1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Bubba Ho-Tep

Tudtam, hogy nem egyszerű film, de nem pont erre számítottam.

A nyugdíjas otthonban saját imitátorával helyet és életet cserélt (legalábbis ezt állítja) Elvis Presley kesereg az impotens farkára nőtt gennyes kelés miatt, miközben kint tolószékben Kenedy elnök mérgelődik azon, hogy ide rejtették el a világ elől azáltal, hogy négerré festették, a Dallasban ellőt agyát pedig homokra cserélték.
    Eközben valahogy erre vetődik egy cowboy cuccba öltözött múmia, aki segglyukon keresztül szívja ki a lelkeket a már-már magatehetetlen bentlakókból, majd a wc-n kiadva a felesleget, fáraókat és Kleopátrát ócsárló hieroglifákat vés a budi falára.

Szóval nem pont egy tipikus film.

Sajnos ennél többel a film nem nagyon szolgál.
    Bár az első 10 percben már két halott is van, a történet nagyon lassan halad. A hangulata melankolikus, a poénok tényleg csak az abszurditásból és az ilyen helyzetekben elhangzó beszólásokból erednek. Bár az is lehet, hogy nekem nem volt meg a megfelelő háttérismeretem, hogy észrevegyek egyéb utalásokat, paródia elemeket.. nem tudom.

Amiért érdemes megnézni, az egyrészt a beteg ötlet, másrészt Bruce Campbell. Akinek ez a név utánjárás nélkül mond valamit, annak kötelező. Mindenki más, kihagyhatja.