106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Nekem nagyon adta a Her, pont Scarlett miatt. Vegig lelki szemeim elott lattam magat a not is nem csak egy arctalan hang volt, nekem mukodott.
    Tovabba egyaltalan nem ereztem unalmasnak, ugyanakkor a kozepe fele mar kilehetett talalni hova lyukad ki a sztori. Sztem remek drama volt.
  • Blasta
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem erezted a vegefele, hogy egy kicsit mar atment a film scifi-be? :D Gondolok itt a mexikoba veletlenul atkocsikazasra, es az ottani tortenesekre. Nekem az a resz mar kicsit sok volt, ott vesztett 1 pontot a film, mar soknak ereztem amik ott tortentek veluk. A legvegen is mar csak felkurtam az agyam, annyira durvan elbaszta a dolgokat mar az autopalyas resznel. Viszont az tenyleg a film erenye, hogy elerte, hogy inkabb azon drukkoljak, hogy Julia kapja meg azt az 1 millat mintsem a mexikoi faszfejek, pedig O sem erdemelte meg jobban :D
  • Sir Quno Jedi
    Én csak elolvastam a sztorit (majd meg is nézem), de ez lényegében a The Machine "folytatása". Aki emléxik az utolsó képsorokra (meg amit mond előtte a profnak), az érti mire gondolok.
  • ForzaInter
    Ugyanez nekem is.. Scarlett hangja is irtó szexi, csak nem tud az ember elvonatkoztatni tőle, és végig azt látja maga előtt az ember ahogy egy stúdióban beszél:D Jobb lett volna egy ismeretlenebb színésznőt választani erre a "szerepre". A másik bajom, hogy rémunalmas a film, pedig én szeretem a lassú drámákat, de ez nekem nagyon nem adta. Pedig az alapötlet érdekes, de ez így hogy 2 órán át beszél egy géppel nem működik..
  • IMYke2.0.0.0
    [2008] - Julia - 8/10

Mindenek előtt, köszönöm az ajánlást a filmmel kapcsolatban.
    A 144 perc elszállt - Tilda Swinton brillírozott a filmben, egyszerűen mintha rá lett volna öntve, köré lett volna írva a szerep. Remek színésznő, jól áll neki a vörös, a pici kis villantások meg szexik voltak :)
    Sztorival kapcsolatban, bár viszonylag "régi" a film, semmit sem lőnék le, csak annyit, hogy nagyon hús-vér volt, nagyon élő, eleven. Én is csak ajánlani tudom azoknak, akik még nem látták. Komolyan.
  • Mr Csé
    Her 5/10

hát ez csalódás volt mert skarlát johanna hangja rém idegesítő a vihogása meg aztán pláne .szegény Amy Adams itt sem játszik valami emlékezetesen ,ráadásul a történetnek se eleje se vége
  • tommygear
    akkor te még nem láttál vígjátékot...
  • IXEMGabeo
    vejedre ütök az jó volt:d pedig én ki nem állhatom Ben Stillert:D az vicces film volt
  • tomsolo
    The Monuments Men (2014)

A II. világháborúban rendes, jóravaló professzorok, kurátorok és művészek beállnak a seregbe, hogy a gonosz németek(nácik) által elrabolt műkincseket meg/viszza/kimentsék. Ízlelgessük ezt egy kicsit.

Nem, nem vígjáték sajnos, hanem "megtörtént történet" alapján egy rettentő gyenge, klisés, unalmas minden eredetiséget nélkülöző dolog "csodás" patetikus jelenetekkel. Nagy kár pedig, mert nagy szereposztás meg minden de...

4/10

POMPEII (2014)

Nem ez nem a Pompe 2, hanem végre egy katasztrófa film. Szép képek, minden szétszaturálva, nagyon gyenge gladiátoroskodással, gonosz Kiefer Sutherlanddal és E.T.-vel aki nőnek öltözött.

