingós viccek, minden második szó Fuck és hasonlók), de szerencsére egy picit "érettebb" vagyok, minthogy az ilyen hulladékokon nevessek.

Amúgy pedig Másnaposok 3:
    Az egész filmet el tudom mondani 1 mondatban:
    Fucking Leslie Chao fucking stolen me fucking 20 million fucking dollars.
    Remélem sikerült "szemléltetni" a mai "vígjátéknak" nevezett filmek értelmi szintjét.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak éljenek addig az öregek!
    //Drukk-drukk...
  • ForzaInter
    Ha minden igaz Scorsese csinál egy gengszterfilmet, ahol újra összeállhat a legendás De Niro-Pesci duo. Kérdés, hogy mikor lesz valami a filmből, elvileg a Silence után az lesz a következő filmje.
  • IMYke2.0.0.0
    "Melissa alakítása."

Mondom, kitagadlak...

//Manapság jó vígjáték? Zéró.
  • DarkSector
    Ellenpéldákat kérek szépen. :)
  • DarkSector
    Nekem baromira tetszik. :)
    Melissa alakítása.
    Vagy szerinted melyik jó vígjáték? De télleg amin lehet nevetni is?
  • TBTPumpa
    He? 9/10 a női szervek? WTF
    Össze akarsz veszni? Az a film jóindulattal is 4/10. És akkor tényleg jóindulatú voltam.
  • DarkSector
    Én régi horrofilmek után kutatok sokszor, már annyira nehezen találok , hogy leadtam a közepes kategóriába. :)
    Akinek vannak tippjei, az nyugodtan ossza meg.

Nem Péntek 13 meg Evil Dead hires filmekre gondolok, mert azokat mindenki ismeri.
  • IMYke2.0.0.0
    "Női szervek nálam 9/10"...

Oké, nem ismerlek többé.
  • wesker24
    Nézd meg a másik részt még nagyobb baromság sokkal jobb mint az első rész volt !
  • DarkSector
    Na ezt is felírom majd. :)
  • DarkSector
    Last Vegas nekem nagyon tetszett. :)
    7/10 azért nekem van kb. És a 7/10 az nálam jó kategória.

A Női szervek nálam 9/10 ahoz képest nézem a vigjátékokat amióta láttam a filmet. :D
  • tigeroo
    bill és ted zseniális kalandja

ekkora baromságot:D tökéletes film délutáni kikapcsolódásnak még mindig
  • Tyler1
    Biztos van aki tud rajta szórakozni, nekem inkább volt kellemetlen, ahogy egy Robert De Niro saját magát ledegradálja ilyen szereppel 70 évesen. Akkor inkább a Last Vegas, az tényleg jó pofa lett.
  • DarkSector
    Ja hogy ez egy vígjáték akart lenni. :D
  • Totti5
    Egy jó vígjáték, érdemes megnézni. Nem Rocky... se nem más. Vígjáték.
  • DarkSector
    Kiütést terveztem megnézni de mikor megláttam én is letettem róla.
    Inkább Rocky 1-5
  • Tyler1
    A héten próbáltam pár kötelező boxfilmet pótolni.

Ali
    Közepes eresztés sajnos. Lógott az egész történet és a karakterek is a levegőben. Will Smith 1-2 jellegzetes tulajdonságtól eltekintve nem sokban emlékeztetett Muhammad Alira. Felszínes, vontatott.

Acélököl (Tyson)
    Ez sem a legjobb életrajzi film, de annyira nem rossz. Látszik rajta a low budget, ehhez mérten viszont teljesen elfogadható.

A remény bajnoka (Cinderella Man)
    Mesébe illő történet, ahogy James Braddock beceneve (az angol cím) is mutatta, Ron Howard eléggé hatásvadász rendezésében, végeredményben viszont nagyon jó film. Russell Crowe ebben is remekül alakít.

Dühöngő bika (Raging Bull)
    Scorsese tökéletesen elevenítette meg a 40-es éveket a kamera előtt, kiváló hangulatú, nagyon jól megírt és rendezett film, De Niro és Joe Pesci hibátlan alakításaival (utóbbit sajnálom, hogy a 2000 évek óta többnyire inaktív, óriási pali). Egyetlen negatívum, hogy a box jelenetek kissé elavultak voltak már akkor is, hiszem a Rocky-ban 3 évvel korábban messze hitelesebb bunyókat koreografáltak.

Millió dolláros bébi (Million Dollar Baby)
    Volt pár előítéletem a filmmel kapcsolatban, ami miatt nem igazán voltam rá kíváncsi soha, de úgy voltam vele, hogy most akkor ezen is túl leszek. Óriásit csalódtam pozitívan, baromi jó film. Semmit nem tudtam a sztoriról, úgyhogy engem eléggé gyomron ütött az utolsó harmad. Eastwood bácsi félisten!

A kiütés (Grudge Match)
    Juj ez de gagyi lett. Felesleges volt elkészíteni is, ne járassák már le ilyennel magukat az emberek. 1-2 jó poén volt, a végén a Tyson-Holyfield jelenet tényleg vicces volt, de inkább kínos ez a film, mint szórakoztató.
  • DarkSector
    Mivel Harry nem létező karakter ezért ő. :D
  • IMYke2.0.0.0
    ////OFFFFF
    Harry Potter vs. Jedi... vajon, melyik szívja meg?
  • IMYke2.0.0.0
    A Dragonballból [valamelyik tévén láttam még ezer éve egy részt], és a Narutóból is elég volt 1-1 epizód, hogy még az emléküket is besózzam...
    Annyira ellenszenves volt mindkettő, hogy soha a büdös életben nem akarok látni belőlük egyetlen képkockát sem :)

Nem az én világom az efféle anime - percekig dialógusok a levegőben ugorva, fél epizódokon át merengés stb.

Én sokkal földhözragadtabbakat, szórakoztatóbbakat [és talán kommerszebbeket is] nézek.
  • mégvadabbdisznó
    Tudod nekem melyik animéről készült film okozott elég nagy csalódást? Dragon Ball Evolution...

A hajam téptem tőle... ez aztán távol áll mindentől ami Dragon Ball. Songoku egy nyálas kis b*zinak van bemutatva aki GIMIBE jár! Hol volt ilyen a sorozatban? Soha életében nem látott még iskolát se. De ezer sebből vérzett egyébként is a film. Páran már 20 perc után kimentek a moziból. Én nem is tudom miért néztem végig... tán csak sajnáltam a ráfordított pénzt.

Lehet van akinek tetszett, nekem óriási csalódás. És akkor még olyanok producerkedtek a filmnél mint Stephen Chow. Hát tőle ezt igazán nem vártam, bár a rendezőt illeti inkább a szidalom mert nagyon elbarmolta.
  • DarkSector
    Igen amit beszerezhetetlen Bluray-en sajnos! :D
    Pedig van fémtokkal is. :)
  • Fresh Duke
    Ezek közül az Equilibriumot tudom ajánlani leginkább.
  • IMYke2.0.0.0
    Én animézek, és a 3.3 TB szinte azzal van tele.
    Nagyon kevés élőszereplőst méltattam és méltatok arra, hogy fennmaradjon a gépen.
  • DarkSector
    Jaja elnézést érte.
    Az a baj hogy ezekből spkat nem lehet eredetibe kapni. :D
  • DarkSector
    Igen mikkel? :)
    Régieket, újakat gyüjtöttél össze? sorozat vagy film?? :)
  • tigeroo
    jaa így már értem, csak itt a topikba a legutóbb megnézett filmekről írunk kritikát vagy ajánlást, nem pedig gyűjteményről megy a téma :)
  • bcrics
    Zsir.
    3.5 tb már csurig van nálam.
  • DarkSector
    Jah akkor elnézést kérek, legközelebb csak véleményeket írok.
  • Synchronous
    Szerintem egy kicsit kezdesz eltérni a topik témájától ezekkel a warez oldal linkekkel, meg dvd vásárlós izékkel.
  • DarkSector
    Fasza régebbi filmek.
    Végülis jogos a kérdés. :D

Igazából aki szereti a régebbi filmeket ezeket érdemes megnézni, jó nem mindegyik annyira fasza, de a nayg részük az.
  • tigeroo
    hmmm

és ezzel az információval mit kezdjünk?
  • DarkSector
    80%-a boltban nem beszerezhető.
  • Tikal #82263
  • DarkSector
    Final Fantasy Advent Children kimaradt, az egy másik mappában van. :)
  • DarkSector
    csúnya a warez, de a gyűjteményem:

Avi (van 720p is benne):

720p:

1080p:

Remux:

• fifi
    oszt' mé'?
  • tomsolo
    The Wolf of Wall Street (2013)

Ez mekkora egy fosadék háromórás egotrip volt.

4/10
  • DarkSector
    Így akartam na:

Filmajánló:

Skytten (A mesterlövész)

Mia Moesgaard a híres újságírónő egy tévés beszélgetésben elítéli a politikusokat, amiért Grönlandon olaj után akarnak kutatni. Egy magányos környezetvédő aktivista is szívén viseli az ügyet és úgy dönt, jobb belátásra bírja a politikusokat...Fegyverrel...