5/10
  • DarkSector
    Ezt még nem ismertem eddig :)
  • ZilogR
    Angolkák
  • DarkSector
    Amúgy vígjátékok terén nekem mindig 1 sorozat jut eszembe:

Office (US)

Meg nekem bejön a Reno 911, abba a rendőrös vigjátékban iszonyat durva dolgok vannak. :D
    És mivel lemaradtam róla nemrég tudtam meg hogy volt egy mozifilm is, ezt én most nézem épp. :)
  • DarkSector
    Na azok még oké.
  • DarkSector
    Nem gond.

Jah a franciák, depárgyiő, meg a többiek na azok kemények, szerintem.
    Manapság meg nehéz találni, amiket meg jónak hívunk az szigóruan a környezetében számít jónak.

Nem tudom én poénosnak éreztem a filmet, (női szerveket) nem azért mert olyan nagy vicceket meséltek benne, hanem a csaj stilusa, ahogy előadta magát.
    Ahogy a gyógyszeres dobozt pl hozzábassza a főnöke fejéhez. :D meg ilyenek, én elvoltam vele, meg ahogy az albinót kivicceli. :) Én nevettem ezeket. :) Jól esett. :)
  • eksy
    Nem is tudtam. Kíváncsian várom akkor:)
  • TBTPumpa
    Na igen, az Apádra ütök + Vejedre ütök tényleg jó filmek.
  • Kongy
    Igen, ezekben is van alpári poén is, de itt annyira nem zavaró.
  • Kongy
    Ebből a Keresd a nőt, és az Agyő nagy őt láttam. Mindkettőt Ben Stiller miatt, mert magát a fickót bírom. De ezek a filmek abszolút nem szórakoztattak. Voltak jó pillanataik, de mégse. Az Agyő nagy ő a végére annyira messzire ment, hogy már nem vicces volt, hanem rohadtul fárasztó. Mondjuk pont ez a legnagyobb hibája a Keresd a nőt-nek is. Addig bonyolították már, hogy nagyon felidegesített, de közben untatott.

Ha már Ben Stiller-es vígjáték; Apádra ütök, Vejedre ütök nagyon jó filmek :)
  • eksy
    Fiatalabbnak gondoltalak (sokkal) sry

Franciák, milyen igaz, például a Pofa be! 10/10

Manapság ritka a jó film, csak a látvány...
  • TBTPumpa
    Farelly tesók összes filmje alpári volt.
    De volt köztük 1-1 "kultuszfilm" is, mint mondjuk a Dumb és Dumber vagy az Én és én, meg az Irén.

Nameg volt néhány kevésbé jó próbálkozás:
    Keresd a nőt (1998) - Ben Stiller + Cameron Diaz
    A nagyon nagy ő (2001) - Jack Black + Gwyneth Paltrow
    Agyő, nagy ő! (2007) - Ben Stiller + Malin Akerman + Michelle Monaghan
    Elhajlási engedély (2011) - Owen Wilson + Jason Sudeikis (ez a szenny film épp mostanában volt a Retekklubbon)
  • DarkSector
    Mondjuk én azt nem láttam de jót is most hallottam először hogy 10/10 valaki szerint, a D&D még talán elhiszem.
  • Kongy
    keresd a nőt is mekkora szutyok volt. és alpári poénokban is bővelkedett.
  • TBTPumpa
    Dumb és Dumber nem 1994-es film? Mert Dark szerintem akkor már élt. Csak 20 éves a film, de "szerencsére" idén érkezik a tényleges második része (szintén Jim Carrey + Jeff Daniels + a Farrelly tesók rendezik ezt is).

Várom nagyon. Mondjuk az elsőben is voltak alpári poénok, de inkább a helyzetek/tényleges poénok vitték el a filmet a hátán. Nameg azok a dialógusok és pofák, amiket Jim Carrey és Jeff lenyomott. A magyar szinkron is valami fenomenális volt. Régi szép idők...
  • DarkSector
    Miaz hogy születésem előttről?
    30 évesen?

Láttam a D&D-t basszus, de nem gyerekkori filmekről volt szó, hanem mostaniakról.
    Vagyis lehet neked azok nem olyan régiek, nekem azok, és jó volt de közel sem 10/10 azért.

Amúgy meg akkor már a franciák.
  • eksy
    Születésed előttről: (remélem)

Dumb és Dumber

10/10

vagy

Keresd a nőt

10/10

Az általad etalonnak tartott filmbe 5 perc után beletekertem, 5 perc 10-15 másodperc után értékeltem: F/8
  • tomsolo
    naisz
  • Kmarha
    Bubba Ho-Tep

Tudtam, hogy nem egyszerű film, de nem pont erre számítottam.

A nyugdíjas otthonban saját imitátorával helyet és életet cserélt (legalábbis ezt állítja) Elvis Presley kesereg az impotens farkára nőtt gennyes kelés miatt, miközben kint tolószékben Kenedy elnök mérgelődik azon, hogy ide rejtették el a világ elől azáltal, hogy négerré festették, a Dallasban ellőt agyát pedig homokra cserélték.
    Eközben valahogy erre vetődik egy cowboy cuccba öltözött múmia, aki segglyukon keresztül szívja ki a lelkeket a már-már magatehetetlen bentlakókból, majd a wc-n kiadva a felesleget, fáraókat és Kleopátrát ócsárló hieroglifákat vés a budi falára.

Szóval nem pont egy tipikus film.

Sajnos ennél többel a film nem nagyon szolgál.
    Bár az első 10 percben már két halott is van, a történet nagyon lassan halad. A hangulata melankolikus, a poénok tényleg csak az abszurditásból és az ilyen helyzetekben elhangzó beszólásokból erednek. Bár az is lehet, hogy nekem nem volt meg a megfelelő háttérismeretem, hogy észrevegyek egyéb utalásokat, paródia elemeket.. nem tudom.

Amiért érdemes megnézni, az egyrészt a beteg ötlet, másrészt Bruce Campbell. Akinek ez a név utánjárás nélkül mond valamit, annak kötelező. Mindenki más, kihagyhatja.
  • Kongy
    Egyetértek. Pl a Ted, és a 21 Jump Street is az alpári poénokról szólt. Lehet akadt bennük jó poén, de nem azok voltak túlsúlyban. Jöhetne már egy olyan film, amiben van intellektuális poén is, vagyis az van túlsúlyban.
  • DarkSector
    Inkább érdekes film mintsem vicces.
  • IMYke2.0.0.0
    "A Dühöngő bikából is készül most remake, csak tudnám minek."

Jéééézusom! Ennyire ötlettelenek odaát?
    De Niro után nem tudom mit tudnak mutatni benne... ja, de... K1-es bunyósok, vagy netán Dwayne "The Rock" Johnson*** a főszerepben...

*** = akit amúgy bírok
  • Tyler1
    De jó is lenne, inkább ilyenbe invesztáljanak a sok baromság helyett.

A Dühöngő bikából is készül most remake, csak tudnám minek.
  • IMYke2.0.0.0
    A tajparaszt(-gyanús) vígjátékokat meg se nézem. Sajnálom rájuk a drága időmet.
  • TBTPumpa
    Spojleres élménybeszámoló következik. Aki még nem látta és megnézné, az ne olvassa el!

Gyakornokok

Reméltem, hogy Owen Wilson és Vince Vaughn kettőse miatt kapunk egy hasonló közepes filmet (amit vasárnap a Film+ csatornán nézhet a család apraja, nagyja), mint anno az Ünneprontók ünnepe volt.
    Sajnos nem. Ez a film még a középszerűségnél is rosszabbul teljesít. Sőt ez a film azt is bebizonyítja, hogy mindig van lejjebb.
    Egy rettentő giccses és pofátlan Google reklám. Google víz folyik a Google csapból, a Google csak idiótákat alkalmaz, mert megvan bennük a kellő gugliság. Mivan? Érdekes reklám ez a film nekik.
    Őszintén szólva láttam már jó néhány filmet, ami hülyének nézte a nézőt, de hogy ezt szóvá is teszik (ebben a filmben igen!) az már nagyon durva.
    Már maga az alapsztori is érdekes, hogy manapság senki sem vesz órákat, mert teljesen Online lett a világ, ezért olyan cégnél kell dolgozni, amin Online? Mivan???
    Hőseink jelentkeznek is a gyakornoki állásra, aminek feltétele egy EGYETEMI VÉGZETTSÉG/FÜGGŐBEN LÉVŐ EGYETEMI TANULMÁNY. Ezt azért emeltem ki, mert a végén fontos lesz.
    Majd improvizálnak állásinterjún. Owen Wilson akkor tudja meg, hogy jelentkezett valamiféle egyetemre, de ezt is csak alibiból (tehát mégsem, csak kamuztak), hogy az állásinterjún jól szerepeljenek.
    Ráadásul nem tudnak megfelelő választ adni az interjút vezetők kérdéseire, inkább kiforgatják azokat és máris mehetnek a Google-hoz gyakornoknak, mert van bennük perspektíva? Mivan???
    Megyünk is a Google-hoz, ahol hőseink egy "lúzer" csapatban kötnek ki (ahol a fiatalok nem találják a közös hangot az idősökkel). Meg van egy rivális csapat is, akik próbálnak maximálisan unszimpatikusak lenni. Jellegtelen és lényegtelen karakterekkel van tele, akik csalnak és csalással nyernek néhány versenyszámban. Húú, de gonosz. Megvannak a film negatív karakterei.

Eközben hőseink esznek Google-s tálakból, Google-s vilákkal és kanalakkal, majd Google üdítőt isznak Google poharakból. A pofátlanságnak van egy határa, de ez már azon is túlmegy.
    Ami verseny van, abban mindenhol utolsók lesznek. Jah, amúgy mégse. Egy programozói versenyen elsők lesznek, mert "írnak egy olyan programot", amivel leellenőrizhető, hogy mennyire vagy bebaszva egy görbe este után.
    A problémamegoldás a Google-nál kimerül annyiban, hogy ha lassú a böngésző, akkor ürítsük a Cookie-kat, telepítsük fel a Chrome-ot (hát persze), ha nincs net, kapcsoljuk be a modemet.
    Ennyi? Komolyan ilyen analfabéták dolgoznak a Google-nál? Persze a negatív reklám is reklám, de ez már inkább lejárató kampány. Ezek után csodálom, hogy a Google ennyi mindent elért, de tényleg.
    Van a filmben egy romantikus szál egy előadó csaj és Owen Wilson karaktere között, de annyira semmilyen, hogy nem is hagy mély és emlékezetes nyomot az emberben. Persze a műsoridőt ki kell tölteni valahogy.
    Vince Vaughn karaktere nem ért a PC-khez, de egy Google-s csávó, aki egész nap a gép előtt ül, 1 éjszaka alatt megtanítja mindenre.
    Az utolsó versenyszámban viszont 5000 évig tartó szerződést kötnek Pista bácsi pizzériájával és ezzel megnyerik az egész Gyakornoki versenyt.
    Nem lényeg, ha ezen kívül semmit sem nyertél meg, elég ha az utolsót megnyered. Mivan???
    A gyerekek összehaverkodnak a felnőttekkel, Owen Wilson összejön a csajjal és mindenki boldog lesz. Még a Gyakornokságot vezető is - aki az unszimpatikus karakter játszotta - megjegyzi, hogy bár hülyék emberink, de mertek álmodni és mindent megtettek azért, hogy elérjék ezt az álmot. Mi ez a hatalmas faszság?
    Így működne a világ? Nem baj, ha teljesen hülye van, az sem baj, ha csak 4 általános iskolád van, ha mersz álmodni, akár a Google vezetője is lehetsz, mert megvan benned a kellő gugliság és látjuk benned a perspektívát.
    Majd a film úgy ér véget, hogy konkrétan hülyének nézi a nézőt (ha nem hallom, nem hiszem el!): A gyakornokságnak vége van és mennek a gyerekek vissza az egyetemre/ha elvégezték akkor mehetnek a Google-hoz.
    Owen Wilson és Vince Vaughn pedig megy HAZA. Nem iratkoztak egyetemre, így nincs hova menni. És dolgozni sem tudnak a Google-nél, hiába nyerték meg a dolgot, mert nincs egyetemi végzettségük/nincs függőben lévő egyetemi tanulmány. És ezt elmondják a film végén.
    Mi ez, ha nem a néző teljes hülyének nézése? Konkrétan a semmiről szól az egész.
    Legalább az operatőri munka a helyén van, mert nincsenek benne durva hibák. A kép világ és fényképezés is jó.
    Színészi játék, mint olyan, nincs. Karakterfejlődés? Van, mert hőseink eddig nem értettek a PC-khez, most pedig már igen. Jellemfejlődés? Nincs. Olyanok hőseink, mint a film elején. Talán csak a fiatalokban van némi jellemfejlődés, mert az elején nem kedvelték az idősebbeket, a film végére pedig már könnyes búcsút vettek egymástól.
    Zene? Van, de minek.

Teljesen kihagyható film, csak időt spórol meg az, aki nem nézi meg!
    Legfőképpen a két főszereplő miatt néztem meg a filmet, de nem viszik el a hátukon a filmet. Nem voltak komolyabb elvárásaim a filmmel kapcsolatban, de azokat is sikerült teljesen alulmúlni.
    De legalább nem alpári és talán 1-2 jeleneten lehet mosolyogni. Röhögni nem, az már luxus lenne. Akkor már az ÉV VÍGJÁTÉKA esélyes lenne a film.

Értékelés 4,5/10
  • DarkSector
    Olyan jelenetek voltak hogy majdnem beszartam rajta. :D
    Melissa stílusa vitte el a hátán a filmet, Sandra mintha ott sem lett volna. :D

Albino geci. :D
  • davidka003
    Női szervek igazi tajparaszt vígjáték de nem volt rossz szerintem se. 8.5/10 körüli.
  • DarkSector
    Másnaposok kurvajó az is, de inkább a végén ütnek a telefonos képekkel. :D

De a 3. már kicsit gyatra az első 2-höz képest, szerintem itt hagyják inkább abba.
  • DarkSector
    Hát ezaz semmi más, a vakok közt a félszemű a király. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Az 1. részt sem láttam a Másnaposokból. Mondok jobbat: sosem éreztem késztetést a megnézésére. Szerintem, meg is leszek már nélküle, ahogy a többi nélkül is.
  • Totti5
    Szerencsére én találtam az elmúlt években jó vígjátékokat, vagy olyan fimeket amik meg tudtak nevettetni. A szemét meg nem érdekel, meg sem nézem. Lehet itt szörnyülködni hogy a másnaposok X nem jó, de kérdem én, ki bízik benne hogy lesz olyan jót mint az 1 volt? nem lesz. Kár is megnézni.

Amúgy a Grudge Match pont nem alpári és nem is szemét, ha már ebből indult ki + a színészekre sem lehet panasz, persze nem erőszak...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát nem tudom - azért nekem már kell hogy egy bizonyos szintű intelligenciával nevettessen a film.
    A "fákking ószom" kategória fiatalon sem volt annyira hú-de-kafa, mostanság meg már egyenesen kerülöm az ilyen szarokat.
    A Női szerveknél a kíváncsiság vezetett - egyszerűen tudni akartam, mi az amit oly' sokan istenítenek benne... Bullock mélyrepülése volt.